reklama
Konkretnie i,coo jest kolekcją firmy hauck choć jak dla mnie to nie robią tych wózków w jednej fabryce . Bo jakoś i,coo jakościowo dużo lepsze ma te wózki . Sama miałam taki nabyć ale kolorystyka była do bani Były tylko granatowe , czarne i beżowe .. Szkoda bo super wózki i mogli się lepiej wysilić .
A to prawda Jakosciowo baaardzo sie roniza Nie wiem czy wychodza z innej fabryki czy z tej samej, ale I'coo to taki mercedes Sama sie nad nim zastanawialam, ale jakos nie lezal mi do konca. Faktycznie bardzo maly wybor tych kolow.
iza813
mama Szymka i Samuela
Ja bym chciala wozek w miare lekki,wielofunkcyjny,mile widziany jest fotelik samochodowy,folia przecideszczowa i kola przednie musza byc skretne.Oto moje typy :
Wózek Chicco Enjoy 3w1 Evolution fun SURF 2010 (867882081) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK CHICCO TRIO TOUR 4 AUTO-FIX GW.POLSK GRATIS (868474218) - Aukcje internetowe Allegro
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: BEBE CONFORT - STREETY PACK - kolor OXYGEN RED - 1szt.
Wózek Chicco Enjoy 3w1 Evolution fun SURF 2010 (867882081) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK CHICCO TRIO TOUR 4 AUTO-FIX GW.POLSK GRATIS (868474218) - Aukcje internetowe Allegro
ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2010: BEBE CONFORT - STREETY PACK - kolor OXYGEN RED - 1szt.
reklama
Podziel się: