reklama
aniam - jeszcze nic nie robiłam, ona je założyła w domu jak z przedszkola przyszła i do na pół godziny dosłownie, więc zamierzam dziady oddać, bo śladów noszenia brak. Te na rzepy są super więc zostawiamy.
Udało nam się wreszcie wybrać rower dla młodej. Patrzyłam na ofertę decathlonu, cenowo 399-499zł, ale kolorystycznie mi nie odpowiadała, bo u nas musi być rower taki aby się później i dla Maćka nadawał. Zależało mi na kołach 16", lekkiej wadze i na tym by ta rama była poprowadzona nisko. Stanęło na puky, najtańszy nie jest ale z tego co widziałam to później używane można w dobrej cenie sprzedać, więc nie stracimy:
Rower Puky Z6 czerowny
Udało nam się wreszcie wybrać rower dla młodej. Patrzyłam na ofertę decathlonu, cenowo 399-499zł, ale kolorystycznie mi nie odpowiadała, bo u nas musi być rower taki aby się później i dla Maćka nadawał. Zależało mi na kołach 16", lekkiej wadze i na tym by ta rama była poprowadzona nisko. Stanęło na puky, najtańszy nie jest ale z tego co widziałam to później używane można w dobrej cenie sprzedać, więc nie stracimy:
Rower Puky Z6 czerowny
Ostatnia edycja:
Lence oczywiście najbardziej podobał się ten: Rower dla dzieci 16" LILOO B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon
Dobra, kwestia butów już niaktualna. Wczoraj znaleźliśmy sklep u nas na wiosce, który likwidują, bo im się nie kalkuluje:-( Buty bardzo już przebrane mieli , ale na szczęście jeszcze 26 skórzane nam wygrzebali za całe 39zl:-),o takie:
Sebkowi tak się spodobały, że wyszedł w nich ze sklepu bo nie chciał już zdjąć
a w międzyczasie dostałam worki próżniowe na ubrania itd, może w końcu będę w stanie jako taki porządek utrzymać oto przykład działania, jeśli ktoś jeszcze nie ma takowych: poduszki takiej samej wielkości "przed" i "po"
Elvie, fajny ten rower, tylko ta cena ...
a w międzyczasie dostałam worki próżniowe na ubrania itd, może w końcu będę w stanie jako taki porządek utrzymać oto przykład działania, jeśli ktoś jeszcze nie ma takowych: poduszki takiej samej wielkości "przed" i "po"
Elvie, fajny ten rower, tylko ta cena ...
Załączniki
Ostatnia edycja:
Elvie jeszcze ten kolorek z mbike jest uniwersalny, my mamy dziewczyński pomarańczowo-różowy
https://www.google.pl/search?q=mbik...12-fiber-flaga-limited-aluminium.html;608;422
https://www.google.pl/search?q=mbik...12-fiber-flaga-limited-aluminium.html;608;422
Lence oczywiście najbardziej podobał się ten: Rower dla dzieci 16" LILOO B'TWIN - Rowery Rowery - Decathlon
też by mi się podobał jakbym miała 2 dziewczynki
Szymon ma teraz biały kupię Olce różowe nalepki . W sumie to jest myśl , rower biały i ozdabiać nalepkami
Aga - bardzo ładne te buty! A worki próżniowe od dawna mam i chwalę. Szczególnie jak małe mieszkanie wynajmowaliśmy to je uwielbiałam, chociaż teraz dom niby większy a i tak gratów mnóstwo, dlatego wzięłam się za wyprzedaż;-)
kittek - oblookam jeszcze tez rower, bo wygląda fajnie i skoro polecasz..;-):-)
aniam - faktycznie dobra myśl z tymi naklejkami, tylko ja to bym musiała najpierw oblepić, później majonezem to doczyścić, auta przykleić jakieś, znów majonezować i sprzedać;-)
Robię czystkę z torebkami, bo doszłam do wniosku, że i tak 2-3 uwielbiam a resztę jedynie posiadam i się kurzą. Wystawiłam dzisiaj dwie na allegro i już 249zł ktoś mi zaoferował, a 16 osób obserwuje, więc za tydzień powinno to wyglądać przyzwoicie. Miło i może na nową torebkę nazbieram skoro już tak się wyprzedam to przecież jakaś nowa w ich miejsce musi przybyć
kittek - oblookam jeszcze tez rower, bo wygląda fajnie i skoro polecasz..;-):-)
aniam - faktycznie dobra myśl z tymi naklejkami, tylko ja to bym musiała najpierw oblepić, później majonezem to doczyścić, auta przykleić jakieś, znów majonezować i sprzedać;-)
Robię czystkę z torebkami, bo doszłam do wniosku, że i tak 2-3 uwielbiam a resztę jedynie posiadam i się kurzą. Wystawiłam dzisiaj dwie na allegro i już 249zł ktoś mi zaoferował, a 16 osób obserwuje, więc za tydzień powinno to wyglądać przyzwoicie. Miło i może na nową torebkę nazbieram skoro już tak się wyprzedam to przecież jakaś nowa w ich miejsce musi przybyć
aniez
Fanka BB :)
[FONT=&]Agnieszka, trochę inspiracji
Nie znam dziecka, które tego nie kocha:
STUKU-PUKU - GRANNA
To jest świetna zabawka i lepiej edukuje niż puzzle, bo w przestrzeni, nie tylko na płaszczyźnie:
3 TRAKI - GRANNA
Są różne wersje (my mamy Dzień i Noc):
GRANNA
[/FONT][FONT="]Moziakę polecam, bo baaardzooo rozwija:
http://merlin.pl/Mozaika-w-kartonow...,799323.html?gclid=CIGcg4nWrb0CFZShtAod_28Aag
Ja myślę jeszcze o czymś takim:
403 Forbidden
Albo takim:
http://www.elc.co.uk/Build-It-Construction-Starter-Set/115621,default,pd.html
[/FONT]
Nie znam dziecka, które tego nie kocha:
STUKU-PUKU - GRANNA
To jest świetna zabawka i lepiej edukuje niż puzzle, bo w przestrzeni, nie tylko na płaszczyźnie:
3 TRAKI - GRANNA
Są różne wersje (my mamy Dzień i Noc):
GRANNA
[/FONT][FONT="]Moziakę polecam, bo baaardzooo rozwija:
http://merlin.pl/Mozaika-w-kartonow...,799323.html?gclid=CIGcg4nWrb0CFZShtAod_28Aag
Ja myślę jeszcze o czymś takim:
403 Forbidden
Albo takim:
http://www.elc.co.uk/Build-It-Construction-Starter-Set/115621,default,pd.html
[/FONT]
Ostatnia edycja:
aniez
Fanka BB :)
Sorry, że w dwóch postach, ale nie coś blokuje, nie wiem, czy gdzieś wirusa widzi system, czy u mnie blokuje, czy jest jakiś problem na forum, więc:
Super są klocki magnetyczne, i zestaw młodego elektryka cośmy onegdaj z [FONT=&]Aniąm [/FONT]u [FONT=&]Gosieńki [/FONT]wypatrzyły, a nasze dzieci były tym zachwycone.
Świetnie i niedrogie puzzle i gry ma Aleksander
Alexander
Super są klocki magnetyczne, i zestaw młodego elektryka cośmy onegdaj z [FONT=&]Aniąm [/FONT]u [FONT=&]Gosieńki [/FONT]wypatrzyły, a nasze dzieci były tym zachwycone.
Świetnie i niedrogie puzzle i gry ma Aleksander
Alexander
Ostatnia edycja:
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez wielkie dzięki coś na pewno z tego wybiorę bo już mi się podobają niektóre propozycje. Muszę je na spokojnie obejrzeć jak chłopcy pójdą spać. Potem się zorientuję co mogę i za ile dostać u mnie w Rybniku a jak co to zamówie kurierem :-)
Podziel się: