Dziś wstawiłam 1 pranie. Ale na razie piorę w normalnym proszku, a w marcu jeszcze raz będę prała w dziecięcym. Tylko jak rozkładałam pranie na suszarce to od tego schylania zabolał mnie kręgosłup. Więc co to będzie w marcu! Najwyżej męża zagonię do roboty. :-)
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
A u nas nie ma proszku dla dzieci. Moze jest jakis delikatniejszy, jesli nie - Kostka bedzie musiala sie hartowac od samego poczatku. Moze to nawet lepiej...
A dzis kupilam jej przeslodki bialy bodziak w niebieskie zeberki, a do tego niebieski sliniaczek z zebrzym pyszczyskiem. Sama slodycz, no i w dodatku Konstancje nazywalismy Zeberka, ciagle ja tak nazywamy
A dzis kupilam jej przeslodki bialy bodziak w niebieskie zeberki, a do tego niebieski sliniaczek z zebrzym pyszczyskiem. Sama slodycz, no i w dodatku Konstancje nazywalismy Zeberka, ciagle ja tak nazywamy
Ja będę prała wszystko albo w normalnym proszku, albo w płatkach mydlanych tak mi doradziły koleżanki które już odchowały dzieciaki, ponoć wcale nie używały proszków dziecięcych, bo nawet tak dobrze nie dopierają, a i alergii też można od nich dostać
Forget-me-not
Fanka BB :)
dziewczyny a czy proszki dziecięce są też w formie płynów?
Ja ostatnio przerzuciłam się całkowicie - nie piorę nic w proszku tylko w płynach do prania i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej - mimo iż mam roczną i zupełnie sprawną pralkę- nie jeden raz zostały mi ślady po proszku, teraz nic. Szkoda, że dopiero teraz odkryłam płyny
Ja ostatnio przerzuciłam się całkowicie - nie piorę nic w proszku tylko w płynach do prania i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej - mimo iż mam roczną i zupełnie sprawną pralkę- nie jeden raz zostały mi ślady po proszku, teraz nic. Szkoda, że dopiero teraz odkryłam płyny
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Forget wiesz co wydaje mi się, że z Lovelli jest też płyn do porania. Coś mi gdzieś dzwoni, że jak Janek był mały to kupiłam płyn do płukania a okazało się że do prania to był... także poszukaj z Lovelli
Dokładnie, jest płyn do prania z Loveli kolor lub biały 1,5 L. Własnie mam zamiar też kupić do białego ten płyn, bo do koloru to mam proszek. Trochę się zgapiłam, mogłam od razu kupić płyn i do koloru i do białego.
Postanowiłam używać proszki do prania dla dzieci, ale tylko 1 opakowanie. Po koniec tego proszku, będę go mieszać z naszym proszkiem. A później przejdę całkowicie na nasz proszek. Tym bardziej, że te proszki dla dzieci wychodzą bardzo drogo w stosunku do naszego proszku.
zaszalałam na allegro - zamówiłam akcesoria dla maleństwa
- przewijak
- nożyczki
- cążki
- szczoteczka + grzebień do włosków
- rożek
- aspirator do noska
- pieluchy flanelowe
- termometr
wszystko u jednego sprzedawcy - teraz zabieram się za zamawianie u drugiego resztę akcesoriów + kilka ciuszków
- przewijak
- nożyczki
- cążki
- szczoteczka + grzebień do włosków
- rożek
- aspirator do noska
- pieluchy flanelowe
- termometr
wszystko u jednego sprzedawcy - teraz zabieram się za zamawianie u drugiego resztę akcesoriów + kilka ciuszków
reklama
Podziel się: