reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Mąż wczoraj będąc w sklepie zobaczył sweterek z kapturkiem na 3-6 m-cy i nie mógł przejść obok niego obojętnie :-D i kupił go! Śliczny z krówką, świnką i owieczką ;-)
Myślę, że w tym tygodniu w końcu wybierzemy sie na zakupy maluszkowe bo wczoraj to nie daliśmy rady (wyszłam ze szpitala o 17) i już mi sie nic nie chciało...

aniam ja kupuje pizamki dla starszego synka w C&A bo sa dobre gatunkowo:tak: albo na bazarku ale tylko wtedy jesli pizamka jest wykonana w dobrego rodzaju bawelny

Kupowałam u r_p77
Najpierw spisywałam sobie ceny rzeczy u różnych sprzedawców i u Niego wychodziło mi najtaniej
Za wszystko razem z przesyłką zapłaciłam 177 zł
Z głowy, więc mam okrycia kąp, prześcieradełka, pokrowce na przewijak, piel tetrowe 15szt (chyba starczy?) i inne duperelki ufff

Jeszcze muszę znaleźć jakąś ładną pościel Podoba mi się ten komplet, bo z ochraniacza mogę wyjąć wypełnienie i piorę samą poszewkę Praktyczne rozwiązanie i nawet tanio wychodzi
Kolor krówka biały błękit
3 cz.piękna pościel 120x90 z aplikacją +GRATIS (898235766) - Aukcje internetowe Allegro

Co myślicie?

nie ma ego użytkownika w wyszukiwarce allegro
daj jakis link do czegos co kupilas od niego moze bedzie latwiej

Wizyta mojej mamy zaliczona i znowu przyszła babcia zaszalała. :-) Oto ciuszki, które przywiozła dla maluszka.

Załączniki

• 100_4594.jpg
    100_4594.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 37
  • 100_4596.jpg
    100_4596.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 100_4595.jpg
    100_4595.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 38
  • 100_4593.jpg
    100_4593.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
kurcze przejrzałam tego użytkownika a tam tylko chemia i gadżety
a gdzie te ubranka?????????

Kwiatuszku kochany oj to My się nie zrozumiałyśmy ;-)
Na pierwszej fotce jest paczka z allegro, a pozostałe zdjęcia to ciuszki, które już były kupione: w coccodrillo (za zakupy powyżej 100zł dają bon 20zł na nową kolekcję :tak:), wójcik, 5 10 15, C&A i fajna wyprzedaż była w re kids (czy jakoś tak)

maonka śliczne te ciuszki :tak:
Ja to w ogóle mam wrażenie ża dla dziewczynek jest większy wybór ubranek Jak się wchodzi do sklepu to od razu po oczach daje ten róż

Do góry