reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Walentynkowo zostałam też posiadaczką dwóch staników:
BESTSELLER Jasmine Panache animal 65H (3956905941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
http://allegro.pl/panache-ariza-balkonetka-czarna-65h-30h-nowy-i3964220055.html(tylko ten mam w wersji białej)

nata - ten pierwszy polecam Tobie i innym biuściastym, bo zajefajny jest i świetnie trzyma. To chyba mój jedyny stanik z którego nic nie wyskakuje nawet przy pochylaniu się, bieganiu skakaniu itp. więc poprawiać się nie muszę i komfort mam. Mam już jasmin floral i jestem w nim zakochana. Tą arizę mam już w wersji nude i odnoszę wrażenie że minimalizuje trochę cycki, więc tez szczęśliwa jestem.

Dziewczyny mam pytanie...

Zastanawiam się powoli nad krzesłami do biurek dla chlopaków... patrzyłam na te w ikei ... no właśnie i jakoś nie przemawiają do mnie:sorry: powiedzcie mi to tylko moje widzimisię czy rzeczywiście??
Chlopcom podobało się takie
snille-krzeso-obrotowe__0137193_PE295215_S4.JPG

A ja raczej myślałam o takich z podłokietnikami itd... i nie wiem... podpowiedzcie coś plis

Agnieszka - ja ostatnio z Kamilą krzesła szukałam. Polecane są tripp trapy oraz ich czeski odpowiednik, danchair, kettler, geuther oraz kinnarps.
Żadne z wymienionych nie posiada kółek i podłokietników, ale wszystkie mają za to regulowaną wysokość siedziska i podnóżka. Fajnie, że posłużą od malucha do studenta.

Pozytywne opinie były tez o krzesłach nowy styl, chociaż one są na kółkach:
Nowy Styl
tej firmy krzesła ja w biurach moich mam i się sprawdzają:tak:

Zobacz sobie też ten artykuł: Meble, oświetlenie, akcesoria – co każdy uczeń mieć powinien? - Artykuł - *-spam-*

Sprawa lakierow byla poruszana... Mi zawsze lakier po 2 dniach zaczynal sie scierac, albo odpryskiwac. W sobote, albo niedziele kupilam za cale 2 dolce (cena w drogeriach 10...) Revlon ColorStay - długotrwałe lakiery do paznokci - Zeberka.pl czwarty od lewej - u nas to nosi nazwe rich raspberry. Kolor przecudny i zmienia sie w zaleznosci od swiatla. Jest sroda, a lakier wyglada jak nowo nalozony. A, nakladalam go bez bazy, a utrwalaczem pomalowalam dzien pozniej (tak wyszlo...;-)). Jedynym minusem jest to, ze schnie dosc dlugo, ale warto chwile dluzej poczekac, bo efekt cudny. No i szkoda, ze w tym sklepie nie maja wiecej odcieni, bo pewnie wieksza czesc palety bym kupila... Maja tez kilka kolorow z nicole by opi - pewnie jakies wyprobuje...
Uwielbiam ten sklep za ceny :)

Zielona ostatnio chciałam dokładnie taki kupic w douglasie, ale mnie cena odstraszyła - teraz , jak mówisz, że fajnie się utrzymuje może się skuszę :) ja odkąd stosuję wysuszacz z Sellyhansen lakiery nawet te za 3zł trzymają mi się długo. Niby ma wysuszac a utrwala także nice

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry