reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja za pranie i prasowanie biorę się od poniedziałku (ciekawe którego:-D), boję się, że potem sił nie starczy, chociaż jak szykowaliśmy wyprawkę dla Oli to kłóciliśmy się kto będzie prasował te słodziaki małe, więc jakby co zagonię P do prasowania.

reklama
Ja za pranie i prasowanie biorę się od poniedziałku (ciekawe którego:-D), boję się, że potem sił nie starczy, chociaż jak szykowaliśmy wyprawkę dla Oli to kłóciliśmy się kto będzie prasował te słodziaki małe, więc jakby co zagonię P do prasowania.

No właśnie ja tez mam zamiar zacząc już bo potem może być róznie :no:

to ja też pochwalę się ciuszkowymi zakupami - to co czeka na pranie

Piękne rzeczy:tak:

No to i ja na poprawę mojego podłego humoru popstrykałam kilka fotek:-)
uwielbiam te małe ubranka, skarpetusie i czapunie....słodkości mamusi:-D

śliczne rzeczy

ja już teraz narzekam na ból pleców i w ogóle jest mi coraz gorzej więc to pranie prasowanie na sam koniec wolę nei zostawiać
tym bardziej że jest tego tak dużo
jeszcze koce, pościel
wózek muszę wyprać, leżaczek itp bo wszystko mam po małej
nowe pieluchy tetrowe sztuk 40 mam zamiar kupic i tez poprac poprasowac
i nie dam rady wszystko na raz
tego prasowania też nogi nie zniosą później
ubranka poukladam w tej nowej szafce i mysle ze nic im nie bedzie
z Hania tez szybciej sie tym zajmowalam i bylo dobrze

na poprawe moejgo poweekendowego humoru kupilam sobie kilka organizerów do szuflad dla mnie na skarpety bieliznę i trochę mniejsze na rajtuzki, skarpetki, czapeczki dzieciaczków, bo zawsze taki bałagan w tych szufladach, że trudno coś znależć

ORGANIZER PUDEŁKO NA BIELIZNE DO SZUFLADY ZIELEŃ (894485870) - Aukcje internetowe Allegro

Takie organizery można w ike nabyć i mają różnej wielkości te kieszonki , ja tez mam zamiar wyprać w szuflade i czymś nakryć żeby sie nie kurzyło jakims przescieradłem czy czymś i myślę że będzie ok:tak: Jak coś to potem tylko przejadę żelazkiem rzeczy do szpitala

Takie organizery można w ike nabyć i mają różnej wielkości te kieszonki , ja tez mam zamiar wyprać w szuflade i czymś nakryć żeby sie nie kurzyło jakims przescieradłem czy czymś i myślę że będzie ok:tak: Jak coś to potem tylko przejadę żelazkiem rzeczy do szpitala
ja wlasnie w Ikea kupilam 2 komplety - sa super, roznej wielkosci:tak:

ja z praniem i prasowaniem czekam do marca tym bardziej że termin mam dopiero na drugą połowę kwietnia. Ale tak jak pisałam kilka dni temu jak przyszła mi pościel to rozłożyliśmy łóżeczko i "ubraliśmy" tak jak mniej więcej ma wyglądać żeby nacieszyć swoje oczka hehe już rozłożyliśmy i wszystko pochowaliśmy ale spróbuję wstawić zdjęcie i się pochwalić-przepraszam za jakość. A na wyciąganie ciuszków narazie i robienie zdjęć nie mam weny ale napewno się kiedyś pochwalę:-d
kingunia a powiedz mi jak jest wykonane to łóżeczko bo my chcemy zamówić właśnie ten komplet mebli. Jest solidne? Opłaca się? Strasznie mi się podoba ten klupś:-):-) i chciałam zamówić z tego wzoru łóżeczko , szafę, komodę z przwjiakiem i za jakiś czas dokupić krzesełko do karmienia. Bo jest śliczne:-):-).

Ja wczoraj popralam ubranka, ale tylko te 0-3m :-) Mialam czekac do marca, ale juz nie moglam sie powstrzymac:zawstydzona/y: Sz sie smial, jak wrocil do domu, bo jeszcze niedawno mowilam mu, ze to bez sensu teraz prac, bo i tak sie jeszcze zakurza 5 razy, bo to jeszcze 10 tyg u nas. Ale co zrobic, to bylo silniejsze ode mnie:-D Dzis czeka mnie jeszcze prasowanie:tak: Juz nie moge sie doczekac:-p

Kinguunia, jaki śliczny misiol koło łóżka!! Napatrzeć się nie mogę;-)
Moja Lenka też ma już kolekcję misiaczków, ale sporo mniejszych.

Całusy Wam z pracy wysyłam, wieczorkiem się naszym łóżeczkiem pochwalę;-)
Póki co mam względny spokój w biurze to na chwilkę na forum zajrzałam, siorbiąc przez słomkę kisielek;-)

reklama
Ja za pranie ciuszkow zabiore sie pod koniec marca lub,na poczatku kwietnia,nie znalazlam w sklepie proszku do dzieciecych ubran,ale jest zel do prania z platkow mydlanych,wiec chyba bedzie od`powiedni:-)

Do góry