reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ja jeszcze tez niepoprane i niepoprasowane mam.
Na razie czekam na ten weekend - Ł bedzie malowal pokoik, a z poczatkiem lutego przyjdzie mega paka z Polski, bo wszystko zamawiane na allegro szlo na adres rodzicow.
Ale jak tylko dojdzie - to naklejam naklejki, stawiam lozeczko, kolyske, przewijak, kupujemy komodke i wtedy zabieram sie za pranie :tak::tak::tak:
Mysle, ze na koniec lutego wszystko bedzie na tip top.

Dziewczyny- a myślicie że mogę już wyprać i ubrać pościel do łóżeczka?Tak mnie korci bo ona taka śliczna, ale mam wątpliwości- bo do kwietnia może mchem porosnąć :confused:

Kamisia - no ja bym jeszcze nie zakladala. Moze uprac i schowac - to owszem, ale szkoda rozkladac, bo chocbys nie wiem jak czysto w domu miala, to kurz i alergeny i tak Ci osiada na tym.
A tak wogole to sliczne ciuszki , a najlepsze te "meskie" swetereczki. Cudo!!!

powiedzcie kupujecie rożek, czy dodatkowy kocyk

dla mnie bardzo wygodne były rożki, miałam 3 na zmianę i cały czas mała w nich leżała, ale to był luty i zimno
teraz to moze bardziej w nocy i do noszenia dla niewprawionych gości
ale kupie ze 2 na pewno

Dziewczyny- a myślicie że mogę już wyprać i ubrać pościel do łóżeczka?Tak mnie korci bo ona taka śliczna, ale mam wątpliwości- bo do kwietnia może mchem porosnąć :confused:
z tym bym sie jeszcze wstrzymala chyba ze uprac wyprasowac i schowac do szafki
a ubrac to najlepiej zeby maz ubral jak sie ze szpitala wraca
to jest świezutka

Kmisia ubrać możesz czemu nie, najwyżej sobie przed kwietniem dopiero upierz i uprasuj. Grunt to zadowolona i szczęśliwa mama :-)

reklama
Ja z praniem i prasowaniem czekam do marca tym bardziej że termin mam dopiero na drugą połowę kwietnia. Ale tak jak pisałam kilka dni temu jak przyszła mi pościel to rozłożyliśmy łóżeczko i "ubraliśmy" tak jak mniej więcej ma wyglądać żeby nacieszyć swoje oczka hehe Już rozłożyliśmy i wszystko pochowaliśmy ale spróbuję wstawić zdjęcie i się pochwalić-przepraszam za jakość. A na wyciąganie ciuszków narazie i robienie zdjęć nie mam weny ale napewno się kiedyś pochwalę:-D

Załączniki

• DSC01693.jpg
    DSC01693.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 67
Do góry