reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Pomogłyście mi z tymi pampersami. Kupię dwie paczki 1, i jedną paczkę 2. Kupię różne firmy, żeby mieć porównanie. Będą to: pampersy, happy bella i chyba rossmanowe.

reklama
Witajcie:)Czytam Was i marcóweczki ,bo mam termin na pograniczu:)Mój Miłoszek(4l) miał uczulenie na pieluszki Huggies. Na inne nie, a kupowaliśmy różne ,wiadomo jak z promocji.Z Lidla te czeskie i z Biedronki Dada:)Z Belli Happy są fajne i dodatkowo do opakowań wkładają woreczki na zużyte pieluchy. Nie pachną one jak Paklanki ale zawsze coś:)A i w Rossmannie kupywałam i w Intrmarche jakieś...Ważne,żeby były przewiewne, nie ceratkowe z zewnątrz.Mam wizytę w środę u mojego gin ,może w końcu dowiem się czy syn czy córcia:)Za oknem okropna śnieżyca...Druga moja ciąża i druga taka zima ,akurat w tym czasie:(

Ostatnia edycja:
Ja planuję kupić 1 dużą paczkę Huggisowych jedynek a potem już te z Biedronki :tak:

Ja tam nie mam żadnego doświadczenia z pieluszkami, ale moje dwie kuzynki urodziły 4.12 i 7.12 córeczki i korzystały z pieluszek biedronkowych Przetestowały i obie stwierdziły, że nigdy więcej :tak:
Zawartość przeciekała na plecki (nawet siuśki) Także przewijanie, od razu mycie po łopatki i przebieranie :no:

Pieluchy biedronkowe przetestowałam, Nadia używała je jakieś 1,5 roku i innych nie chcemy, jak dla mnie są rewelacyjne nic nie przeciekało, ładnie się dopasowywały i trzymały. Ale używałam rozmiar 3 zobaczymy jak te jedynki sie sprawdzą. Inni uwielbiaja pieluchy z Lidla a ja ich nie trawię więc wszystko kwestia gustu. Tak samo nie cierpię pampersów i belli za to huggiesy są dla mnie rewelacyjne tak jak te biedronkowe.

Zawartość przeciekała na plecki (nawet siuśki) Także przewijanie, od razu mycie po łopatki i przebieranie :no:

Dużo Mam na poczatku za luźno zapina pieluchy, te z biedronki mają bardzo elastyczne pasy po bokach i trzeba je dość mocno dopasować bo się potem poluzowują :tak: kwestia wprawy.;-) Ja przetestowałam już chyba wszystkie dostępne pieluszki :-p
Ale zobaczymy jak się będą sprawować te jedynki z Biedry :-)

A sobie dziś w H&M kupiłam jeansy ciążowe, rurki.
149zł kosztowały, czyli 5 makijaży studniówkowych:-D
Miałam dziś malowane popołudnie, więc jeansy wyszły za darmo;-)
Za tydzień i za dwa tygodnie kolejne szkoły mają studniówki to może makijażami na szafę dla Lenki zarobię:-D

ja chyba dokupie ciuszki na 50... bo w sumie zaczelam kupowac od rozmiaru 56 a teraz jak mi sie dzidzia malutka urodzi to bede mniejsze potrzebowala, a nie mam zamiaru kogos wysylac po porodzie zeby mi cos tam kupil...ktoras kupowala ciuszki na 50?

reklama
Do góry