Elma
Małgosia
śliczny jest ten sweterek grzybek :-) może i ja się skuszę na zielony
ja też wybrałam zielony Naprawdę ceny ciążowych ubrań są teraz bardzo przystępne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczny jest ten sweterek grzybek :-) może i ja się skuszę na zielony
Dla odmiany bodziaki z Cocodrillo się strasznie zbiegają :-( i czasem trzeba je naciągać, żeby zapiąć, więc dekold też do pasa a są drogie . Także jak byście chciały jakieś u nich kupić to lepiej lekko za duże. Za to miewają fajne dresiki, spodnie i kurtki. Tylko do tanich to ta sieć nie należy
Ja tez jeszcze nic nie kupuję, czekam aż minie połowa Chociaż wyprawkę mam po Nadii bo dużo miałam uniwersalnych ubranek nie koniecznie dla dziewczynki. Na razie jestem na etapie kompletowania ubrań dla siebie bo mi brzuchol wyskoczył no i kończę przygotowywać pokój dla Nadii.
U mnie jest outlet cocodrillo komplet ( kombinezon ) kosztuje średnio 130zł buty za ok 30 mozna kupić skarpetki po 1.50
Pokazesz pokój jak skończysz ? bardzo lubie oglądać dziecięce pokoje . Ja odwdzięcze się fotami Szymkowego
No widzę że zakupy w pełni ja nic nie kupuje , mam długie swetry ze trzy kilka bluz w które wejde , trzy pary spodni ciążowych , bluzki z krótkim jeszcze z poprzedniej kilka z długim też . I szczerze obym jak najdłużej nie musiała tego nosić:--( Narazie mykam nadal w swoich
to ja wkleje kilka linkow dla kobietek z uk... sa to darmowe rzeczy-probki ale czasmi tez normalnej wielkosci produkty.... podam linki do tego co sprawdzilam (dotarly do mnei )... na poczatek dla dzidziorka a pozniej co tam znajde czyli WSZYSTKO co sprawdzilam :-):
pieluszki na basen dla maluszkow (mozna wybrac rozmiar)
Huggies Little Swimmers - Free sample.
pluszowy misiak (trzeba sie zarejestrowac i wtedy sie go dostanie)
Join the Aptamil Baby Club - Aptamil
kosz na pieluszki pampers (trzeba sie zarejestrowac na stronie-tam jest link podany-i przysla gazetke z kuponami i tam bedzie na ten kosz tylko trzeba kupic pieluszki pampers nawet te najtansze za 3 funciaki rozmiar 1 lub 2)
Pampers Village
kremik na odparzenia... maly ale mozna wyprobowac
Bepanthen®
tampony (nie na teraz ale tak na pozniej... jak dla mnei takie sobie ale moze ktos polubi... tutaj w ogole nie lubie tamponow z uk... nie ma jak ob) trzeba sie zarejestrowac
Get sample - Lil-lets
wkladki (tez na pozniej chociaz przy uplywach najlepsze )
Try a free sample of TENA women’s bladder weakness products - TENA
Perigree paleczki na zdrowe zobki dla pieska (7 w opakowaniu czyli na tydzien z napisanymi dnia tygodnia:-))
Pedigree® Joint Care+ - Bring back the bounce - Register for Joint Care+
Jedzonko dla malego kociaczka whiskas-2 saszetki, ksiazka w segregatorze jak opiekowac sie kotkiem i mozna wpisywac o nim dane + kupony ze znizkami (trzeba sie zarejestrowac)
Register Kitten for My Whiskas - Whiskas.co.uk
Miarka na proszek albo plyn do plukania
Order a Free Dosing Device - Ideal for the Perfect Wash!
Jak cos jeszce znajde to dam znac... wiele fajnych rzeczy bylo wczesniej ale juz minela ta promocja na darmowki... ja np dostalam 2 buteleczki 150 ml dla maluszka co kosztuje jedna ok 7 funciakow... ostatnio dostalam zel do prania bold prawie 700ml :-), pampersy, herbatki dla niemowlaka, kaszki, czekolade (duza) toblerone z napisem DAD :-):-):-)... no i duzo probek kosmetykow jak kremy, podklady itd... a i jescze na kran taka nakretke co zmniejsza zurzycie wody... i taka torebke nie wiem z czym w srodku co sie wklada do zbiornika z woda przy kibelku i przy kazdym splukiwaniu zaoszczedza sie 1 litr wody :-) tylko ze w uk woda za darmo wiec sie nie za bardzo przydalo fajne rzeczy czasmi mozna dostac tutaj... zupelnie za darmo... a i sliniaczek dla maluszka dostalam... :-)
A wszystko po to żeby znali Twoje dane i potem nimi handlowali między firmami