reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Moda na sukces odcinek 10502 (wózków ciąg dalszy:-))

A ja tu żeby się wyładować i zmienić temat -POCIESZCIE MNIE!!!!

Co do zakupów powiem Wam że się wkurzyłam... te wszystkie bluzki i tuniki ciążowe to takie wory!!!! namioty dla ciężarnych!!! już się wkurzam bo mama truje mi d... że mogłabym już z tych moich golfów i bluzek przejść na "piękne ciążowe" ale ja w nich nic pięknego nie widzę:no: dodają z 10 kg bo wiszą jak szmaty!!!! nie przytyłam tyle żeby maskować się w tych łachach -mam ładny brzunio który mi się podoba i nie chcę tego ukrywać!!!
Tunika ciążowa o surowym kroju i wykończeniu - Ubrania ciążowe po pracy - odzież ciążowa - moda ciążowa - ubrania ciążowe - Funmum
NO SAME POWIEDZCIE -TO JEST TUNIKA CIĄŻOWA!!!! DLA KOGO!!!!
Może ja po prostu nie potrafię szukać ale nie przemawiają do mnie takie szmaty zakrywające to co w ciąży najpiękniejsze:no::no::no::no:

h... e... l... p...

miałam ten sam problem - nie przytyłam jakoś mam tylko wystający brzuszek.
kupiłam fają tunikę na allegro EST_MODOWY HIT DLA MODNEJ MAMY_KASZMIROWA MATYLDA (819770812) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest obszerna nie wisi - ładnie opina brzuszek i w sam raz na zimę na jakąś cienką bluzeczkę

reklama
No to ja szaleję :-)
Pościel bybrałam taką (kolor kremowy) MY-SWEET-BABY 14-cz.135x100 moskitiera kolor hafty (875705943) - Aukcje internetowe Allegro

No i oczywiście... Wózek... od wczoraj trwa "walka" z Mężem ze ma być jednak tylko i wyłącznie X-LANDER XA 2010 oczywiście niebieski-"OCEAN" bo coż...się zakochałam i tyle :-D:-D:-D:-D 3majcie kciuki, żeby się udało przeforsować i to :-)
Jestem okropna, ale jak się już na czymś zafiksuję to koniec :-D

Pościel bardzo ładna, zastanawiam się tylko czy warto kupować taką z kilkunastu elementów? Czy one się rzeczywiście przydadzą? Np. ten przybornik wydaje mi się zbędny, nie mówiąc już o literkach, ale może nie mam racji.
Co do wózka - zgadzam się z Tobą w 100% :-):-) Błękitny jest śliczny, jak odbiore swój to wrzuce jakieś foty.

Pościel CUDNA!!!!!!!!!!! Ja pewno zakupie jakąś beżową, ale taką to sama bym sobie na łoże małżeńskie kupiła :-)
A ja tu żeby się wyładować i zmienić temat -POCIESZCIE MNIE!!!!

Może ja po prostu nie potrafię szukać ale nie przemawiają do mnie takie szmaty zakrywające to co w ciąży najpiękniejsze:no::no::no::no:

h... e... l... p...
Ja też nie lubie worów na ziemniaki nosić:-) Chociaż ostatnio miałam chwilę załamania - poszlismy do Monnari, kupuje tam większość ciuchów do biura, uwielbiam je za jakość i krój (tylko że normalnie kupuje rozmiar 36-38). Małżonek zaoferował mi, że zafunduje mi ciuch (czyli święto narodowe, bo normalnie mało dba o moją garderobę) i jedyne do czego weszłam to taki pomarańczowy worek z cekinami...

Katik to co mi się wydaje b.fajne w tej karuzeli to to, że ten kolorowy wzór jest rzucany na parasolke a nie gdzieś na sufit - mały brzdąc bardzo słabo widzi, więc dla niego rzucanie światła na sufit to tak jak rzucanie w kosmos, a tu jest szansa że będzie widziała te wzorki.

miałam ten sam problem - nie przytyłam jakoś mam tylko wystający brzuszek.
kupiłam fają tunikę na allegro EST_MODOWY HIT DLA MODNEJ MAMY_KASZMIROWA MATYLDA (819770812) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest obszerna nie wisi - ładnie opina brzuszek i w sam raz na zimę na jakąś cienką bluzeczkę

Widziałam:tak: też sobie zamówię skoro chwalisz. Dziękuję
Ja mam pełno długich sweterków -bo jak się jest zmarzluchem i do pracy kiedyś latało się na piechotkę to trzeba było dupsko zakrywać;-) wiec miałam takie za pupę właśnie sweterki -i teraz są jak znalazł!!! nie za krótkie, obcisłe i czuję się w nich naprawdę super!!!
Jestem buntownikiem od urodzenia i może dlatego wkurza mnie jak mama usilnie próbuje mnie ubrać w worek:oo2: a może to ja wyolbrzymiam temat i po prostu się czepiam....:-( ale po co mam ubierać coś luźnego jak JESZCZE nie mam potrzeby nic tuszować... :confused::confused::confused::confused:

to nie problem - takie nakladki smialo w IKEA mozna kupic za grosze, sa przezroczyste, wikec ich nie widac, i po problemie:tak:

Moglabys podac linka do strony ikei z ta nakladka? Szukam i szukam i nie moge znalezc, wiec nawet ciezko mi sobie te nakladke wyobrazic
:-(

Małżonek zaoferował mi, że zafunduje mi ciuch (czyli święto narodowe, bo normalnie mało dba o moją garderobę) i jedyne do czego weszłam to taki pomarańczowy worek z cekinami...

