reklama
Katik
...jestem mamą...
no kurde, i to jest ta , co miala nic niedokupowac ;-)Byłam dziś w Lidlu sa piekne kocyki po 24.90 takie puchate 75 na 100 za 24.90 i ręczniki z kapturkiem grube i duże bo 100 na 100 po 32.90 .. nabyłam jedno i drugie he he
no kurde, i to jest ta , co miala nic niedokupowac ;-)
Mąż mnie namówił no .. he he . recznik musiałam kupić ten akurat dla Szymka będzie bo w te małe już sie nie mieści i nogi mu wystają bedzie dla malenstwa . A kocyk no cóż ja lubie kocyki a musi być jakiś nowy do szpitala he he
To ja chyba jestem jedyna, ktora jeszcze nic nie kupila dla maluszka
Co do bodziakow z mothercare to nie polecam, bo sie strasznie rozciagaja. Po praniu dekolt jest do pasa i nie trzymaja sie na ramionkach. A poza tym jak patrzylam teraz na ceny w PL w tym sklepie to sa conajmniej 50% wyzsze niz tu w UK. Zdzieraja strasznie, w koncu koszt transportu nie jest az taki duzy.
Co do bodziakow z mothercare to nie polecam, bo sie strasznie rozciagaja. Po praniu dekolt jest do pasa i nie trzymaja sie na ramionkach. A poza tym jak patrzylam teraz na ceny w PL w tym sklepie to sa conajmniej 50% wyzsze niz tu w UK. Zdzieraja strasznie, w koncu koszt transportu nie jest az taki duzy.
aniez
Fanka BB :)
To ja chyba jestem jedyna, ktora jeszcze nic nie kupila dla maluszka
W sumie dla maluszka też nic jeszcze nie kupiłam Nie czuj sie osamotniona. Najpierw muszę zrobić inwentaryzację co już mam :-) Na razie starszaka obkupuję, a tym samym zwalniam ciuszki i akcesoria dla młodszego
Dla odmiany bodziaki z Cocodrillo się strasznie zbiegają :-( i czasem trzeba je naciągać, żeby zapiąć, więc dekold też do pasa a są drogie . Także jak byście chciały jakieś u nich kupić to lepiej lekko za duże. Za to miewają fajne dresiki, spodnie i kurtki. Tylko do tanich to ta sieć nie należy
Katik
...jestem mamą...
Ja kupilam 2 bodziaki... i to tyle. Aha, no i po kuzynce dostaly mi sie majtki poporodowe, bo podobnie jak pisala aniam kuzynka za male kupila, i nie dala rady tylka wsadzic.
Na razie przekopiowalam te liste wyprawkowa, nanioslam zmiany tyle. Za jakis czas trzeba bedzie sie zabrac za kupowanie...
Na razie przekopiowalam te liste wyprawkowa, nanioslam zmiany tyle. Za jakis czas trzeba bedzie sie zabrac za kupowanie...
Elma
Małgosia
W sumie dla maluszka też nic jeszcze nie kupiłam Nie czuj sie osamotniona. Najpierw muszę zrobić inwentaryzację co już mam :-) Na razie starszaka obkupuję, a tym samym zwalniam ciuszki i akcesoria dla młodszego
Ja tez jeszcze nic nie kupuję, czekam aż minie połowa Chociaż wyprawkę mam po Nadii bo dużo miałam uniwersalnych ubranek nie koniecznie dla dziewczynki. Na razie jestem na etapie kompletowania ubrań dla siebie bo mi brzuchol wyskoczył no i kończę przygotowywać pokój dla Nadii.
Elma
Małgosia
Ja się właśnie obkupiłam w ciuszki (teraz muszę w szafie porządek zrobić i wyjąć te wszystkie małe ubrania). Ucierpiało moje konto niestety zrobiłam debet ale nie mogę się powstrzymać, jak chodziłam w ciąży z Nadią to nie było takiego wyboru ubrań i miałam 1 ogrodniczki na które w tej chwili nie mogę patrzeć. A jak już coś było to strasznie drogie.
50% SWETROWY GRZYBEK-DUZY ROZMIAR ***L/XL*** (800108453) - Aukcje internetowe Allegro
Mama Licious NOWE JEANSY BRI roz. 31 PRZES. GRATIS (798160818) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzka BEMAMA Wychodzę wiosną XL (794936540) - Aukcje internetowe Allegro
50% SWETROWY GRZYBEK-DUZY ROZMIAR ***L/XL*** (800108453) - Aukcje internetowe Allegro
Mama Licious NOWE JEANSY BRI roz. 31 PRZES. GRATIS (798160818) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Ja się właśnie obkupiłam w ciuszki (teraz muszę w szafie porządek zrobić i wyjąć te wszystkie małe ubrania). Ucierpiało moje konto niestety zrobiłam debet ale nie mogę się powstrzymać, jak chodziłam w ciąży z Nadią to nie było takiego wyboru ubrań i miałam 1 ogrodniczki na które w tej chwili nie mogę patrzeć. A jak już coś było to strasznie drogie.
śliczne ubranka:-)
ja znalazłam takie dla siebie ale jeszcze sia zastanawamnad zakupem SUPER TUNIKA na całą ciążę ! r. 44/46 TANIO (801650745) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ciążowy płaszcz na pikowanej podszewce roz.44 (804283764) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
JUŻ NIE musisz ŹLE WYGLĄDAĆ W CIĄŻY ! r. L (799297590) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Podziel się: