reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dla odmiany bodziaki z Cocodrillo się strasznie zbiegają :-( i czasem trzeba je naciągać, żeby zapiąć, więc dekold też do pasa :wściekła/y: a są drogie :wściekła/y:. Także jak byście chciały jakieś u nich kupić to lepiej lekko za duże. Za to miewają fajne dresiki, spodnie i kurtki. Tylko do tanich to ta sieć nie należy :no:

U mnie jest outlet cocodrillo komplet ( kombinezon ) kosztuje średnio 130zł buty za ok 30 mozna kupić skarpetki po 1.50:tak:

Ja tez jeszcze nic nie kupuję, czekam aż minie połowa:tak: Chociaż wyprawkę mam po Nadii bo dużo miałam uniwersalnych ubranek nie koniecznie dla dziewczynki. Na razie jestem na etapie kompletowania ubrań dla siebie bo mi brzuchol wyskoczył no i kończę przygotowywać pokój dla Nadii.

Pokazesz pokój jak skończysz ? bardzo lubie oglądać dziecięce pokoje . Ja odwdzięcze się fotami Szymkowego:tak:

No widzę że zakupy w pełni ja nic nie kupuje , mam długie swetry ze trzy kilka bluz w które wejde , trzy pary spodni ciążowych , bluzki z krótkim jeszcze z poprzedniej kilka z długim też . I szczerze obym jak najdłużej nie musiała tego nosić:-:)-( Narazie mykam nadal w swoich:-D

U mnie jest outlet cocodrillo komplet ( kombinezon ) kosztuje średnio 130zł buty za ok 30 mozna kupić skarpetki po 1.50:tak:

Pokazesz pokój jak skończysz ? bardzo lubie oglądać dziecięce pokoje . Ja odwdzięcze się fotami Szymkowego:tak:

No widzę że zakupy w pełni ja nic nie kupuje , mam długie swetry ze trzy kilka bluz w które wejde , trzy pary spodni ciążowych , bluzki z krótkim jeszcze z poprzedniej kilka z długim też . I szczerze obym jak najdłużej nie musiała tego nosić:-:)-( Narazie mykam nadal w swoich:-D

No jane że pokaze pokoik jak już skończymy, mam nadzieję ze za 2 tyg. Młoda się już tam wyprowadzi.

ja juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy urzadzac pokoik dzieciecy, tak bardzo bym juz chciala... ale najpierw musze wiedziec jaka plec bedzie
a co to rzeczy dla dziecka to tez jeszcze nic nie kupilam, ale juz niedlugo...:tak:

To ja wam pokaze Szymkowe królestwo foty sa robione jakoś zaraz po remoncie bo teraz tam panuje istny zabawkowy bałagan :-D:-D zreszta na tych fotach tez pełno bałaganu wiec tego nie ogladać :-D

Załączniki

• P1010184.JPG
    P1010184.JPG
    27,9 KB · Wyświetleń: 53
  • P1010185.JPG
    P1010185.JPG
    28,3 KB · Wyświetleń: 51
  • P1010186.jpg
    P1010186.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 49
  • P1010188.JPG
    P1010188.JPG
    30,1 KB · Wyświetleń: 54
  • P1010189.JPG
    P1010189.JPG
    33,5 KB · Wyświetleń: 51
to ja wkleje kilka linkow dla kobietek z uk... sa to darmowe rzeczy-probki ale czasmi tez normalnej wielkosci produkty.... podam linki do tego co sprawdzilam (dotarly do mnei :tak::tak:)... na poczatek dla dzidziorka a pozniej co tam znajde czyli WSZYSTKO co sprawdzilam :-):

pieluszki na basen dla maluszkow (mozna wybrac rozmiar)
Huggies Little Swimmers - Free sample.

pluszowy misiak (trzeba sie zarejestrowac i wtedy sie go dostanie)
Join the Aptamil Baby Club - Aptamil

kosz na pieluszki pampers (trzeba sie zarejestrowac na stronie-tam jest link podany-i przysla gazetke z kuponami i tam bedzie na ten kosz tylko trzeba kupic pieluszki pampers nawet te najtansze za 3 funciaki rozmiar 1 lub 2)
Pampers Village

kremik na odparzenia... maly ale mozna wyprobowac
Bepanthen®

tampony (nie na teraz ale tak na pozniej... jak dla mnei takie sobie ale moze ktos polubi... tutaj w ogole nie lubie tamponow z uk... nie ma jak ob:tak::tak:) trzeba sie zarejestrowac
Get sample - Lil-lets

wkladki (tez na pozniej chociaz przy uplywach najlepsze :tak:)
Try a free sample of TENA women’s bladder weakness products - TENA

Perigree paleczki na zdrowe zobki dla pieska (7 w opakowaniu czyli na tydzien z napisanymi dnia tygodnia:-))
Pedigree® Joint Care+ - Bring back the bounce - Register for Joint Care+

Jedzonko dla malego kociaczka whiskas-2 saszetki, ksiazka w segregatorze jak opiekowac sie kotkiem i mozna wpisywac o nim dane + kupony ze znizkami (trzeba sie zarejestrowac)
Register Kitten for My Whiskas - Whiskas.co.uk

Miarka na proszek albo plyn do plukania
Order a Free Dosing Device - Ideal for the Perfect Wash!

Jak cos jeszce znajde to dam znac... wiele fajnych rzeczy bylo wczesniej ale juz minela ta promocja na darmowki... ja np dostalam 2 buteleczki 150 ml dla maluszka co kosztuje jedna ok 7 funciakow... ostatnio dostalam zel do prania bold prawie 700ml :-):tak:, pampersy, herbatki dla niemowlaka, kaszki, czekolade (duza) toblerone z napisem DAD :tak::-):-):-)... no i duzo probek kosmetykow jak kremy, podklady itd... a i jescze na kran taka nakretke co zmniejsza zurzycie wody... i taka torebke nie wiem z czym w srodku co sie wklada do zbiornika z woda przy kibelku i przy kazdym splukiwaniu zaoszczedza sie 1 litr wody :-) tylko ze w uk woda za darmo wiec sie nie za bardzo przydalo :-D:-D fajne rzeczy czasmi mozna dostac tutaj... zupelnie za darmo... a i sliniaczek dla maluszka dostalam... :tak::-)

to ja wkleje kilka linkow dla kobietek z uk... sa to darmowe rzeczy-probki ale czasmi tez normalnej wielkosci produkty.... podam linki do tego co sprawdzilam (dotarly do mnei :tak::tak:)... na poczatek dla dzidziorka a pozniej co tam znajde czyli WSZYSTKO co sprawdzilam :-):

pieluszki na basen dla maluszkow (mozna wybrac rozmiar)
Huggies Little Swimmers - Free sample.

pluszowy misiak (trzeba sie zarejestrowac i wtedy sie go dostanie)
Join the Aptamil Baby Club - Aptamil

kosz na pieluszki pampers (trzeba sie zarejestrowac na stronie-tam jest link podany-i przysla gazetke z kuponami i tam bedzie na ten kosz tylko trzeba kupic pieluszki pampers nawet te najtansze za 3 funciaki rozmiar 1 lub 2)
Pampers Village

kremik na odparzenia... maly ale mozna wyprobowac
Bepanthen®

tampony (nie na teraz ale tak na pozniej... jak dla mnei takie sobie ale moze ktos polubi... tutaj w ogole nie lubie tamponow z uk... nie ma jak ob:tak::tak:) trzeba sie zarejestrowac
Get sample - Lil-lets

wkladki (tez na pozniej chociaz przy uplywach najlepsze :tak:)
Try a free sample of TENA women’s bladder weakness products - TENA

Perigree paleczki na zdrowe zobki dla pieska (7 w opakowaniu czyli na tydzien z napisanymi dnia tygodnia:-))
Pedigree® Joint Care+ - Bring back the bounce - Register for Joint Care+

Jedzonko dla malego kociaczka whiskas-2 saszetki, ksiazka w segregatorze jak opiekowac sie kotkiem i mozna wpisywac o nim dane + kupony ze znizkami (trzeba sie zarejestrowac)
Register Kitten for My Whiskas - Whiskas.co.uk

Miarka na proszek albo plyn do plukania
Order a Free Dosing Device - Ideal for the Perfect Wash!

Jak cos jeszce znajde to dam znac... wiele fajnych rzeczy bylo wczesniej ale juz minela ta promocja na darmowki... ja np dostalam 2 buteleczki 150 ml dla maluszka co kosztuje jedna ok 7 funciakow... ostatnio dostalam zel do prania bold prawie 700ml :-):tak:, pampersy, herbatki dla niemowlaka, kaszki, czekolade (duza) toblerone z napisem DAD :tak::-):-):-)... no i duzo probek kosmetykow jak kremy, podklady itd... a i jescze na kran taka nakretke co zmniejsza zurzycie wody... i taka torebke nie wiem z czym w srodku co sie wklada do zbiornika z woda przy kibelku i przy kazdym splukiwaniu zaoszczedza sie 1 litr wody :-) tylko ze w uk woda za darmo wiec sie nie za bardzo przydalo :-D:-D fajne rzeczy czasmi mozna dostac tutaj... zupelnie za darmo... a i sliniaczek dla maluszka dostalam... :tak::-)

A wszystko po to żeby znali Twoje dane i potem nimi handlowali między firmami:no:

reklama
A wszystko po to żeby znali Twoje dane i potem nimi handlowali między firmami:no:

kochana zawse mozesz wpisac inny wiek... nazwisko tez wpisujesz jakie chcesz... niech sobie handluja jesli chca... nikt danych nie sprawdza wiec imie np mozesz wpisac inne tez :eek: i w czym problem?? e-mailem beda handlowac ?? :-D:-D:-) wprawdzie przysylaja pelno badziewstwa na email dlatego warto zalozyc sobie jeden tylko do darmowych rzeczy... w sumie zawsze mozesz kliknac ze nie chcesz nic na maial dostawac i nie ma problemu... wiec nie wiem w czym problem

Do góry