świetna cena - aż płakać się chce jak pomyśle ile zapłaciłam za swojegoJa też muszę się pochwalić :-) Nabyłam wczoraj wózek!! Nawet nie myślałam, że uda mi się kupić x-landera i to jeszcze za taką kaskę. 500 zł. Opony nawet nie zdarte:-) minimalne ślady użytkowania
reklama
Ja też muszę się pochwalić :-) Nabyłam wczoraj wózek!! Nawet nie myślałam, że uda mi się kupić x-landera i to jeszcze za taką kaskę. 500 zł. Opony nawet nie zdarte:-) minimalne ślady użytkowania
No extra ...gratuluje, a to 500zl to za gondolę+spacerówkę czy tylko za gondolę?
e.salamandra
Mama pełną parą
No extra ...gratuluje, a to 500zl to za gondolę+spacerówkę czy tylko za gondolę?
wózek z gondolką + spacerówka no i inne bajery typu folia, torby, moskitiera, nawet pompkę dało :-)
wózek z gondolką + spacerówka no i inne bajery typu folia, torby, moskitiera, nawet pompkę dało :-)
No to tym bardziej gratuluje..., co za fart
Katik
...jestem mamą...
teraz to juz jestes trzecia w kolejceFORGET - łóżeczkow wypas:-) jakbys znalazla sponsora, to zapytaj czy nie mozesz 2 kupic;-)
teraz to juz jestes trzecia w kolejce
hehe przepraszam, nie doczytalam i wbilam sie niegrzecznie, a tu prawie komitet kolejkowy powstaje.
ale juz grzecznie staje jako 3;-)
reklama
Podziel się: