reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ale piękne ciuszki:-)
ja dziś się trochę rozpieściłam i kupiłam śliczny czerwony golfik, taki dłuższy do pół uda- doskonale będzie pasował do czarnych leginsów jak i jeansów. Nogi mam jak patyczki a dupkę jakąś taką małą w stosunku do brzuchola zatem ten sweterek bardzo podkreśla mój błogosławiony stan. A i dostałam w gratisie bardzo stylowe korale.Za jedyne 35 zł na miejscowym rynku:-)

2nn3lbetd9e6dbef.png

reklama
ale piękne ciuszki:-)
ja dziś się trochę rozpieściłam i kupiłam śliczny czerwony golfik, taki dłuższy do pół uda- doskonale będzie pasował do czarnych leginsów jak i jeansów. Nogi mam jak patyczki a dupkę jakąś taką małą w stosunku do brzuchola zatem ten sweterek bardzo podkreśla mój błogosławiony stan. A i dostałam w gratisie bardzo stylowe korale.Za jedyne 35 zł na miejscowym rynku:-)

JA niestety do patyczków nie należę ale i tak w porównaniu z poprzednią ciążą nieźle się trzymam wagowo. Ale też mam zamiar nosić leginsy i luźne tuniczki.

Ja się właśnie obkupiłam w ciuszki (teraz muszę w szafie porządek zrobić i wyjąć te wszystkie małe ubrania). Ucierpiało moje konto niestety zrobiłam debet:sorry2: ale nie mogę się powstrzymać, jak chodziłam w ciąży z Nadią to nie było takiego wyboru ubrań i miałam 1 ogrodniczki na które w tej chwili nie mogę patrzeć. A jak już coś było to strasznie drogie.
50% SWETROWY GRZYBEK-DUZY ROZMIAR ***L/XL*** (800108453) - Aukcje internetowe Allegro
Mama Licious NOWE JEANSY BRI roz. 31 PRZES. GRATIS (798160818) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzka BEMAMA Wychodzę wiosną XL (794936540) - Aukcje internetowe Allegro

śliczny jest ten sweterek grzybek :-) może i ja się skuszę na zielony

JA niestety do patyczków nie należę ale i tak w porównaniu z poprzednią ciążą nieźle się trzymam wagowo. Ale też mam zamiar nosić leginsy i luźne tuniczki.

jw. chodzi o patyczki

Ja uwielbiam legginsy szczególnie teraz , nie uciskają mi brzucha a z tuniką wyglądają super.
Ps. jedne z moich kozaczków właśnie zakończyły swój żywot na okres ciąży bo chlewki dosunąć nie mogę:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez lubie legginsy, mam tez takie ciazowe ale jeszcze ich nie nosze, ale najbardziej odpowiadaja mi teraz spodnice albo sukienki, super sie w nich czuje

Do góry