reklama
frotka 74
Fanka BB :)
WitajcieCzytam Was i marcóweczki ,bo mam termin na pograniczuMój Miłoszek(4l) miał uczulenie na pieluszki Huggies. Na inne nie, a kupowaliśmy różne ,wiadomo jak z promocji.Z Lidla te czeskie i z Biedronki DadaZ Belli Happy są fajne i dodatkowo do opakowań wkładają woreczki na zużyte pieluchy. Nie pachną one jak Paklanki ale zawsze cośA i w Rossmannie kupywałam i w Intrmarche jakieś...Ważne,żeby były przewiewne, nie ceratkowe z zewnątrz.Mam wizytę w środę u mojego gin ,może w końcu dowiem się czy syn czy córciaZa oknem okropna śnieżyca...Druga moja ciąża i druga taka zima ,akurat w tym czasie
Ostatnia edycja:
mm&sm
Fanka BB :)
Ja planuję kupić 1 dużą paczkę Huggisowych jedynek a potem już te z Biedronki
Ja tam nie mam żadnego doświadczenia z pieluszkami, ale moje dwie kuzynki urodziły 4.12 i 7.12 córeczki i korzystały z pieluszek biedronkowych Przetestowały i obie stwierdziły, że nigdy więcej
Zawartość przeciekała na plecki (nawet siuśki) Także przewijanie, od razu mycie po łopatki i przebieranie
Elma
Małgosia
Pieluchy biedronkowe przetestowałam, Nadia używała je jakieś 1,5 roku i innych nie chcemy, jak dla mnie są rewelacyjne nic nie przeciekało, ładnie się dopasowywały i trzymały. Ale używałam rozmiar 3 zobaczymy jak te jedynki sie sprawdzą. Inni uwielbiaja pieluchy z Lidla a ja ich nie trawię więc wszystko kwestia gustu. Tak samo nie cierpię pampersów i belli za to huggiesy są dla mnie rewelacyjne tak jak te biedronkowe.
Elma
Małgosia
Zawartość przeciekała na plecki (nawet siuśki) Także przewijanie, od razu mycie po łopatki i przebieranie
Dużo Mam na poczatku za luźno zapina pieluchy, te z biedronki mają bardzo elastyczne pasy po bokach i trzeba je dość mocno dopasować bo się potem poluzowują kwestia wprawy.;-) Ja przetestowałam już chyba wszystkie dostępne pieluszki
Ale zobaczymy jak się będą sprawować te jedynki z Biedry :-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
mm&sm
przepiękne te body i pajacyki, od jakiego sprzedawcy kupowałaś?
przepiękne te body i pajacyki, od jakiego sprzedawcy kupowałaś?
Ja kupiłam Huggies Newborn, bo robiłam większe zakupy na allegro i akurat u tego sprzedawcy tylko takie w ofercie były:
HUGGIES Pieluszki Newborn 2-5kg 28szt. PROMOCJA! (887160453) - Aukcje internetowe Allegro
14,99zł za 28szt. to chyba tanio..
Doświadczenia nie mam, więc kupię ze 3 rodzaje i w kwietniu Wam napiszę jak wypadły testy;-)
HUGGIES Pieluszki Newborn 2-5kg 28szt. PROMOCJA! (887160453) - Aukcje internetowe Allegro
14,99zł za 28szt. to chyba tanio..
Doświadczenia nie mam, więc kupię ze 3 rodzaje i w kwietniu Wam napiszę jak wypadły testy;-)
A sobie dziś w H&M kupiłam jeansy ciążowe, rurki.
149zł kosztowały, czyli 5 makijaży studniówkowych
Miałam dziś malowane popołudnie, więc jeansy wyszły za darmo;-)
Za tydzień i za dwa tygodnie kolejne szkoły mają studniówki to może makijażami na szafę dla Lenki zarobię
149zł kosztowały, czyli 5 makijaży studniówkowych
Miałam dziś malowane popołudnie, więc jeansy wyszły za darmo;-)
Za tydzień i za dwa tygodnie kolejne szkoły mają studniówki to może makijażami na szafę dla Lenki zarobię
ja chyba dokupie ciuszki na 50... bo w sumie zaczelam kupowac od rozmiaru 56 a teraz jak mi sie dzidzia malutka urodzi to bede mniejsze potrzebowala, a nie mam zamiaru kogos wysylac po porodzie zeby mi cos tam kupil...ktoras kupowala ciuszki na 50?
reklama
Elma
Małgosia
A dla czego ma ci się malutka urodzić?? coś przegapiłam??
Podziel się: