reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

No to ja szaleję :-)
Jak zaszłam w ciążę, to planowaliśmy wszystko jak najtaniej zeby nie przesadzać no a teraz... coż...ciuszki na allegro, bo dzidzia szybko wyroście ale reszta... wstyd się przyznać :-)

Pościel bybrałam taką (kolor kremowy) MY-SWEET-BABY 14-cz.135x100 moskitiera kolor hafty (875705943) - Aukcje internetowe Allegro

Łóżeczko: Łóżeczko RADEK VII TEAK szuflada +materac (875291531) - Aukcje internetowe Allegro (tylko kolor chyba jednak jaśniejszy)

zostało tylko zamówić :tak:

No i oczywiście... Wózek... od wczoraj trwa "walka" z Mężem ze ma być jednak tylko i wyłącznie X-LANDER XA 2010 oczywiście niebieski-"OCEAN" bo coż...się zakochałam i tyle :-D:-D:-D:-D 3majcie kciuki, żeby się udało przeforsować i to :-)
Jestem okropna, ale jak się już na czymś zafiksuję to koniec :-D

reklama
justa24 komodę prześliczną wybrałaś, ale cena faktycznie odstrasza. Też bym nie dała 500zł za nią.

Bierzcie pod uwagę że Justa w euro zarabia:-D:-D

A ja upatrzylam sobie takie oto cudenka, musze tylko Ukochanego do Stanow wyslac...

Musical Mobile For Baby – Rainforest Peek-a-Boo Leaves Musical Mobile

...

Karuzelkę będę miała tą samą mata też jest fajna bo kolezanka ma .
Do karuzelki mam tez pościel:
FISHER PRICE RAINFOREST POSCIEL 4 CZESCI SUPER! (877181256) - Aukcje internetowe Allegro
i kocyki .

i jesze powiem z raczka na sercu, ze ciesze sie jak nie wiem co ze juz wozek mam w domu, bak jakby przyszlo takiej hipopotamiczce jak ja teraz lazic wybierac i szukac to pewnie bym pierwszy z brzegu wziela, ktory by mi tylko do samochodu wlazl i sprawil ze moja szanowna czym predzej wroci do cieplego i nie snieznego domku:-):-):-):-)

a jutro jade po łóżeczko, hehe ciekawe co kupie:-D:-D:-D:-D

No to ja szaleję :-)
Jak zaszłam w ciążę, to planowaliśmy wszystko jak najtaniej zeby nie przesadzać no a teraz... coż...ciuszki na allegro, bo dzidzia szybko wyroście ale reszta... wstyd się przyznać :-)

Pościel bybrałam taką (kolor kremowy) MY-SWEET-BABY 14-cz.135x100 moskitiera kolor hafty (875705943) - Aukcje internetowe Allegro

Łóżeczko: Łóżeczko RADEK VII TEAK szuflada +materac (875291531) - Aukcje internetowe Allegro (tylko kolor chyba jednak jaśniejszy)

Pościel bardzo podobna do mojej, też komplet 14częściowy wybrałam:tak:
A łóżeczko radek VII u nas również wchodziło w grę przy wyborze, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na hippo drewex, bo mi jedna z konsultantek powiedziała, że zamawiała dla synka radek VII i nie miało do końca dobrze otworów wywierconych. Kiedyś tak miałam z regałem sosnowym zamawianym na allegro i wolałam kłopotu uniknąć.
Poza tym radek VII nie na gryzaków zabezpieczających malucha przed jedzeniem drewna.

kwiatuszek i jak jestes zadowolona z tego wozka co masz???

jest świetny do podróżowania, składa się jak parasolka i nie trzeba odkręcać kółek, zajmuje mało miejsca w aucie, gondolka jak każda, i ma 82 cm wiec dość długa, dzieciątko długo się mieści, no i fotelik też ok
poza tym wózek jest lekki, gdy trzeba np. wnieść go na kilka schodków to duży plus wózek się sprawdził i będę go miała dla synka,
chciałabym coś nowego bo wiadomo nowe wzory, gadżety, no i mój jest czerwono-szary, ale co tam w czerwonym też może chłopczyk jeździć

reklama
Moda na sukces odcinek 10502 (wózków ciąg dalszy:-))

A ja tu żeby się wyładować i zmienić temat -POCIESZCIE MNIE!!!!

Co do zakupów powiem Wam że się wkurzyłam... te wszystkie bluzki i tuniki ciążowe to takie wory!!!! namioty dla ciężarnych!!! już się wkurzam bo mama truje mi d... że mogłabym już z tych moich golfów i bluzek przejść na "piękne ciążowe" ale ja w nich nic pięknego nie widzę:no: dodają z 10 kg bo wiszą jak szmaty!!!! nie przytyłam tyle żeby maskować się w tych łachach -mam ładny brzunio który mi się podoba i nie chcę tego ukrywać!!!
Tunika ciążowa o surowym kroju i wykończeniu - Ubrania ciążowe po pracy - odzież ciążowa - moda ciążowa - ubrania ciążowe - Funmum
NO SAME POWIEDZCIE -TO JEST TUNIKA CIĄŻOWA!!!! DLA KOGO!!!!
Może ja po prostu nie potrafię szukać ale nie przemawiają do mnie takie szmaty zakrywające to co w ciąży najpiękniejsze:no::no::no::no:

h... e... l... p...

Do góry