reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
O tak trampki z białą gumką miałam :-D czeszki też mi gdzieś w pamięci latają, a plastiki to był hit :tak:
Tornisty te co elvie wstawiła pamiętam kilkoro dzieciaków takie miało.
Getry to u nas do tunik dziewczyny nosiły bardzo często.

ja takiego plecaka nie miałam i u nas tej mody nie było :-D

Były za to błyszczące leginsy , wtedy się na to lajkry mówiło :-D

Aniam- nie znam nazw rzeczy, które wymieniasz :p u nas nie było mody na nic... poważnie, potem się chyba porobiło, ale jak do Gdańska za czasów liceum jeździłam, to przyjaciółka jeszcze z podstawówki była w szoku, że ja wielu rzeczy kompletnie nie znam :) ale ja mam tak do dzisiaj, bo kupuję to, co mi się podoba i tyle.

Z toreb to się raportóki nosiło... do martensów oczywiście :p i to był jedyny szał jaki pamiętam... jeny jaka dyskusja ożywiona, ale bardzo fajna dyskusja :)

Elvie- buhahahahaha... no tak, ja ciągle pazurek maluje... bo lubię :p

Kici- Revlon jest świetny, a niedrogi. SallyHansen musisz na % szukać, często Superpharm ma na niego dobre ceny. Obie firmy mają lakiery w pięknych kolorach. Jeszcze Rimmel ma fajne lakiery i powiększyli gamę kolorystyczną, także jest w czym wybierać. Zainwestuj za to w dobry podkład i wysuszacz Sally Hansen InstaDry (w Superpharmie po 28 zeta, gdzie indziej majątek) i będzie cacy.
Wronka- Ciebie wywołam, bo Ty też paznokciomaniaczka :p

Dotowarowałam się wczoraj :zawstydzona/y: Rafał powinien dostać medal za to, że to dzielnie zniósł :-p a na fali dyskusji o kolorach kupiłam sobie dwa czarne żakieciki (każdy inny w stylu), O!

Ja omijam zakupy . BYł dziesiaj u nas cykliniarz . sądząc po jego minie tanio nie będzie . :no:
Ręcznie będą musieli jechać połowę schodów , barierki itp :no:

aniam - Ty się lepiej dobrze o cenę zapytaj. Moja ciocia ma 90-metrowe mieszkanie i jak się tam wprowadziła to parkiet wymagał cyklinowania. Mieszkanie we Wrocku. Tyle jej zawołali, że na nowy się ostatecznie zdecydowała. Pamiętam, że ten pierwszy był już wcześniej cyklinowany i jej się nie podobał, bo dwa kolory miał.

aniam - u moich teściów były stare schody i słynny Pieczarka je tak jakby na nowo drewnem pokrywał - nie wiem jak się to fachowo nazywa ale jak już mu się wreszcie udało skończyć to wyglądały jak nowe. Jeśli wystarczy cyklinowanie to rób, gorzej jak już stopnie bardziej zjechane są, bo wtedy schody nie są bezpieczne ale za to na doopie można z nich fajnie zjeżdżać :-)

reklama
pamiętam te plecaki enrico benetti, pół szkoły takie miało:-D

plastiki też miałam i lajkry do grania w gumę. Pamiętam w szkole podstawowej siostra ucząca religii kazała na lekcji wstać dziewczynkom w leginsach i beształa, jak nam nie wstyd, że na wierzchu to i tamto, gdzie do tego spódnice itp.:-D
czeszek nie kojarzę bardziej trampki z białą gumą:-)

Do góry