reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zatowarowałam się na wiosnę ;-)
I nabyłam 2 pary balerin :-D
2220222120005sur.jpg

i takie
2220222100007sur.jpg

Jak na złość z innego fasonu nie było mojego rozmiaru więc mam ten sam ale super się noszą :tak:

Jeszcze dzisiaj jadę zatowarować chłopców w półbuty/adidasy bo już i tak przebrane rozmiary sa... mam nadzieję żę coś znajdziemy

He he he nawet nie liczyłam, że mi te zakupy tak szybko pójdą :szok: 19 minut od pobrania biletu na parking w fokusie do odbicia biletu przy wyjściu :szok::szok::szok::szok:
Zakupiliśmy takie:
Marek sobie wybrał takie
2220231800004sur.jpg

A Janek takie
2220243240003sur.jpg

Dzieci szczęśliwe i ja też :tak: :-D

Agnieszka- butki fajne, tylko szkoda, że nie wstrzymałaś się z jednym kolorem, bo w zasadzie masz taki sam butek, różniący się kolorkami, a baleriny teraz będą się pojawiać. Lasocki sam nie wypuszcza od razu całej kolekcji.

Ja buty dla chłopaków mam, a od kiedy Kuba zaczął samodzielnie wiązać sznurówki, mam też mniejszy kłopot z ich zakupem (ona ma 34 a takich na rzepy jest już mało).

Dziewczyny, potrzebuję farby do odmalowania łóżeczka dla Maluszka. Macie jakieś sprawdzone? chodzi o to, żeby była nietoksyczna i niegroźna dla dziecka oczywiście...

reklama
No Aniez wielkie dzięki jeszcze raz :tak:
Prezent nabyłam taki:
Granna-Auto-Ciezarowka-pelna-zabawy-gra-logiczna_Granna,images_big,25,5900221001204.jpg

Teraz tylko czekać jak M. na to zareaguje ;-) J. już się zaoferował, że mu pomoże :tak: :-D

Dla J. kupiłam wczoraj puzzle z dinozaurami 100 elementów... i w godzinę je ułożył :szok: teraz kazał je sobie w antyramę dać :-D więc mamusia kupiła dzisiaj i będę szklić ;-) :-p

Do góry