mi też się strasznie podobają - nie mogłam się im oprzećnata te sukienusie są przepiękne
reklama
Katik
...jestem mamą...
Ja jeszcze tez niepoprane i niepoprasowane mam.
Na razie czekam na ten weekend - Ł bedzie malowal pokoik, a z poczatkiem lutego przyjdzie mega paka z Polski, bo wszystko zamawiane na allegro szlo na adres rodzicow.
Ale jak tylko dojdzie - to naklejam naklejki, stawiam lozeczko, kolyske, przewijak, kupujemy komodke i wtedy zabieram sie za pranie
Mysle, ze na koniec lutego wszystko bedzie na tip top.
Na razie czekam na ten weekend - Ł bedzie malowal pokoik, a z poczatkiem lutego przyjdzie mega paka z Polski, bo wszystko zamawiane na allegro szlo na adres rodzicow.
Ale jak tylko dojdzie - to naklejam naklejki, stawiam lozeczko, kolyske, przewijak, kupujemy komodke i wtedy zabieram sie za pranie
Mysle, ze na koniec lutego wszystko bedzie na tip top.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dziewczyny- a myślicie że mogę już wyprać i ubrać pościel do łóżeczka?Tak mnie korci bo ona taka śliczna, ale mam wątpliwości- bo do kwietnia może mchem porosnąć
Katik
...jestem mamą...
Kamisia - no ja bym jeszcze nie zakladala. Moze uprac i schowac - to owszem, ale szkoda rozkladac, bo chocbys nie wiem jak czysto w domu miala, to kurz i alergeny i tak Ci osiada na tym.
A tak wogole to sliczne ciuszki , a najlepsze te "meskie" swetereczki. Cudo!!!
A tak wogole to sliczne ciuszki , a najlepsze te "meskie" swetereczki. Cudo!!!
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
powiedzcie kupujecie rożek, czy dodatkowy kocyk
dla mnie bardzo wygodne były rożki, miałam 3 na zmianę i cały czas mała w nich leżała, ale to był luty i zimno
teraz to moze bardziej w nocy i do noszenia dla niewprawionych gości
ale kupie ze 2 na pewno
z tym bym sie jeszcze wstrzymala chyba ze uprac wyprasowac i schowac do szafkiDziewczyny- a myślicie że mogę już wyprać i ubrać pościel do łóżeczka?Tak mnie korci bo ona taka śliczna, ale mam wątpliwości- bo do kwietnia może mchem porosnąć
a ubrac to najlepiej zeby maz ubral jak sie ze szpitala wraca
to jest świezutka
Zaczekajcie do marca:-) już ja Wam pokażę
dobry sklep, spreparowana odpowiednio lista zakupow, duzy bagaznik, zaopatrzony portfel i przy jednym wypadzie mozna wszytko kupic
tylko model wozka proponuje wybrac wczesniej;-)
reklama
Ja z praniem i prasowaniem czekam do marca tym bardziej że termin mam dopiero na drugą połowę kwietnia. Ale tak jak pisałam kilka dni temu jak przyszła mi pościel to rozłożyliśmy łóżeczko i "ubraliśmy" tak jak mniej więcej ma wyglądać żeby nacieszyć swoje oczka hehe Już rozłożyliśmy i wszystko pochowaliśmy ale spróbuję wstawić zdjęcie i się pochwalić-przepraszam za jakość. A na wyciąganie ciuszków narazie i robienie zdjęć nie mam weny ale napewno się kiedyś pochwalę
Załączniki
Podziel się: