reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
W tesco się ludzie rzucali na te furby jak w tej promocji, o której wam pisałam kiedyś wychodziły po 170zł.
Kurcze nawet nie wiedziałam jakie śmieszne to cudo:eek: Najbardziej mi się podoba jak śpiewa :) Może za rok, dwa to będzie pomysł na prezent.

Kittek one kiedyś już były , ale w porównaniu do tego były bardzo proste . za dwa lata dwa trzy lata to już jakieś nowe cudo pewnie wejdzie .

U nas niestety tylko wersje chlopiece zostaly, zsyrenkąi światecznych nie bylo. Moja mama dzien pozniej u nich kupila, bo tam meili opoznienie w dostawie i sie zalapala rano na jeden;-)

Dziewczyny może ma któraś na zbyciu podgrzewacz butelek na zbyciu? Najlepiej taki z funkcją podtrzymywania temperatury...nigdy nie miałam potrzeby używać, teraz muszę w nocy Oli dodatkowy posiłek podać..
Chętnie odkupie jeśli któraś z Was ma

reklama
Do góry