reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniam spokojnie M.autko i kinderka bo ciuchy ma i na zapas więc nie kupowałam niepotrzebnie. Szczęśliwy był jakbym mu nie wiem ile rzeczy kupiła jedynie czego szukam to piżamki ale ceny niektórych są kosmiczne
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ostatnio się na rozmiarówkę nie załapałam i właśnie czekam i poluje :-)
Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny czy ktoras moze kupowala fotelik samochodowy dla starszaka od 15kg??? Bo musze dla Julika kupic cos w rozsadnej cenie zeby Alicja od wiosny przejela jej Recaro. Nie chce wydawac kasy na te przejsciowki dla maluchow itd wiec tamten bedzie dla Ali a Julci chcemy kupic nowy juz duzy. Pocecicie cos??
Ella polecam Ci blog - mnie chyba podesłała Aniam. Facet jest też aktywny na FB i jak do niego pisałam to migiem odpisywał. Bardzo profesjonalny sprzedawca, ma sklep stacjonarny we Wrocku i z pewnością pomoże a na blogu masz mnóstwo recenzji i przydatnych info: Foteliki samochodowe oczami sprzedawcy: Panie! A ten fotelik to ile ma gwiazdek?
Ella my kupiliśmy taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: DIONO fotelik MONTEREY 2 15-36kg z ISOFIX / ISOFAST
cena przystępna z testacg zrezrzeniowych na takim samym poziomie jak te 1000zł więc bezpieczenstwo takie samo, ma dwa chowane pojemniczki na napoje - nasza Julka ubustwia.
Fajny materiał, łatwo sie czyści i co ważne fotelik jest regulowany w góre i na szerokości więc z zimową kurtką nie mam problemu a na lato zwerzam i jest luz
cena przystępna z testacg zrezrzeniowych na takim samym poziomie jak te 1000zł więc bezpieczenstwo takie samo, ma dwa chowane pojemniczki na napoje - nasza Julka ubustwia.
Fajny materiał, łatwo sie czyści i co ważne fotelik jest regulowany w góre i na szerokości więc z zimową kurtką nie mam problemu a na lato zwerzam i jest luz
Laski a ja potrzebuje porady nt plecaków szkolnych. Na co zwrócić uwagę itd. W. się plecak rozjechal i musze jej nowy kupić. Wiem, ze był kiedyś taki temat ale nie mam czasu szukać. Za kazde info będę wdzięczna:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Wronia ja patrzyłam na wagę, usztywnienia (przede wszystkim plecy, dół tornistra), profilowane szelki no i żeby miał odblaski (ale to tornistry juz chyba wszystkie mają...)
reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Wronka dla mnie najważniejsza waga, tył plecaka z materiałów przepuszczających powietrze, paski ergonomiczne, z wypełnieniem dość grubym aby nie uciskały ramion, z regulacją aby można było równomiernie rozłożyć ciężar na ramionach. Odblaski na bank muszą być , ja jeszcze dla chłopaków miałam plecaki które miały specjalny pokrowiec przeciwdeszczowy Dół plecaka był bardzo sztywny i miał 4 malutkie nóżki.
Podziel się: