reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Zatowarowałam się na wiosnę ;-)
I nabyłam 2 pary balerin
i takie
Jak na złość z innego fasonu nie było mojego rozmiaru więc mam ten sam ale super się noszą
Jeszcze dzisiaj jadę zatowarować chłopców w półbuty/adidasy bo już i tak przebrane rozmiary sa... mam nadzieję żę coś znajdziemy
I nabyłam 2 pary balerin
i takie
Jak na złość z innego fasonu nie było mojego rozmiaru więc mam ten sam ale super się noszą
Jeszcze dzisiaj jadę zatowarować chłopców w półbuty/adidasy bo już i tak przebrane rozmiary sa... mam nadzieję żę coś znajdziemy
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
He he he nawet nie liczyłam, że mi te zakupy tak szybko pójdą 19 minut od pobrania biletu na parking w fokusie do odbicia biletu przy wyjściu
Zakupiliśmy takie:
Marek sobie wybrał takie
A Janek takie
Dzieci szczęśliwe i ja też
Zakupiliśmy takie:
Marek sobie wybrał takie
A Janek takie
Dzieci szczęśliwe i ja też
aniez
Fanka BB :)
Szukam dla Bartka aparatu fotograficznego, ale dziecięcego. Znalazłam coś takiego, ma to któraś z Was? Albo macie jakieś inne godne polecenia?
VTech, Kidizoom, aparat cyfrowy, kolor niebieski - Trefl - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
VTech, Kidizoom, aparat cyfrowy, kolor niebieski - Trefl - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
aniez
Fanka BB :)
Agnieszka- butki fajne, tylko szkoda, że nie wstrzymałaś się z jednym kolorem, bo w zasadzie masz taki sam butek, różniący się kolorkami, a baleriny teraz będą się pojawiać. Lasocki sam nie wypuszcza od razu całej kolekcji.
Ja buty dla chłopaków mam, a od kiedy Kuba zaczął samodzielnie wiązać sznurówki, mam też mniejszy kłopot z ich zakupem (ona ma 34 a takich na rzepy jest już mało).
Ja buty dla chłopaków mam, a od kiedy Kuba zaczął samodzielnie wiązać sznurówki, mam też mniejszy kłopot z ich zakupem (ona ma 34 a takich na rzepy jest już mało).
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez pokazywałam im i w niebieskim/granatowym ale obaj się uparli na takie... a to przecież oni w tym będą chodzić
Aniez nogę ma niezłą
Szymek ma 30 , buty kupiłam w smyku na jesieni za całe 60 zeta nike . a Olce upolowałam w adidasie za 45 zeta
Szaleństwo , sandałów dla SZymka nie mam , ale będzie decatlon grany , bo skóry na lato to ja nie cierpię .
Sandały turystyczne dla dzieci Wayta KALAHARI QUECHUA - Turystyka junior Turystyka,...
Szymek ma 30 , buty kupiłam w smyku na jesieni za całe 60 zeta nike . a Olce upolowałam w adidasie za 45 zeta
Szaleństwo , sandałów dla SZymka nie mam , ale będzie decatlon grany , bo skóry na lato to ja nie cierpię .
Sandały turystyczne dla dzieci Wayta KALAHARI QUECHUA - Turystyka junior Turystyka,...
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
No Aniez wielkie dzięki jeszcze raz
Prezent nabyłam taki:
Teraz tylko czekać jak M. na to zareaguje ;-) J. już się zaoferował, że mu pomoże
Dla J. kupiłam wczoraj puzzle z dinozaurami 100 elementów... i w godzinę je ułożył teraz kazał je sobie w antyramę dać więc mamusia kupiła dzisiaj i będę szklić ;-)
Prezent nabyłam taki:
Teraz tylko czekać jak M. na to zareaguje ;-) J. już się zaoferował, że mu pomoże
Dla J. kupiłam wczoraj puzzle z dinozaurami 100 elementów... i w godzinę je ułożył teraz kazał je sobie w antyramę dać więc mamusia kupiła dzisiaj i będę szklić ;-)
Podziel się: