reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zielona - buuu... durna sytuacja. Ale niestety tak czasem z ludzmi jest.
Z moja tesciowa mialam podobna sytuacje - przed porodem zaoferowala sie ze kupi kosmetyki dla Malej. Zrobilam jej liste, i poslalam mailem. Na liscie bylo min Oilatum dla Malej. Po jakims czasie dzwoni mi tesciowa ze kupila jakis Penaten do kapieli i oliwke bambino zamiast tego Oilatum, bo kolezanka jej polecila. Masakra.

Zielona - buuu... durna sytuacja. Ale niestety tak czasem z ludzmi jest.
Z moja tesciowa mialam podobna sytuacje - przed porodem zaoferowala sie ze kupi kosmetyki dla Malej. Zrobilam jej liste, i poslalam mailem. Na liscie bylo min Oilatum dla Malej. Po jakims czasie dzwoni mi tesciowa ze kupila jakis Penaten do kapieli i oliwke bambino zamiast tego Oilatum, bo kolezanka jej polecila. Masakra.

O jak bym się wściekła!
Zielona jak ta mata taka fatalna to może wystaw na jakąś aukcję i opchnij komuś, a z pożyczaniem kasy to mamy taką nauczkę, że jak sobie pomyślę to aż...:wściekła/y:
My ponad 2 lata temu pożyczyliśmy mojemu kuzynowi 2000zł i do tej pory ich nie oddał Jeszcze jest na tyle bezczelny, że jak się zaczęliśmy upominać to groził, że opony w aucie poprzebija :szok::eek:
Nie mamy żadnego papierka i póki co czekamy na kase :-(

Teraz przyjemniejszy temat
Kupiliśmy taką karuzele dla małego
KARUZELA WYSPA MARZEŃ TINY LOVE PREZENT WARSZAWA (987693233) - Aukcje internetowe Allegro

Zielona, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak widać w takich sprawach najlepiej zdać się na sprawdzone osoby... szkoda tylko, że na tej nauce straciliście nie tylko kasę, ale i nerwów:no:
Mm&sm, daj znać jak się sprawdza karuzela w realu, bo wygląda ciekawie... i taka wypasiona:tak:

Ech, jakos emocje mi opadly i doszlam do wniosku, ze do maty kupie inne zabawki - zbedny koszt, ale szkoda moich nerwow.Myslalam zeby to wstawic na aukcje, ale zanim ktos to kupi mnostwo czasu minie, a i kasy nie bede miala z tego zadnej. Z drugiej strony kupowanie rzeczy przez internet w Meksyku jest ryzykowne.
Znajomy sie nie odzywa. Na pochybel mu.
Musialam sie pozalic.
Dzieki za zrozumienie.

To i ja się pochwalę naszymi ostatnimi zakupami :-)
Kupiliśmy Małej huśtawkę (któraś z Was mi polecała Bright Starts) BRIGHT STARTS ------------------ HUŚTAWKA PTASZEK (996065684) - Aukcje internetowe Allegro - jak narazie średnio chce w niej przebywać, ale powoli się przyzwyczaja.

Kupiłam jej też kolorową matę edukacyjną - ponoć im więcej kolorów tym lepiej dla takiego maluszka Mata edukacyjna rainforest fisher price k4562 (1002844503) - Aukcje internetowe Allegro

a na podłogę kupiłam puzzle piankowe - i to jest prawdziwy hit: kładę kocyk, na kocyk dziecko i tak sobie leży i oglada świat a ja wiem że mi nigdze nie spadnie PUZZLE Piankowe PODŁOGOWE Baby Mix HIT 4 WZORY (995024549) - Aukcje internetowe Allegro

Forget, fajne zakupy :tak: Tylko w opisie sposobu uzywania puzzli piankowych nie napisalas nic o puzzlach, wiec nie wiem co z nimi robisz ;-) Co do lezaczka, to moja mala tez ma (ale inny), ale nawet nie wiem kiedy ja w nim klasc... moze za mala jeszcze jest ;-)

reklama
Do góry