reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek buty to ja w sumie dzięki Tobie kupilam :p bo z ta 20% zniżka, o której pisałaś, wiec dałam za nie jakieś 280 zeta ;) Zresztą jak wszyscy wiedzą, ja się tam lubię raz na jakiś czas dotowarować :p, a buty to moja słabość wielka :) cieple są i mega wygodne.

Elvie ten styl teraz jest bardzo modny, więc na bank coś znajdziesz.

Aniam no ja czekam na przecenę w Venezii, bo sobie tam conieco namierzyłam :D

Agnieszka z kopalniami to faktycznie wal :( to ustawienie bardziej do mnie przemawia niż poprzednie.

Oswietlenie zakupione, wiec R. będzie miał jutro dzien, jak M. Elvie niedawno ;) a ja moze przestane balansować na granicy odrabania sobie paluszka przy krojeniu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kittek buty to ja w sumie dzięki Tobie kupilam :p bo z ta 20% zniżka, o której pisałaś, wiec dałam za nie jakieś 280 zeta ;) Zresztą jak wszyscy wiedzą, ja się tam lubię raz na jakiś czas dotowarować :p, a buty to moja słabość wielka :) cieple są i mega wygodne.

Elvie ten styl teraz jest bardzo modny, więc na bank coś znajdziesz.

Aniam no ja czekam na przecenę w Venezii, bo sobie tam conieco namierzyłam :D

Agnieszka z kopalniami to faktycznie wal :( to ustawienie bardziej do mnie przemawia niż poprzednie.

Oswietlenie zakupione, wiec R. będzie miał jutro dzien, jak M. Elvie niedawno ;) a ja moze przestane balansować na granicy odrabania sobie paluszka przy krojeniu ;)

Rozuemiem że 27 grudnia o 10:00 stawiasz się w centrum handlowym ? A swoją drogą to ja co rok 27go jeżdżę na zakupy - sama bez dzieci :p
Co chatę na mój przyjazd szykujesz :p rozumiem że dywanik czerwony zakupiony :p

Aniam, bo te butki, ktore masz maja wyzszy obcas i podwiniety nosek - nie lezy plasko jak placek ;-) i dlatego nie wygladaja jak kajaki :tak: Nawiasem mowiac ladne buty.

Tylko moje są jaśniejsze i innej firmy :) znaczy się tańsze he he .

Aniam- nie mam czerwonego dywanu... no nie mam i co teraz? Ale jak w kuchni zasiądziemy, to jest szansa, że się zobaczymy :p
<edit> mam taki mały czerwony okrągły placek z Ikei? Starczy??? :p

A tak poważnie, to dzieciaki ostatnio nie widziały, co rysują, bo zanim ta nieszczęsna jedna energooszczędna się nagrzała, to oni malunek skończyli :p

I tak :-) 27.12 o 10:00 jestem w Galerii :p nie wiem, z kim stonka, ale to chyba na szczęście w weekend wypada, więc zapewne z R. :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny boskie jesteście! Nie raz, nie dwa oplułam kompa:-D Was to normalnie na receptę powinno się przepisywać:tak::-D

Aniez bardzo ładne, tylko tyci niższe mogłyby być bo ja w pracy zapierdzielam z góry na dół i jedynki bym pogubiła:tak:;-) Badury u nas niestety nie ma, Koszałkowo to duża wiocha;-)

Aniam no cudne są i pewnie wygodne, a masz ty jeszcze te swoje tajne dojście polskich butów, o którym wspominałaś? Pewnie mniej farciaro zapłaciłaś dużo mniej niż w Venecji. Może oni mają gdzieś w naszej okolicy sklep. Podpytasz, ładnie proooooooszę :tak:

Agnieszka genialnie to wymyśliłaś,według mnie strzał w 10!

Elvie meble piękne, oryginalne i ponadczasowe, ale tapetę wybrałabym zupełnie inną.

Dobrze... poświęcę się... pójdę do Biedy :p

Idź może znowu coś fajnego odkryjesz :-D a po wino specjalnie leźć nie musisz , przywiozę :)

hahaha, grunt to latwosc w obsludze :-D to lubie. A i koniecznie saszetki z pomidorem i mozarella :tak:

Do tego ciasto francuskie z rolki : P

Dziewczyny boskie jesteście! Nie raz, nie dwa oplułam kompa:-D Was to normalnie na receptę powinno się przepisywać:tak::-D

Aniez bardzo ładne, tylko tyci niższe mogłyby być bo ja w pracy zapierdzielam z góry na dół i jedynki bym pogubiła:tak:;-) Badury u nas niestety nie ma, Koszałkowo to duża wiocha;-)

Aniam no cudne są i pewnie wygodne, a masz ty jeszcze te swoje tajne dojście polskich butów, o którym wspominałaś? Pewnie mniej farciaro zapłaciłaś dużo mniej niż w Venecji. Może oni mają gdzieś w naszej okolicy sklep. Podpytasz, ładnie proooooooszę :tak:

Agnieszka genialnie to wymyśliłaś,według mnie strzał w 10!

Elvie meble piękne, oryginalne i ponadczasowe, ale tapetę wybrałabym zupełnie inną.

Kittek pewnie że dużo mniej , na głowę jeszcze nie upadłam żeby bez promocji w venezi buty nabywać :p
To jest dziewczyna która ściąga buty kilku Polskich producentów , a ma mały sklepik . Dodaj ją sobie do znajomych często wkleja buty jakie ma , chociaż nie wszystkie . w jej fotach jest katalog z butami :)
https://www.facebook.com/magdalena.jodlowska?fref=ts

reklama
o matko ile "zakupowych wątków" mnie ominęło.

Kittek sliczne te botki - ja takich szukałam, ale na moje kopytko to ciężko znaleźć - o przepraszam - znalazłam z kolekcji lasocki young - i chyba się skuszę :)

co do łóżek - to jak tylko Julka będzie potrzebowała biurka to mamy zamiar kupic jej łózko piętrowe z biurkiem pod spaniem. ale to dopiero za jakieś dwa lata :)

Do góry