reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Hejka:tak:

Widzę,że wczoraj wiekszośc szalala w biedronce i lidlu:-D

Ja w biedronce tez zakupilam te zabaweczki, wzięlam lwa,motylka, hipcia i takie cos co ma koraliki w srodku. zabaweczki beda w sam raz do mojej maty edukacyjnej, ktora mam po córciBobosklep.pl - sklep dla dzieci, zabawki, artykuły dla dzieci, wózki dziecięce, zabawki dla dzieci.... W lidlu natomiast kupiłam podkłady do przewijania, skarpetusie , dla corci kapcie i tabletki koloryzujace do kąpieli. Bodziaków i innych ciuszkow juz nie bylo, ale ja już tyle mam ,że chyba straczy narazie:tak:

reklama
wczoraj jeszcze udało mi się nabyć czapeczki

Załączniki

• 898813900.jpg
    898813900.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 21
  • 898814008.jpg
    898814008.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 15
Wronka- Ty masz dokładnie tę samą matę, nad którą rozmyślam. Powiedz mi czy jetes z niej zadowolona? Czy łatwo ją się czyści (pierze)? I gdzie się konkretnie włącza muzyczkę?

ja tez ten chcialam i pisalam dokladnie do tego samego sprzedawcy co w linku masz, bo chcialam ten rozowy kupic, ten co na tym filmiku jest, ale mi odpisali ze tego koloru nie ma i go nie produkuja juz...kurde... a tylko ten mi sie podobal

mnie się podobają kwiaty na paseczkach, ale u mnie będzie chłopczyk :)

Witam wieczorową porą;-)
Też dziś w Lidlu i w Biedronce byłam:-)
Kupiłam śliniaczki, bodziaki (pakowane po 3szt.) i zielonego smooooookaaaaa:-D
Smok ma wibracje i jest tak soczyście zielony:happy2:

Poza tym buszowałam na Allegro. Rozmawiałam dziś z trzema konsultantkami, które urodziły w ciągu ostatnich 7 miesięcy i dopytywałam, ile czego potrzeba.
Efektem tych rozmów jest drugi rożek, trzeci komplet pościeli i dwie kolejne zmiany pościeli do wózia:-)
Pościel - MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 90x120 Z HAFTAMI (891965843) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam Miś na księżycu w różu
Rożek - ŚLICZNE ROŻKI Z HAFTAMI 80x80 OD MAMO-TATO (891965890) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam Miś na księżycu w różu
Pościel do wózka - WIETRZYMY MAGAZYNY POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA (897064077) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam 2 zmiany: Pepi różowa i Miś artysta
Ta pościel do wózka w wyjątkowo atrakcyjnej cenie:tak:

super zakupy, zaszalałaś Elvie
tylko ta pościel do wózka to ja wolę taką ze zdejmowanymi do prania poszewkami, bo jak się całość do prania wkłada to można wyjąć potem zbrylone
ja mam taką po Hani i super się pierze:

POŚCIEL DO WÓZKA Z HAFTOWANĄ ZŁOTĄ ŻYRAFKĄ (906867053) - Aukcje internetowe Allegro

a ja się zastanawiam nad pościelą do wózka - Mała ma się urodzić 30 kwietnia więc chyba kocyk wystarczy - poduszki i tak dla noworodka się nie używa, apotem to lato - chyba kupie tylko śpiworek jakiś taki wiosenno jesienny - bo pewnie na okres zimowy to Mała już będzie jeździć spacerówką

Wronka- Ty masz dokładnie tę samą matę, nad którą rozmyślam. Powiedz mi czy jetes z niej zadowolona? Czy łatwo ją się czyści (pierze)? I gdzie się konkretnie włącza muzyczkę?

Ja jestem bardzo zadowolona. Pierze sie łatwo bo pałąki są odpinane:tak:. A muzyczkę włącza sie na tej "podłodze". Tam jest wlącznik, zreszta widac go na tym zdjeciu co wkleilam (tam gdzie ten dzidzius ma prawa raczkę:tak:)

Wronka- a czy można (opcjonalnie) w ogóle wyłączyc tę funkcję? Jak się składa całość do przenoszenia?

a ja się zastanawiam nad pościelą do wózka - Mała ma się urodzić 30 kwietnia więc chyba kocyk wystarczy - poduszki i tak dla noworodka się nie używa, apotem to lato - chyba kupie tylko śpiworek jakiś taki wiosenno jesienny - bo pewnie na okres zimowy to Mała już będzie jeździć spacerówką
ta pościel nie nadaje się na zime, bo jest cienka, na zime sprawdza sie gruby koc, a posciel jest wlasnie super na wiosnę i lato
ja nie uzywalam zadnej poduszki do łóżeczka, ale w wózku tą od poscieli wkladalam, jest cienka a jakos ta dzidzia wedlug mnei wygodniej miala z podusia, amortyzowala ruchy wozka itp z reszta nie zaszkodzilo jej to na kregoslup, bo to w koncu tylko czas spacerku

mnie się podobają kwiaty na paseczkach, ale u mnie będzie chłopczyk :)

super zakupy, zaszalałaś Elvie
tylko ta pościel do wózka to ja wolę taką ze zdejmowanymi do prania poszewkami, bo jak się całość do prania wkłada to można wyjąć potem zbrylone
ja mam taką po Hani i super się pierze:

POŚCIEL DO WÓZKA Z HAFTOWANĄ ZŁOTĄ ŻYRAFKĄ (906867053) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też mam tą pościel i ta podusia to tak dla picu bo cieniutka tyle że wózek ładnie wygląda:tak: Ładnie się pierze i wcale się nie zniszczyła choć Nadia zimowa i była ciągle w użyciu razem z kocem. Ja mam z konikiem na biegunach ale widzę że nie ma już tego wzoru.

reklama
ta pościel nie nadaje się na zime, bo jest cienka, na zime sprawdza sie gruby koc, a posciel jest wlasnie super na wiosnę i lato
ja nie uzywalam zadnej poduszki do łóżeczka, ale w wózku tą od poscieli wkladalam, jest cienka a jakos ta dzidzia wedlug mnei wygodniej miala z podusia, amortyzowala ruchy wozka itp z reszta nie zaszkodzilo jej to na kregoslup, bo to w koncu tylko czas spacerku

dzieki - to chyba jednak zdecyduje się na zakup :)

niedawno zdałam sobie sprawę, że jak zaczynałam myśleć o zakupach dla maleństwa to miałam jasno określone co, ile sztuk - okazuje się jednak, że i tak albo kupiłam czegoś więcej, albo o czymś nie pomyślałam np pościel do wózeczka. Trochę jeszcze mnie czeka zakupów a jak sobie pomyślę, ze w zasadzie to zakupy na pierwsze miesiące to trochę jestem przerażona.

Do góry