reklama
Aniam a gdzie ty kupujesz za 130? Za taka cene to emele moge brac w ciemno. Kupowalam w lutym w czestochowie u producenta prosto wiazane po rabacie 140zl. Na rzepy drozsze sa. Srednia cena tych butow tam to 150-170zl. A rozmiary od 30 w gore to juz wydatek ponad 200zl, szwagierka ostatnio tam kupila. Zreszta na stronie ceny sa podane.
Maonka u mnie w lokalnym wiejskim obuwniczym
baba dużo od nich bierze i wcześnie zamawia i ma dobre ceny .
Z tym że ja tam nie łaże bo baby nie lubię jak cholera
A większe buty ma nie ładne jak dla mnie , bo ja akurat w bartkowych fasonach nie gustuję
ma emele mrugałę itp.
za 130 zeta to ja z dwa sezony temu kozaki emela tam kupiłam
baba dużo od nich bierze i wcześnie zamawia i ma dobre ceny .
Z tym że ja tam nie łaże bo baby nie lubię jak cholera
A większe buty ma nie ładne jak dla mnie , bo ja akurat w bartkowych fasonach nie gustuję
ma emele mrugałę itp.
za 130 zeta to ja z dwa sezony temu kozaki emela tam kupiłam
onka - a który fason macie? U nas katastrofa z balerinkami: Katalog: Dzieci / Lasocki Kids / 327551
Katalog: dzieci / 2616 / 304789
Takie mamy. W sumie nie było wyboru w Natki rozmiarze więc jedyne które pasowały z półbutów. Balerin jeszcze nie oglądałam, ale jak mówisz że lipne to gdzieś indziej poszukam.
Takie mamy. W sumie nie było wyboru w Natki rozmiarze więc jedyne które pasowały z półbutów. Balerin jeszcze nie oglądałam, ale jak mówisz że lipne to gdzieś indziej poszukam.
Aniam za 130 emele to i ja w ciemno biorę - buty rewelka - u mnie na prowincji od 200 w góre kosztują.
Ja własnie dzisiaj robię tour po obuwniczych - poszukuję butów na wiosnę, dla siebie i Julki - śmiało z moim rozmiaem mogę szukac w dziecięcych . Zresztą trzy lata temu nabyłam dla siebie buty Bartka rozmiar 35 idealne dla mnie - mam nawet odblaski na pięcie cobym była widoczna na drodze
U Nas Julka z roweru zadowolona, ale hitem okazały się rolki - takie z możliwością przełożenia jednego kółka aby dzieco stało stabilniej.
Aniez - zmieniłas avatar i Cię nie poznała
Ja własnie dzisiaj robię tour po obuwniczych - poszukuję butów na wiosnę, dla siebie i Julki - śmiało z moim rozmiaem mogę szukac w dziecięcych . Zresztą trzy lata temu nabyłam dla siebie buty Bartka rozmiar 35 idealne dla mnie - mam nawet odblaski na pięcie cobym była widoczna na drodze
U Nas Julka z roweru zadowolona, ale hitem okazały się rolki - takie z możliwością przełożenia jednego kółka aby dzieco stało stabilniej.
Aniez - zmieniłas avatar i Cię nie poznała
reklama
Laski aż się kiedy przejde do tego sklepu i zobacze co ta głupia baba teraz ma
Ja dzis byłam w decatlonie ale na lato to same zrzuty z tamtego roku mają .
I w zaraz byłam , większość zar również leci mojemu dziecku z tyłka :-(
Ja dzis byłam w decatlonie ale na lato to same zrzuty z tamtego roku mają .
I w zaraz byłam , większość zar również leci mojemu dziecku z tyłka :-(
Podziel się: