reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Fajny ten gorset wyszczuplający. Ale słyszałam, że nie dobrze jest nosić te wszystkie pasy, bo mięśnie brzucha się przyszywają i nie pracują tak jak potrzeba. Wydaje mi się, że przy naszych szkrabach szybko zgubimy zbędne kg i wrócimy szybko do formy. Każda mama młodego szkraba to mówi. Zobaczymy jak to będzie.

reklama
Forget-me-not - czy ten sklep Drewex o którym piszesz to ten na Wielickiej 44 czy jakiś inny??? bo nie trafiłam na niego wcześniej a chętnie obejrzę sobie kolekcję 2010 na żywo :biggrin2: a w niewilu miejscach chyba już jest dostepna :sorry2:

Ella - Katik podesłała dobry link, to Drewex Kolorino przy Wielickiej (ale wjeżdża się do niego od strony dworca w Płaszowie). Widziałam też te wózki w Entliczku Pentliczku, też je tam mieli i mozna było na żywo pooglądać.
Drewex polecam Ci z czystym sumieniem - panowie z obsługi bardzo pomocni, wszystko wytłumaczą, na nic nie naciągają - generalnie bardzo fajny sklep.

Elvie - wózek prześliczny, choć ja nadal mam watpliwości co do jego amortyzacji... No ale fakt - nigdy go nie testowałam na żywo, więc niech się Wam fura dobrze wozi :-)

Ostatnia edycja:
Co do położnych i wizyt patronażowych to u mnie w szpitalu po porodzie kazali wypełnić ankietę i wskazać przychodnię do której będzie należeć mały. Po 2-3 tygodniach zadzwonili z przychodni (sami z siebie) i kazali umówić się na wizytę i wypełnić papiery o wyborze pediatry, położnej i pielęgniarki. Jak przyszłam to była od razu pediatra, pielęgniarka i położna. Bardzo treściwa wizyta :-)

Jak będę z Kubą w przychodni to się dopytam, jak jest teraz. Tyle wiem, że jak chcecie wizytę przed porodem, to musicie zgłosić to same, bo się przecież nie domyślą, że jesteśmy w ciąży :tak:

Forget-me-not i Katik - właśnie ten sklep w necie znalazłam, ale nie byłam pewna- dziękuję za info:-)- niebawem się tam pewnie pojawię :-)

jasne
sklep dziecięcy BOBAS
kard. Wyszyńskiego 7
10-455 Olsztyn
(89) 539-04-11

Dzieki kochana:tak:, właśnie tam dzwoniłam i chyba jednak nie mogłas widziec wszystkich kolorów, bo arctic bedzie dopiero w sprzedaży w marcu. Czyli tak jak u mnie w mieście. mam tylko sprzeczne informacje co do ceny. U mnie powiedzieli,że bedzie to seria limitowana i będzie dwa razy droższy, a u Ciebie w Olsztynie Pan powiedzial,że cena bedzie taka jak reszty tylko,że bedzie poźniej w sprzedaży:szok:. I bądź tu mądry:szok::szok:

reklama
Dzieki kochana:tak:, właśnie tam dzwoniłam i chyba jednak nie mogłas widziec wszystkich kolorów, bo arctic bedzie dopiero w sprzedaży w marcu. Czyli tak jak u mnie w mieście. mam tylko sprzeczne informacje co do ceny. U mnie powiedzieli,że bedzie to seria limitowana i będzie dwa razy droższy, a u Ciebie w Olsztynie Pan powiedzial,że cena bedzie taka jak reszty tylko,że bedzie poźniej w sprzedaży:szok:. I bądź tu mądry:szok::szok:

to musiałam źle zrozumieć - wydawało mi się, że mówisz tym niebieskim OCEAN.

będziesz czekała do marca??

Do góry