reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Pochwalę się moje drogie moim nowym Antosiowym zakupem:-)

Załączniki

• P1292636.jpg
    P1292636.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 41
  • P1292637.jpg
    P1292637.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Informacje o Użytkowniku dorotabatko - Aukcje internetowe Allegro

i musze powiedziec, ze jestem zadowolona z transakcji, bo nie dosc, ze w miare szybko skompletowali moje wieeeelgachne zamowienie, to jeszcze jak nie mieli koloru, ktory chcialam, to do mnie zadzwonili i pytali czy maja zwrocic mi pieniadze czy wybrac cos innego w zamian
:tak:

o widze,że zamówiłaś tam gdzie ja:tak:. Do mnie tez Pani dzwoniła czy chce wymienic kolor czy zwrot kasy. Muszę przyznac ze bardzo sympatyczna była a i ciuszki jakościowo super:-D

a kto kupił ładny rożek na allegro?
szukam jakiegoś fajnego ale bez usztywnień, bo są do d....

kwituszek ja chce kupic takiAMY -KANGAROO - becik rożek ozdobny miękki -BJB (889622043) - Aukcje internetowe Allegro - kremowy:tak:

kamisia...świetne buciki:tak: i ta koszulka:-D..super

Widzę, że się rozkokosiłyście na całego.. gratuluję prześlicznych zakupów :-):-) co do rożków to ja będę miała 2 - jeden usztywniany, otulaczek dostałam od koleżanki. Zdania sa podzielone i bardzo dobrze, myślę, że każda mama w praktyce musi wypróbować to co dla niej i maleństwa jest najlepsze. Ja wybrałam taki :
MAMO-TATO ROŻEK USZTYWNIONY 80x80 - NOWOŚĆ (876760957) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym kupię też śpiworek. Jak dziecku nie bedzie pasował to go komuś wydam, a w rodzinie i wśród przyjaciół szykuje się prawdziwy babyboom:-):-)

Dagsila Wtedy to chyba wszystkie dzieci miały :-):-):-) Nie było takiego wyboru jak teraz. Szkoda właśnie, że nie białe. Bo tak jak mówisz byłoby na chrzciny.
Po mojej córci też będę musiała coś ładnego zapakować, to takie miłe uczucie dostać coś takiego. :-D

reklama
Do góry