reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

mi tydzień temu kolega przywiózł zapas chemii, polecam płyny do płukania Softlan - mają śliczne zapachy które bardzo długo utrzymują się na tkaninach

reklama
Co do tych otulaczków to też takie coś mam z tym że mój ma nogawki i kapturek, a na wysokości raczek takie dwa dłuugie płaty z rzepem ... i wzór krówki czyli łatki.

aniam u nas viziru nie ma w sprzedazy,jest ariel,najwyzej poprosze mame aby mi przyslalam w paczce troche plynu do prania,bo proszkow od dawna nie uzywam:tak:

dziewczyny a czy proszki dziecięce są też w formie płynów?
Ja ostatnio przerzuciłam się całkowicie - nie piorę nic w proszku tylko w płynach do prania i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej - mimo iż mam roczną i zupełnie sprawną pralkę- nie jeden raz zostały mi ślady po proszku, teraz nic. Szkoda, że dopiero teraz odkryłam płyny:zawstydzona/y:
tez sie wlasnie zastanawialam, i fajnie ze zapytalas to teraz juz wiemy ze sa, ja tez ostatnio uzywam tylko plynow do prania, jakos wygodniej...

a co do proszkow niemieckich to ja tez jak do polski jade to musze im proszki przywozic.... a ja w polsce kupilam jelpa i lovelle dla dzidzi i w tym piore:-p

jejku jaki sliczny, byly rozowe?? gdzie to kupilas?? daj linka jak mozesz

tez sie wlasnie zastanawialam, i fajnie ze zapytalas to teraz juz wiemy ze sa, ja tez ostatnio uzywam tylko plynow do prania, jakos wygodniej...

a co do proszkow niemieckich to ja tez jak do polski jade to musze im proszki przywozic.... a ja w polsce kupilam jelpa i lovelle dla dzidzi i w tym piore:-p

jejku jaki sliczny, byly rozowe?? gdzie to kupilas?? daj linka jak mozesz

Kolorków jest kilka a ja pomimo że w drodze dziewczynka to strasznie mi się ten niebieski podobał :tak:
Otulaczek - otulanie niemowląt | Motherhood.pl

reklama
Do góry