aniez
Fanka BB :)
A pewnie i nie wiem jaka miałas poprzednio ale zaleta fishera jest to że masz pilota nie trzeba podchodzić do łóżeczka zeby ją włazcyć a wiadomo że jak dziecko usypiające widzi mame to się rozprasza i całe zasypianie najczesciej od nowa a tak włączałam karuzelkę i wychodziłam jak przestało grac to z jakiejś odległości znowu . ten projektor na sufit tez w sumie fajny bo nie było tak zupełnie ciemno w pokoju . ja miałam dokładnie taką :
FISHER PRICE G9157-C KARUZELA OCEAN WONDERS+GRATIS (772907478) - Aukcje internetowe Allegro
ta tez fajna jakaś nowość
KARUZELA Z BICIEM SERCA NOWOSC FISHER PRICE 8849 (772089370) - Aukcje internetowe Allegro
Ja tez mialam (mam) fishera taka z misiami: http://www.nokaut.pl/oferta/karuzel...e-z-pozytywka-lampka-nocna-i-projektorem.html
Pilot + animacja ścienna + delikatna muzyczka sa super. Tylko miski takie malo kolorowe, co u starszaka nie jest problemem, ale dla malego dziecka sa za malo pstrokate :-) Dlatego moze ja sprzedam i kupie nowa.
Ta mi sie tez podoba: Karuzela Sweet Dreams L7334 Fisher Price z projektorem i pilotem - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje