reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Maonka gdzie emele cenowo do bartka to gdzie ty je kupujesz ?
Bardzo ok 200 zł emele u mnie ok 130 .

Aniez różnica w cenie powala , już bym wolala taki z angielskim :-D

reklama
Aniam a gdzie ty kupujesz za 130? Za taka cene to emele moge brac w ciemno. Kupowalam w lutym w czestochowie u producenta prosto wiazane po rabacie 140zl. Na rzepy drozsze sa. Srednia cena tych butow tam to 150-170zl. A rozmiary od 30 w gore to juz wydatek ponad 200zl, szwagierka ostatnio tam kupila. Zreszta na stronie ceny sa podane.

Maonka u mnie w lokalnym wiejskim obuwniczym :-D:-D
baba dużo od nich bierze i wcześnie zamawia i ma dobre ceny .
Z tym że ja tam nie łaże bo baby nie lubię jak cholera :-D
A większe buty ma nie ładne jak dla mnie , bo ja akurat w bartkowych fasonach nie gustuję :tak:
ma emele mrugałę itp.
za 130 zeta to ja z dwa sezony temu kozaki emela tam kupiłam

Aniam za 130 emele to i ja w ciemno biorę - buty rewelka - u mnie na prowincji od 200 w góre kosztują.

Ja własnie dzisiaj robię tour po obuwniczych - poszukuję butów na wiosnę, dla siebie i Julki - śmiało z moim rozmiaem mogę szukac w dziecięcych . Zresztą trzy lata temu nabyłam dla siebie buty Bartka :) rozmiar 35 idealne dla mnie - mam nawet odblaski na pięcie cobym była widoczna na drodze :)

U Nas Julka z roweru zadowolona, ale hitem okazały się rolki - takie z możliwością przełożenia jednego kółka aby dzieco stało stabilniej.

Aniez - zmieniłas avatar i Cię nie poznała :)

Nata- padłam z tych butów od Bartka :D ale takie odblaski to musi być czad :D no i zima się skończyła, to i pora na nowy layout :p

reklama
Laski aż się kiedy przejde do tego sklepu i zobacze co ta głupia baba teraz ma :-D

Ja dzis byłam w decatlonie ale na lato to same zrzuty z tamtego roku mają .
I w zaraz byłam , większość zar również leci mojemu dziecku z tyłka :-(

Do góry