reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elma - wiesz co nie wiem jak jest w Szkocji, ale mysle ze chyba maja tam Asde. Ale widze, ze teraz znow maja te spiochy do zamowienia przez net, wiec moze tesc zamowic przez net w razie czego, przyjdzie mu przesylka do domu, i wam przywiezie :tak:
Swoja droga to Ci podpowiem, ze w Asda sa mega tanie ciuszki dla dzieciakow, komplety body, spiochow, itp, fajne gatunkowo i naprawde cenowo wyjdzie ok, wiec mozesz sobie posprawdzac na tej stronie, i w razie czego tez zlozyc u tescia zamowienie ;-)

All in One | Unisex | ASDA direct

reklama
Witam wieczorową porą;-)
Też dziś w Lidlu i w Biedronce byłam:-)
Kupiłam śliniaczki, bodziaki (pakowane po 3szt.) i zielonego smooooookaaaaa:-D
Smok ma wibracje i jest tak soczyście zielony:happy2:

Poza tym buszowałam na Allegro. Rozmawiałam dziś z trzema konsultantkami, które urodziły w ciągu ostatnich 7 miesięcy i dopytywałam, ile czego potrzeba.
Efektem tych rozmów jest drugi rożek, trzeci komplet pościeli i dwie kolejne zmiany pościeli do wózia:-)
Pościel - MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 90x120 Z HAFTAMI (891965843) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam Miś na księżycu w różu
Rożek - ŚLICZNE ROŻKI Z HAFTAMI 80x80 OD MAMO-TATO (891965890) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam Miś na księżycu w różu
Pościel do wózka - WIETRZYMY MAGAZYNY POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA (897064077) - Aukcje internetowe Allegro Kupiłam 2 zmiany: Pepi różowa i Miś artysta
Ta pościel do wózka w wyjątkowo atrakcyjnej cenie:tak:

pojechalismy w sobote na zakupy do asdy, trafilismy na promocje ze za kazde wydane 50ł zwracaja 5ł, a za wydane 100ł zwracaja 10ł .
Ludzi tyyyle, ze koszykow przed sklepem brakowalo, i gdyby nie to, ze juz do innego sklepu jechac mi sie nie chcialo to bysmy zrezygnowali.

Ale faktycznie - w sklepie wieszy wybor niz na stronie, no i tego nie moglam nie kupic. Do wieczora na nie patrzylam i sie zachwycalam :-D:-D

Zobacz załącznik 201978

Katik nie no boskie są. Najlepsze chyba jakie kiedykolwiek widziałam :-D

Elma, z tymi rozmiarami to jest roznie, i podobnie jak w PL - rozne sklepy maja rozna rozmiarowke.
Ja kupilam 0-3 miesiace,i mysle ze to taki startowy na jakis czas jest dla normalnego dziecka.
Ten first size jest maly, i na krociutko wystarczy, a tiny baby z kolei jest na wczesniaki, albo co, bo to to juz wogole jak dla laleczek malutkie.

Kurdę a w mojej biedronce nie było tych zabawek albo ja ślipa jestem, były tylko myjki, body też nie było. Ale w body to ja już zaopatrzyłam się tam wcześniej :-)

Elma, z tymi rozmiarami to jest roznie, i podobnie jak w PL - rozne sklepy maja rozna rozmiarowke.
Ja kupilam 0-3 miesiace,i mysle ze to taki startowy na jakis czas jest dla normalnego dziecka.
Ten first size jest maly, i na krociutko wystarczy, a tiny baby z kolei jest na wczesniaki, albo co, bo to to juz wogole jak dla laleczek malutkie.

Dzięki kochana właśnie wysłałam teściowi listę zakupów:-p mówi że wyśle którąś ze znajomych mam nadzieję ze nie zemdleje przy kasie :-p Jeszcze ma zaległe prezenty u Nadii z gwiazdki i urodzinek więc niech się wykaże i przy okazji dla Melissy zrobi zakupy ;-)

Elma - wiesz co nie wiem jak jest w Szkocji, ale mysle ze chyba maja tam Asde. Ale widze, ze teraz znow maja te spiochy do zamowienia przez net, wiec moze tesc zamowic przez net w razie czego, przyjdzie mu przesylka do domu, i wam przywiezie :tak:
Swoja droga to Ci podpowiem, ze w Asda sa mega tanie ciuszki dla dzieciakow, komplety body, spiochow, itp, fajne gatunkowo i naprawde cenowo wyjdzie ok, wiec mozesz sobie posprawdzac na tej stronie, i w razie czego tez zlozyc u tescia zamowienie ;-)

All in One | Unisex | ASDA direct

jakie mają fajne rzeczy - gdybym tylko mogła zamówiłam trochę :(

reklama
Katik boski zakup:-)

Elvie - poszalałas, Lenka bedzie szalec wsrod miskow:-)

my dzisiaj na zakuy jedziemy. jak sie uda to porobie foty i wkleje wieczorkiem

Do góry