reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Z rozmiarówką nigdy się nie dojdzie, Ola zawsze nosiła jednocześnie 2-3 rozmiary. Ja ubranka segreguję wielkością, a nie rozmiarami z metki

a czemu sa do d?? ja sobie wybralam z usztywnieniem, ale moze zle robie - brak doswiadczenia wychodzi..

przepraszam za drastyczne określenie tych rożków Dagsila
nie przejmuj się to tylko moja opinia
jakoś nie wygodne jak dla mnie
w ten miękki się dziecie opatuli, tak jak w szpitalu, ono się cieszy, że jest opatulone i wygodnie się je nosi a te usztywniane uniemożliwiają takei opatulenie na maksa, bo usztywnienie ma szerokość swoją i już i się dziecko tak zsuwa i w ogóle źle się nosi i przytula, to tak jakby na desce trzymac dziecko i kocykiem okryc

przepraszam za drastyczne określenie tych rożków Dagsila
nie przejmuj się to tylko moja opinia
jakoś nie wygodne jak dla mnie
w ten miękki się dziecie opatuli, tak jak w szpitalu, ono się cieszy, że jest opatulone i wygodnie się je nosi a te usztywniane uniemożliwiają takei opatulenie na maksa, bo usztywnienie ma szerokość swoją i już i się dziecko tak zsuwa i w ogóle źle się nosi i przytula, to tak jakby na desce trzymac dziecko i kocykiem okryc

nie nie :-) to nie tak:-) ja sie tylko pytam, dlaczego wg Ciebie one sa zle, bo musze miec czyjas opinie na temat:tak: ja sie nie przejmuje tylko potrzebuje porady:-)

reklama
Usztywnienie jest dobre kiedy ktoś nie wprawiony bierze malucha na ręce. Usztywnienie zawsze można wyjąć.

no jak sie wyjmuje to ok
ale wedlug mnie Ci nie wprawieni tez czuja sie pewnie noszac w rozku bez usztywnienia
u mnie tak bylo, ze goscie sie pewnie czuli jak chcieli mala potrzymac w miekkim, a w sztywnym sie zsuwala

Do góry