reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
dzieki elma, super, tez sobie go zamowie bo bardzo mi sie podoba:tak::-)

Poszukaj mają tez flanelowe pieluszki i poduszki do karmienia można wszystko w jednym wzosrku sobie nabyc m ja mam podusie od kolezanki i taki sam chce otulaczek właśnie:tak:

Piękne taka bluza co jest polarkowa z cherooka w paski z kapturkiem to mam taka sama po Szymku z niebieskim he he . ale córcia będzie w niej chodzić:-D

Dzięki dziewczyny, jak te ciuszki przyjdą to już niewiele będzie mi brakować:tak: Pokazałam dzisiaj tą aukcję mojej Mamci i kazała zakupić :-) A oprócz tych ciuszków to kupiłam jeszcze takie:
NOWE śpioszki śpiochy NOWY pajacyk carters 56 cm (892963043) - Aukcje internetowe Allegro
PAJAC Z ŁAPKĄ KOCHAM MAMĘ I TATĘ r.56 + GRATIS (882291957) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki + BODY długi rękaw + .. 62 cm. (884395005) - Aukcje internetowe Allegro

Forget-me-not piękne to łóżeczko :tak:

Ja też muszę się pochwalić :-) Nabyłam wczoraj wózek!! Nawet nie myślałam, że uda mi się kupić x-landera i to jeszcze za taką kaskę. 500 zł. Opony nawet nie zdarte:-) minimalne ślady użytkowania

Załączniki

• DSC_6832.jpg
    DSC_6832.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry