reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja zamówiłam dla Tymusia taką wysoką szafkę na ubranka, bo mam taką samą dla Hani i jest bardzo pojemna, ale nie ten kolor ze zdjęcia, tylko olcha miodowa
http://brw.com.pl/pl/produkt/4381-szafka_wysoka_treg_1d1s_l_p/9-pokoj_mlodziezowy/v/12895
teraz muszę czekać do 7 dni
w ogóle Hania ma z tej serii mebelki
komodę, regał, szafkę nad biurko, półkę na maskotki a nawet biurko :-)
wybrałam je bo nie są tak bardzo głębokie jak inne a Hani pokoik jest malutki

Też zamówiłam z BRW komodę, ale właśnie kolor klon nida. No i do końca stycznia promocja, więc bardzo taniooooooooooo(100zł). Może jeszcze coś domówimy z tej serii. Tylko u mnie czeka się nawet do 3 tygodni na te meble. :realmad:
I mój mąż będzie robił sam szafę przesuwaną pod kolor mebli.

Ostatnia edycja:
A mnie remonty dopiero czekają. najgorszy jest wybór mebli . Irytuje mnie fakt, że pokój taki nie ustawny bo mały, wąski, długi i ze skosami. I musimy w nim wmieścić łóżko,łóżeczko i komodę. jedno szczęście, że komody można kupić za małe pieniądze :-) Tu jest sporo fajnych w dobrych cenach:
Komody - SKLEP.meble.pl
a jestem ciekawa jak ta w rzeczywistosci sie prezentuje, jest dosc tania:
komoda havana, Fronti - SKLEP.meble.pl

Też zamówiłam z BRW komodę, ale właśnie kolor klon nida. No i do końca stycznia promocja, więc bardzo taniooooooooooo(100zł). Może jeszcze coś domówimy z tej serii. Tylko u mnie czeka się nawet do 3 tygodni na te meble. :realmad:

100 zł?! o szok!

pobuszowałam na stronie BRW i jak nie tą w ikei to chyba kupie te z promocji

A mnie remonty dopiero czekają. najgorszy jest wybór mebli . Irytuje mnie fakt, że pokój taki nie ustawny bo mały, wąski, długi i ze skosami. I musimy w nim wmieścić łóżko,łóżeczko i komodę. jedno szczęście, że komody można kupić za małe pieniądze :-) Tu jest sporo fajnych w dobrych cenach:
Komody - SKLEP.meble.pl
a jestem ciekawa jak ta w rzeczywistosci sie prezentuje, jest dosc tania:
komoda havana, Fronti - SKLEP.meble.pl

przejzalam ta strona na prawo i lewo,z tym ze ja chcialam taka z przewijakiem a te to juz potrafia kosztowac sporo. no i kolor wazny i wymiary, bo w naszej sypialni juz scisk sie robi...

ech... chyba z totalizatorem sportowym czas sie przeprosic

Doskonale Was rozumiem:tak:. Pokoj Weroniki tez dluuugi i dosyc wąski i tez mialam ten problem 2 lata temu. W koncu zakupilismy zestaw mebli z BRW "Capslock" i jakoś je rozstawilam tekże teraz tylko przesunac nieco i zrobic miejsce na łózeczko, a poźniej jak Borys podrośnie to dokupimy z tej serii łożko pietrowe i bedzie gites. Poki co dzieciaczki bedą razem bo jakoś nie uśmiecha mi sie rezygnowac z sypialni:sorry2:. A za parę lat sie zobaczy - marzy mi się domek, ale.....póki co to tylko marzenia:tak:

spróbuj :-) Mój mąż w zeszłym miesiącu wzbogacił się o 5500 tyś. Niestety takie pieniądze szybko się rozchodzą :wściekła/y:

No kochana, ale na wyprawkę macie:tak:. Gratulacje;-)

Mój mąż 3 lata temu wzbogacil się o 3500tys (miał 5), a dwa miesiace poźniej ukradli mu portfel z 3700tyś (jechal od klienta). Jak to mowia "łatwo przyszło, łatwo poszło":wściekła/y:

reklama
No kochana, ale na wyprawkę macie:tak:. Gratulacje;-)

Mój mąż 3 lata temu wzbogacil się o 3500tys (miał 5), a dwa miesiace poźniej ukradli mu portfel z 3700tyś (jechal od klienta). Jak to mowia "łatwo przyszło, łatwo poszło":wściekła/y:

dokładnie tak jak mówisz łatwo przyszło.... na wyprawkę już nie styknęło :no:

Do góry