reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mąż wczoraj będąc w sklepie zobaczył sweterek z kapturkiem na 3-6 m-cy i nie mógł przejść obok niego obojętnie i kupił go! Śliczny z krówką, świnką i owieczką ;-)
Myślę, że w tym tygodniu w końcu wybierzemy sie na zakupy maluszkowe bo wczoraj to nie daliśmy rady (wyszłam ze szpitala o 17) i już mi sie nic nie chciało...
Myślę, że w tym tygodniu w końcu wybierzemy sie na zakupy maluszkowe bo wczoraj to nie daliśmy rady (wyszłam ze szpitala o 17) i już mi sie nic nie chciało...
iza813
mama Szymka i Samuela
aniam ja kupuje pizamki dla starszego synka w C&A bo sa dobre gatunkowo albo na bazarku ale tylko wtedy jesli pizamka jest wykonana w dobrego rodzaju bawelny
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Kupowałam u r_p77
Najpierw spisywałam sobie ceny rzeczy u różnych sprzedawców i u Niego wychodziło mi najtaniej
Za wszystko razem z przesyłką zapłaciłam 177 zł
Z głowy, więc mam okrycia kąp, prześcieradełka, pokrowce na przewijak, piel tetrowe 15szt (chyba starczy?) i inne duperelki ufff
Jeszcze muszę znaleźć jakąś ładną pościel Podoba mi się ten komplet, bo z ochraniacza mogę wyjąć wypełnienie i piorę samą poszewkę Praktyczne rozwiązanie i nawet tanio wychodzi
Kolor krówka biały błękit
3 cz.piękna pościel 120x90 z aplikacją +GRATIS (898235766) - Aukcje internetowe Allegro
Co myślicie?
nie ma ego użytkownika w wyszukiwarce allegro
daj jakis link do czegos co kupilas od niego moze bedzie latwiej
e.salamandra
Mama pełną parą
Witam w piękną niedzielę! Pogoda dziś sprzyjająca na zakupowe szaleństwa! :-)
mm&sm cudne te ubranka. Chętnie sama zakupię kilka drobiazgów u tego sprzedawcy i tak jak kwiatuszek proszę o linka
mm&sm cudne te ubranka. Chętnie sama zakupię kilka drobiazgów u tego sprzedawcy i tak jak kwiatuszek proszę o linka
e.salamandra
Mama pełną parą
kwiatuszku zanalazłam Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kurcze przejrzałam tego użytkownika a tam tylko chemia i gadżetykwiatuszku zanalazłam Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
a gdzie te ubranka?????????
reklama
mm&sm
Fanka BB :)
kurcze przejrzałam tego użytkownika a tam tylko chemia i gadżety
a gdzie te ubranka?????????
Kwiatuszku kochany oj to My się nie zrozumiałyśmy ;-)
Na pierwszej fotce jest paczka z allegro, a pozostałe zdjęcia to ciuszki, które już były kupione: w coccodrillo (za zakupy powyżej 100zł dają bon 20zł na nową kolekcję ), wójcik, 5 10 15, C&A i fajna wyprzedaż była w re kids (czy jakoś tak)
maonka śliczne te ciuszki
Ja to w ogóle mam wrażenie ża dla dziewczynek jest większy wybór ubranek Jak się wchodzi do sklepu to od razu po oczach daje ten róż
Podziel się: