reklama
O widzę że nie tylko ja "upolowałam" rzeczy w Lidlu i Biedronce
Ja zakupiłam w Lidlu 3 sztuki bodów tych co Nati, rozmiar 62-68, tylko taki został, reszta cała już wybrana!!A w Biedronce kupiłam 3 sztuki bodów w tym jedne w rozmiarze 56 a dwa w rozmiarze 62., i jeszcze 2 sztuki spodenków długich na 62. Ale powiem, że te body z Lidla są lepszej jakości niż te z Biedronki. Ale za taką kasę to można szaleć
Kupiłam też dzisiaj śpioszki i body z napisem "Kocham moją mamę" - są świetne, rozczuliłam się Ogólnie moje dziecko ma w swojej kolekcji najwięcej bodów, i to w rozmiarze 62-68. I tak sobie myślę, że to w sumie taki rozmiar na 3-6 miesięcy czyli będzie już pełnia lata i wystarczy maluchowi ubrać pieluchę, body i skarpetki. Mylę się mamuśki???
Ja zakupiłam w Lidlu 3 sztuki bodów tych co Nati, rozmiar 62-68, tylko taki został, reszta cała już wybrana!!A w Biedronce kupiłam 3 sztuki bodów w tym jedne w rozmiarze 56 a dwa w rozmiarze 62., i jeszcze 2 sztuki spodenków długich na 62. Ale powiem, że te body z Lidla są lepszej jakości niż te z Biedronki. Ale za taką kasę to można szaleć
Kupiłam też dzisiaj śpioszki i body z napisem "Kocham moją mamę" - są świetne, rozczuliłam się Ogólnie moje dziecko ma w swojej kolekcji najwięcej bodów, i to w rozmiarze 62-68. I tak sobie myślę, że to w sumie taki rozmiar na 3-6 miesięcy czyli będzie już pełnia lata i wystarczy maluchowi ubrać pieluchę, body i skarpetki. Mylę się mamuśki???
Aha i jeszcze kupiłam dla siebie koszulę do karmienia, jestem zadowolona I jeszcze biustonosz do karmienia - jest okropny, kupiłam jakiś najtańszy za 12 zł, żebym miała do szpitala. Muszę sobie kupic jeszcze jeden lepszy do domu.
filonka
Fanka BB :)
u mnie tez przewaga body króluje w komodzie jak bedzie cieplutko to napewno wystarczyOgólnie moje dziecko ma w swojej kolekcji najwięcej bodów, i to w rozmiarze 62-68. I tak sobie myślę, że to w sumie taki rozmiar na 3-6 miesięcy czyli będzie już pełnia lata i wystarczy maluchowi ubrać pieluchę, body i skarpetki. Mylę się mamuśki???
Katik
...jestem mamą...
pojechalismy w sobote na zakupy do asdy, trafilismy na promocje ze za kazde wydane 50ł zwracaja 5ł, a za wydane 100ł zwracaja 10ł .jesli chodzi o Asde, to moze sprawdz w sklepie czy na stanie nie maja, bo moze nie maja tylko na wysylke. My bylismy w ten weekend w polnocnej i obkupilismy sie jak szaleni wlasnie w Asdzie mimo, ze online prawie niczego nie mieli na stanie:-)
Ludzi tyyyle, ze koszykow przed sklepem brakowalo, i gdyby nie to, ze juz do innego sklepu jechac mi sie nie chcialo to bysmy zrezygnowali.
Ale faktycznie - w sklepie wieszy wybor niz na stronie, no i tego nie moglam nie kupic. Do wieczora na nie patrzylam i sie zachwycalam
Zobacz załącznik 201978
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
pojechalismy w sobote na zakupy do asdy, trafilismy na promocje ze za kazde wydane 50ł zwracaja 5ł, a za wydane 100ł zwracaja 10ł .
Ludzi tyyyle, ze koszykow przed sklepem brakowalo, i gdyby nie to, ze juz do innego sklepu jechac mi sie nie chcialo to bysmy zrezygnowali.
Ale faktycznie - w sklepie wieszy wybor niz na stronie, no i tego nie moglam nie kupic. Do wieczora na nie patrzylam i sie zachwycalam
Zobacz załącznik 201978
Jejj Katik-jakie cuuuuudowne śpiochy
Ja też takie chce
Katik
...jestem mamą...
ale kochane te zabaweczkiwróciłam z zakupów - cel Lidl i Biedronka
zakupiłam body, skarpetunie, śliniaczki, podkłady do przewijania, śliniaki jednorazowe oraz dwie zabawki
hahahah, boska jestes13x13 ja mam juz wozek jedo bartatine. nie wiem czy sie sprawdzi bo Margolka jeszcze nie miala przyjemnosci, ale ja lubie sobie na niego patrzec.
ja mialam pranie jeszcze na troche odlozyc, ale od jutra sie zabieram. cos boje sie ze pali mi sie grunt pod nogami, i nie zdaze potem :-(a w niedziele zabrałam się za pranie - pierwsze czyli w zwykłym proszku - w marcu jak już będą mebelki do pokoiku wypiore jeszcze raz, wyprasuje i poukładam na tych słodkich małych półeczkach
ja dostalam probki od tej firmy i tam byla taka oliwka wlasnie, kurcze ale ona jest super! tylko ze to jest dla mamy na brzuszek ale musze przyznac ze bardzo dobra! ciekawe czy te kosmetyki dla bobasow tez sa takie dobre?- oliwkę z Hippa
- żel do mycia ciała i włosów z Hippa
ja tez ten chcialam i pisalam dokladnie do tego samego sprzedawcy co w linku masz, bo chcialam ten rozowy kupic, ten co na tym filmiku jest, ale mi odpisali ze tego koloru nie ma i go nie produkuja juz...kurde... a tylko ten mi sie podobalAga piękny ten otulaczek
ja myślałam o takim
piękne kolorki do wyboru
MOTHERHOOD ------- OTULACZEK ROŻEK ANTYKOLKOWY (900136392) - Aukcje internetowe Allegro
ale wesole te zabawki, wlasnie dzwonilam do mamy i jutro pojdzie do biedronki i tez mi takie kupiwróciłam z zakupów - cel Lidl i Biedronka
zakupiłam body, skarpetunie, śliniaczki, podkłady do przewijania, śliniaki jednorazowe oraz dwie zabawki
katik - ale boskie te body!!!!
reklama
Elma
Małgosia
pojechalismy w sobote na zakupy do asdy, trafilismy na promocje ze za kazde wydane 50ł zwracaja 5ł, a za wydane 100ł zwracaja 10ł .
Zobacz załącznik 201978
Świetny ten pajacyk!! Czy sieć tych sklepów jest też w Szkocji?? Mój teść tam mieszka i przyjedzie za tydzień do nas to może by nam kupił. I daj linka do ich strony - proszę
Podziel się: