reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Też się na ten rożek czaje kwiatuszku:-)
Zresztą zrobiłam sobie listę zakupów , którą zamierzam nabyć u tego właśnie sprzedawcy- kosmetyki, laktator itp...
Ta firma/sklep internetowy jest zaraz obok mnie-ale niestety nie mają żadnego magazynu żeby popatrzeć na te towary- sprzedaż tylko wysyłkowa:confused:

reklama
Też się na ten rożek czaje kwiatuszku:-)
Zresztą zrobiłam sobie listę zakupów , którą zamierzam nabyć u tego właśnie sprzedawcy- kosmetyki, laktator itp...
Ta firma/sklep internetowy jest zaraz obok mnie-ale niestety nie mają żadnego magazynu żeby popatrzeć na te towary- sprzedaż tylko wysyłkowa:confused:
ja tez wlasnie u tego sprzedawcy zrobilam zakupy! podgrzewacz kupilam i pelno innych rzeczy a wlasnie na ten rozek sie patrzylam i wydawal mi sie jakis kiczowaty i nie wzielam go, ale moze jednak go wezme...

Ja dostałam swoją paczkę z allegro Hurrrra :-)

Dodaję też zdjęcia ciuszków, które już kupiliśmy dla juniora :-)
Mam nadzieję, że się uda, bo to mój pierwszy raz :zawstydzona/y:
Także jak coś to miejcie litość:sorry2:

Załączniki

• 26e00b72cc97866d.jpg
    26e00b72cc97866d.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 60
  • 7d9a395780da660d.jpg
    7d9a395780da660d.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 61
  • cbf25467154bfea0.jpg
    cbf25467154bfea0.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 60
  • eae976ca9603311f.jpg
    eae976ca9603311f.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 57
  • 16596f8e306f04ca.jpg
    16596f8e306f04ca.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 60
  • 034f51c00b06c294.jpg
    034f51c00b06c294.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 56
  • b10c0a55e130ec06.jpg
    b10c0a55e130ec06.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 3ff0d5f6cc3f3bcf.jpg
    3ff0d5f6cc3f3bcf.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 56
mm&sm pierwszy raz zaliczony ;-) Ubranka super. Mały przystojniaka będzie w tych ciuszkach.

Wiem, że już pisałyście nie raz o pieluszkach. Ale ile konkretnie kupuje paczek. Różna ilość jest w różnych paczkach.
Zastanawiam się ile kupić jedynek? Czy 2 paczki po 43 szt. to nie za dużo? Bo dziecko może szybko wyrosnąć z tego rozmiaru. Czy kupić tylko jedną paczkę?

My pieluszek 3 małe paczki, różnych firm i będziemy testować;-)

Wreszcie udało mi się zdjęcia łóżeczka i pościeli i karuzeli dodać w naszej kwietniówkowej galerii.

mm&sm - sliczne ubranka!

Wiem, że już pisałyście nie raz o pieluszkach. Ale ile konkretnie kupuje paczek. Różna ilość jest w różnych paczkach.
Zastanawiam się ile kupić jedynek? Czy 2 paczki po 43 szt. to nie za dużo? Bo dziecko może szybko wyrosnąć z tego rozmiaru. Czy kupić tylko jedną paczkę?
ja kupilam narazie od pampers new born jedna paczke 1 i jedna paczke 2, takie duze paki...

Ja kupiłam teraz od razu 2, bo Mania była duża, więc teraz też się kruszynki nie spodziewam. Jak się je porówna sztuka do sztuki to niewiele się różnią 1 od 2, ale np. bella 1 mają wycięcie na pępuszek i nie podrażniają, a w pampkach po prostu trzeba zawinąć brzeg.

reklama
Do góry