I Ty naprawde wierzysz, ze malzonek sobie nie zdawal sprawy z Twoich nowych wymiarow kiedy oferowal zafundowanie ciuchow??
:cool2:

i jedyne do czego weszłam to taki pomarańczowy worek z cekinami...

Buahahaha hahahaha bosko!!!! nie Ty jedna:-D :-D :-D :-D
ale ja byłam w H&M -tam jest pełno tych rzeczy odcinanych pod biustem i "luźnych" (delikatnie mówiąc) ale nawet nie mierzyłam bo dokładnie to były WORY!!!!
A teraz ide robić placki -dziękuję że jesteście:-) :-) :-)

Taką 13 częściową posciel też kupuje -bo jest piękna i już!!!!:-D

Aniez dziękuję -żadna z nas nie lubi -zresztą gdybym umiała szyć i dziergać byłoby inaczej -moja wina ze się nie nauczyłam!

13x 13 z Twoja figura to nawet szkoda cokolwiek zakrywac, a poza tym pewnie bez problemu mozesz kupowac sobie ubranka w zwykłych - nieciazowych sklepach. najwazniejsze zeby Tobie i Niuni bylo wygodnie, a workowate tunik zostaw innym:-D
i tak jesli chodzi o nasze brzunie to jestesmy pora roku ograniczone - bo kurtki i plaszcze, wiec kiedy i jak inaczej - jak nie obcislym sweterkiem- mamy sie chwalix naszym super odmiennym stanem:-)?

i tak jesli chodzi o nasze brzunie to jestesmy pora roku ograniczone - bo kurtki i plaszcze, wiec kiedy i jak inaczej - jak nie obcislym sweterkiem- mamy sie chwalix naszym super odmiennym stanem:-)?

Dagsila jak zwykle masz rację.
mamie już powiedziałam ze sama może mi kupować -ale jak da mi jakiś wór na twaróg to marzannę zrobię z tego:baffled:
Uciekam na placki ziemniaczane:-D

reklama
Ja w sumie tylko spodnie mam typowo ciążowe- reszta to tuniki i sweterki kupowane w sklepie dla "normalnych" tylko rozmiar duuuuuuzo większy niż standardowo.
Nakupowałam tyle tych sweterków że nie wiem co ja z nimi zrobie po ciąży- wypiorę w 80 żeby się skurczyły:-)
13x13 daj spokój z tymi ciuchami dla ciężarówek Ty tak ślicznie się prezentujesz w tym co masz:-DJa bym się cieszyła gdyby udało mi się wbić w ciuch sprzed ciąży - prawda Dagsila:-)a co najwyżej majtki i skarpetki tylko na mnie pasują...z tymi pierwszymi to można by debatować ale ciiiii:zawstydzona/y:
Widzę że szalejecie moje drogie- i bardzo dobrze:-)Ja jestem z zawodu bankowcem więc wszystko sobie przeliczam i kalkuluję . I tak oto tą karuzelę FISHER PRICE C0108 KARUZELA Z MISIAMI + PROJEKTOR (874813142) - Aukcje internetowe Allegro zamówiłam dziś w komisie za 90 zł. Wogóle nie zniszczona i wogóle na żywo jest jeszcze piękniejsza:-)
Trochę się zawiodłam bo wpadłam do komisu a tam wyprzedaż - a raczej już po.....w sumie udało mi się wyszarpać 2 pary błękitnych spodni dresowych- jedne w paseczki drugie takie śliczne z myszką Micky i bluzę z kapturkiem - słodziutką.
Ale ja tam jeszcze wróce.....może jutro bo dziś mnie już pęcherz cisnął. A nadmienie że mój spacer trwał dziś ponad dwie godziny więc myślałam że na czworaka wrócę do domu:dry:
Pościel mam już upatrzoną - zamówie w przyszłym miesiącu- ale zdecydowałam się na 5 elementową :-Dod razu zakupię z 3 komplety bo są rózne wzory żeby było na zmianę , z dwa kocyki małe bo duży już mam i ręczniki dla szkrabka....
Ktoś juz zamawiał na allegro jakieś ręczniczki może fajne? boję się trochę że gatunkowo będą kiepskie - a ja z tych co najpierw lubią pomacać :sorry2:

Do góry