reklama
kamisia ful wypas te trampki i koszula:-):-):-):-):-)pochwalę się moje drogie moim nowym antosiowym zakupem:-)
e.salamandra
Mama pełną parą
Fajne uczucie musi być kiedy rodzice wyszperają gdzieś ubranka po nas :-) ja też zamierzam jakiś komplecik zapakować w specjalne pudło dla synka. super upominek na 18stkę
magda1978
Fanka BB :)
Fajne uczucie musi być kiedy rodzice wyszperają gdzieś ubranka po nas :-) ja też zamierzam jakiś komplecik zapakować w specjalne pudło dla synka. super upominek na 18stkę
Mamy całe pudło takich różnych pamiątkowych pierdółek po Oli. Fajna sprawa. Ja mam tylko swoje ubranko ze chrztu
Katik
...jestem mamą...
ale eleganta bedziesz miec w domuPochwalę się moje drogie moim nowym Antosiowym zakupem:-)
Informacje o Użytkowniku dorotabatko - Aukcje internetowe Allegro
i musze powiedziec, ze jestem zadowolona z transakcji, bo nie dosc, ze w miare szybko skompletowali moje wieeeelgachne zamowienie, to jeszcze jak nie mieli koloru, ktory chcialam, to do mnie zadzwonili i pytali czy maja zwrocic mi pieniadze czy wybrac cos innego w zamian
o widze,że zamówiłaś tam gdzie ja. Do mnie tez Pani dzwoniła czy chce wymienic kolor czy zwrot kasy. Muszę przyznac ze bardzo sympatyczna była a i ciuszki jakościowo super
a kto kupił ładny rożek na allegro?
szukam jakiegoś fajnego ale bez usztywnień, bo są do d....
kwituszek ja chce kupic takiAMY -KANGAROO - becik rożek ozdobny miękki -BJB (889622043) - Aukcje internetowe Allegro - kremowy
kamisia...świetne buciki i ta koszulka..super
Widzę, że się rozkokosiłyście na całego.. gratuluję prześlicznych zakupów :-):-) co do rożków to ja będę miała 2 - jeden usztywniany, otulaczek dostałam od koleżanki. Zdania sa podzielone i bardzo dobrze, myślę, że każda mama w praktyce musi wypróbować to co dla niej i maleństwa jest najlepsze. Ja wybrałam taki :
MAMO-TATO ROŻEK USZTYWNIONY 80x80 - NOWOŚĆ (876760957) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym kupię też śpiworek. Jak dziecku nie bedzie pasował to go komuś wydam, a w rodzinie i wśród przyjaciół szykuje się prawdziwy babyboom:-):-)
MAMO-TATO ROŻEK USZTYWNIONY 80x80 - NOWOŚĆ (876760957) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym kupię też śpiworek. Jak dziecku nie bedzie pasował to go komuś wydam, a w rodzinie i wśród przyjaciół szykuje się prawdziwy babyboom:-):-)
Dagsila Wtedy to chyba wszystkie dzieci miały :-):-):-) Nie było takiego wyboru jak teraz. Szkoda właśnie, że nie białe. Bo tak jak mówisz byłoby na chrzciny.
Po mojej córci też będę musiała coś ładnego zapakować, to takie miłe uczucie dostać coś takiego.
Po mojej córci też będę musiała coś ładnego zapakować, to takie miłe uczucie dostać coś takiego.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
znalazłam taki rożek z wyciąganym usztywnieniem
Śliczny ROŻEK becik usztywniany Z HAFTEM kolorki (895766840) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny ROŻEK becik usztywniany Z HAFTEM kolorki (895766840) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
jeszcze ten trójpak pajacyków mi się podoba 3-pak śpiochów "LADYBIRD"rozm.62 cm (894300310) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: