reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Akaata - ja osobiscie Primark nie lubie. Czasem mozna cos fajnego kupic, i jest mega tanio, ale przeklada sie to na jakosc. Ciuchy nie wytrzymuja kilku pran, puszczaja szwy, ciagna sie nitki, ciuchy sie rozchodza, farbuja i traca kolor.
Nie raz cos kupie, ale z nastawieniem , ze za dlugo bankowo nie posluzy.

Nie wiem jak z takimi bodziakami bedzie - biale sa wiec koloru nie puszcza, ale czy po 3 praniach z rozmiaru 56 nie zrobi sie rozciagniete 68 ??? Nie wiem :confused:

dziewczyny a co sądzicie o ubrankach z Primarka/ Primarku (czy jak to tam sie pisze) bo znalazłam na allegro body i inne ciuszki i nie wiem, jak one gatunkowo
jaba16 białe Body Early Days 0-3 SUPER 11 wzorów (890838101) - Aukcje internetowe Allegro

ja miałam dla córci body early days, kupiłam wtedy 7 pack i byłam bardzo zadowolona:tak:, nic się z nimi nie stało i do dzisiaj je mam, teraz będą czekały na syncia aż podrośnie
(bo mam rozmiar 74)

kamisia - sliczne te ciuszki, a lezaczek tez mi sie bardzo podoba, super:tak:

ja juz niektore ciuszki popralam i poprasowalam - te co dostalam, a tych nowch jeszcze nie pralam ale zrobie to juz niedlugo:tak: jak pokoik bedzie gotowy, zebym mogla do komody czy szafki wlozyc...

reklama
Ja za pranie ciuszkow zabiore sie pod koniec marca lub,na poczatku kwietnia,nie znalazlam w sklepie proszku do dzieciecych ubran,ale jest zel do prania z platkow mydlanych,wiec chyba bedzie od`powiedni:-)

A nie macie tam proszku sensitive np. vizir ?

dziewczyny a co sądzicie o ubrankach z Primarka/ Primarku (czy jak to tam sie pisze) bo znalazłam na allegro body i inne ciuszki i nie wiem, jak one gatunkowo
jaba16 białe Body Early Days 0-3 SUPER 11 wzorów (890838101) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam może sa lekko gorsze niz tescowe ale naprawdę niczego im nie brakuje , maja tez bardzo fajne 3-paki pajacyków bawełnianych . tez miałam i tez były ok

Do góry