reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
chyba bym się wściekła jakby mi Olka wybrała 2 pary różowych butów :-D:-D

Bo mi ten cholerny róż do sporej części rzeczy by nie pasił :tak:

aniam - a ja pierwszy raz kupiłam jej buty, które mi się kompletnie nie podobają (te baleriny), ale cóż.. nie ja je będę nosić;-) A młoda z zakupów szczęśliwa, w balerinach to omal spać nie poszła.

Zielona, to jaki Kostka ma rozmiar?

My po zakupach. W deichmannie faktycznie rozmiaru 26 nie ma i może będzie w poniedziałek. .

Aga - podeszwy wcale nie są twarde, ale chłopięce mają zupełnie inne fasony, więc może tam twardość większa. Nasze baleriny zapinane na pasek nie różnią się niczym od bardzo podobnych fasonem, które Lena miała rok temu z elefantena.

w poniedziałek mówisz, to zajrze, bo aż tak mi się nie spieszy z tymi butami. bo mnie powiedzieli, że raczej ich wogóle nie będzie i że w zeszłym roku nie było wcale (w sensie że Deichmann wcale nie dostał). dzięki za info.
Moze faktycznie chłopięce inaczej robią, bo te które próbowałam wołały o pomstę do nieba.

aga - mój deichmann przy wrocławskiej koronie ma dostawy w czwartki i poniedziałki, nie wiem kiedy ma Twój, więc zanim tam pojedziesz to lepiej zadzwoń i zapytaj. Jakbyś coś wypatrzyła sensownego to ja Ci mogę kupić i wysłać, jeśli u nas będzie.

My na wiosnę mamy superfity. Polecam bo są bardzo lekkie. Muszę się jeszcze rozejrzeć za jakimiś do kiecek. Z Aniam stwierdziłyśmy, że Maja może się na buty z Szymkiem zamieniać. Szymon ma 30, Maja 29.

My na wiosnę mamy superfity. Polecam bo są bardzo lekkie. Muszę się jeszcze rozejrzeć za jakimiś do kiecek. Z Aniam stwierdziłyśmy, że Maja może się na buty z Szymkiem zamieniać. Szymon ma 30, Maja 29.

Jakby jej noga za bardzo nie urosła to mam 30 bartki na zimę :-D
Brązowe :-D:-D

reklama
A Lenie dzisiaj te baleriny tak nogi obtarły, że wściekła jestem. Nigdy żaden but jej nie obtarł a tu bąbel pękł, skóra się zdarła, masakra.
Na zumbę miałyśmy iść, ale z klubu zadzwonili, że odwołana. W sumie to i lepiej, bo młoda nogi podleczy do przyszłego tygodnia.

Do góry