reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wronka- a czy można (opcjonalnie) w ogóle wyłączyc tę funkcję? Jak się składa całość do przenoszenia?

aniez do muzyczki masz wlącz/wylącz (pozatym jest to na baterie o ile pamietam), więc nie chcesz- nie wlączasz:tak:. Co do przenoszenia, niewiem jak Ci to wytłumaczyc heheheh. Tak jak pisalam paląki sie odpina, tę "podlogę" mozesz zwinac w rulonik, bo ona taka miekka jest:tak:

reklama
Ja też mam tą pościel i ta podusia to tak dla picu bo cieniutka tyle że wózek ładnie wygląda:tak: Ładnie się pierze i wcale się nie zniszczyła choć Nadia zimowa i była ciągle w użyciu razem z kocem. Ja mam z konikiem na biegunach ale widzę że nie ma już tego wzoru.

ja mam złotą żyrafkę :)
chyba kupię sobie jeszcze jedną na zmianę
szkoda że nie można kupić samych poszewek

aniez do muzyczki masz wlącz/wylącz (pozatym jest to na baterie o ile pamietam), więc nie chcesz- nie wlączasz:tak:. Co do przenoszenia, niewiem jak Ci to wytłumaczyc heheheh. Tak jak pisalam paląki sie odpina, tę "podlogę" mozesz zwinac w rulonik, bo ona taka miekka jest:tak:

Dzięki. Teraz juz wiem jaka matę kupię (bo miałam 2 do wyboru, ale ta bardziej mi się podobała).

Wronka- a czy można (opcjonalnie) w ogóle wyłączyc tę funkcję? Jak się składa całość do przenoszenia?

Ja też mam tiny love więc myślę że kjest podobna , panel do muzyki mozna całkowicie wyjąć do przenoszenie wyciagasz pałaki wkładasz je w torbe lekko zginając składasz sama mate i tyle . Mieści się w taką płaską foliową torbe i nie ma z tym problemu . Mam swoją na strychu bo bym foto zrobiło a tam cholerka zimno :-D

Ja pościeli do wózka nie kupuje bo mi się to jakoś nie podoba a dwa mam milion różnych kocyków

Ja też mam tiny love więc myślę że kjest podobna , panel do muzyki mozna całkowicie wyjąć do przenoszenie wyciagasz pałaki wkładasz je w torbe lekko zginając składasz sama mate i tyle . Mieści się w taką płaską foliową torbe i nie ma z tym problemu . Mam swoją na strychu bo bym foto zrobiło a tam cholerka zimno :-D

Ja pościeli do wózka nie kupuje bo mi się to jakoś nie podoba a dwa mam milion różnych kocyków

OOO właśnie aniam, jakos lepiej to wytłumaczylas...heheh. Pozatym ja maty nie uzywalam juz prawie 5 lat, wiec nie wszystko pamietam...hehehe:-D

Co do poscieli, ja tez nie kupuje, mam sliczny kocyk i on wystarczy. W koncu w kwietniu juz mrozów nie ma. Moja córcia czerwcowa i wtedy tez nie mialam poscieli, wystarczył kocyk:tak:

Aniam na strych nie ganiaj, jak tam zimno- przekonałyście mnie z Wronką :-D
też nie mam pościeli do wózka- w lecie używaliśmy pielusi (żeby czasem osłonić ciałko), zaś jak było chłodno to kocyk sie sprawdził.

Pościeli do wózka też nie planuję kupować.. myślę, że w zupełności wystarczą mi 2 kocyki - jedne cieńszy i drugi cieplutki polarkowy :-)

to mnie trochę zakręciłyście - więc zrobię tak - pierwsza myśl najlepsza, więc nie kupię pościeli do wózeczka - już mam dwa kocyki, a pewnie jakiś jeszcze dostanę

reklama
Do góry