reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Co do tych otulaczków to też takie coś mam z tym że mój ma nogawki i kapturek, a na wysokości raczek takie dwa dłuugie płaty z rzepem ... i wzór krówki czyli łatki.
iza813
mama Szymka i Samuela
aniam u nas viziru nie ma w sprzedazy,jest ariel,najwyzej poprosze mame aby mi przyslalam w paczce troche plynu do prania,bo proszkow od dawna nie uzywam

mi tydzień temu kolega przywiózł zapas chemii, polecam płyny do płukania Softlan - mają śliczne zapachy które bardzo długo utrzymują się na tkaninach
Od dwóch lat go używam
Katik
...jestem mamą...
A ktoras testowala Fairy dla dziecka?
Mam wlasnie taka dosyc spora probke tego, i calkiem ladnie pachnie. Jeszcze w nim nie pralam dzieciowych ciuszkow i sie zastanawiam czy prac w tym , czy kupic to co polecacie.
I znalazlam takie sliczne aniolki dla dziecka, musze dla Corci takiego zamowic.
OSOBISTY ANIOŁY ANIOŁ STRÓŻ- CHRZEST URODZINY! (901077290) - Aukcje internetowe Allegro
Mam wlasnie taka dosyc spora probke tego, i calkiem ladnie pachnie. Jeszcze w nim nie pralam dzieciowych ciuszkow i sie zastanawiam czy prac w tym , czy kupic to co polecacie.
I znalazlam takie sliczne aniolki dla dziecka, musze dla Corci takiego zamowic.
OSOBISTY ANIOŁY ANIOŁ STRÓŻ- CHRZEST URODZINY! (901077290) - Aukcje internetowe Allegro
tez sie wlasnie zastanawialam, i fajnie ze zapytalas to teraz juz wiemy ze sa, ja tez ostatnio uzywam tylko plynow do prania, jakos wygodniej...dziewczyny a czy proszki dziecięce są też w formie płynów?
Ja ostatnio przerzuciłam się całkowicie - nie piorę nic w proszku tylko w płynach do prania i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej - mimo iż mam roczną i zupełnie sprawną pralkę- nie jeden raz zostały mi ślady po proszku, teraz nic. Szkoda, że dopiero teraz odkryłam płyny![]()
a co do proszkow niemieckich to ja tez jak do polski jade to musze im proszki przywozic.... a ja w polsce kupilam jelpa i lovelle dla dzidzi i w tym piore

jejku jaki sliczny, byly rozowe?? gdzie to kupilas?? daj linka jak mozesz
Elma
Małgosia
tez sie wlasnie zastanawialam, i fajnie ze zapytalas to teraz juz wiemy ze sa, ja tez ostatnio uzywam tylko plynow do prania, jakos wygodniej...
a co do proszkow niemieckich to ja tez jak do polski jade to musze im proszki przywozic.... a ja w polsce kupilam jelpa i lovelle dla dzidzi i w tym piore
jejku jaki sliczny, byly rozowe?? gdzie to kupilas?? daj linka jak mozesz
Kolorków jest kilka a ja pomimo że w drodze dziewczynka to strasznie mi się ten niebieski podobał

Otulaczek - otulanie niemowląt | Motherhood.pl
Elma
Małgosia
Mój dzisiejszy zakup (dziadkowie fundują
)
SUPER ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 0-3 WIOSNA (898641425) - Aukcje internetowe Allegro

SUPER ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 0-3 WIOSNA (898641425) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: