reklama
Isabela śliczne te kozaki!!!
Filonka odważne te buty ja jednak wolę klasykę.
Ja mało elegancki zakup zrobiłam. Musiałam buty na fitness kupić, a że -20% w weekend we wszystkich sportowych było to jeszcze T na torbę na zajęcia i krótkie wypady naciągnęłam.
Filonka odważne te buty ja jednak wolę klasykę.
Ja mało elegancki zakup zrobiłam. Musiałam buty na fitness kupić, a że -20% w weekend we wszystkich sportowych było to jeszcze T na torbę na zajęcia i krótkie wypady naciągnęłam.
Ostatnia edycja:
A ja muszę zacząć powoli myśleć o kozakach dla dzieci. Coś sensownego w sklepach widziałyscie?
Sobie też planuję jakieś kupić, ale dopiero jak się wyprzedaże zaczną, bo 600-700zł nie będę wydawać Mam mnóstwo butów, więc przeżyję;-) Na szybko to potrzebowałabym kupić jakieś fajne jeansy, ze 2 pary najlepiej. Moje ukochane mi ostatnio pękły poniżej pośladka
Sobie też planuję jakieś kupić, ale dopiero jak się wyprzedaże zaczną, bo 600-700zł nie będę wydawać Mam mnóstwo butów, więc przeżyję;-) Na szybko to potrzebowałabym kupić jakieś fajne jeansy, ze 2 pary najlepiej. Moje ukochane mi ostatnio pękły poniżej pośladka
gosienkag76
Fanka BB :)
Aniam he he jak tak samo pewnie bym już jedynek nie miała
Filonka buty odważne
Elvie kurcze wrzuć link do tych butów co kosztują 700-800 zł bo to chyba jakieś mega firmówki są
Filonka buty odważne
Elvie kurcze wrzuć link do tych butów co kosztują 700-800 zł bo to chyba jakieś mega firmówki są
filonka
Fanka BB :)
Elvie- a kto mówi ,ze ja na spacer po wiosce w nich śmigam.:-)ja uwielbiam szpilki a ten bordo mnie urzekł, moją mame też jak zajechałam w nich do niej, cytuję" są piękne, zazdroszcze ci ich , poczekaj zaraz ci coś do nich podaruje" i wręczyła mi zaraz piękny króciutki płaszczyk o podobnym odcieniu.który sama sobie nabyła.
Mam dzieci ale to nie znaczy, ze musze ciągle wyrzekać sie fajnych butów zwłaszcza na szpilce, wszystkie poprzednie sprzed ciąż moje kozaki były na szpilkach., noga wtedy wygląda pięknie.Ale to moje zdanie.
Mam dzieci ale to nie znaczy, ze musze ciągle wyrzekać sie fajnych butów zwłaszcza na szpilce, wszystkie poprzednie sprzed ciąż moje kozaki były na szpilkach., noga wtedy wygląda pięknie.Ale to moje zdanie.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Rany, ja ostatnio na chwile szpilki zalozylam i latwo nie bylo... W koncu od porodu na plaskich smigam, a na obcasie bardzo rzadko zakladam... Lubie choc cierpie...
Kupilam Mlodej opakowanie na zime i tego roku Kostka bedzie wielka fioletowa plama... hmmm
No ale nalozyly sie jakies tam promocje i za kurtke 3 w 1, spodnie narciarskie, sniegowce i rekawice zaplacilam niespelna 100 dolcow, a normalnie 200 poszloby lekka reka. Ufff teraz sobie musze kurtke i sniegowce kupic.
Kupilam Mlodej opakowanie na zime i tego roku Kostka bedzie wielka fioletowa plama... hmmm
No ale nalozyly sie jakies tam promocje i za kurtke 3 w 1, spodnie narciarskie, sniegowce i rekawice zaplacilam niespelna 100 dolcow, a normalnie 200 poszloby lekka reka. Ufff teraz sobie musze kurtke i sniegowce kupic.
Aniam he he jak tak samo pewnie bym już jedynek nie miała
Filonka buty odważne
Gosieńka taki sklep jak gino rossi , co to niby ma być Włoski a jest Polski i takie ceny mają MOże nie 800 zł , ale za 600 nie problem tam kozaki znaleźć .
Elvie ja mam u siebie sklep z Polskimi butami . laska ma buty firmy która dla venezi miedzy innymi robi . I kozaki kosztuja góra 300 zeta bez łachy i bez przeceny .
No to padłam buuhhaahhaaaaa
Śniegowce NAPAPIJRI - Greta 0778950 Grey 086 | DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Kozaki DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Śniegowce PREMIUM \ DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Kozaki PREMIUM \ DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Śniegowce Napapijri PREMIUM \ DAMSKIE \ Kozaki i inn
zielona Ty chyba śniegowców szukałaś
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Heheh Aniam, no szukalam. Dzieki, jeszcze poszukam Widzialam fajne za 150 dolcow. Poczekam, ze uda sie je za stowke kupic juz niedlugo.
Zielona nie macie tam rzeczy PUmy ?
Bo fajne mają śniegowce z goretexem .
Coś w tym stylu
ŚNIEGOWCE PUMA CIMOMONTE II NYLON - Roz.40 OKAZJA! (3627592272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mam takie buty tylko bordowe . Kupiłam 7 lat temu i dalej noszą się dobrze i są jak nówki . Także jakbyś trafiła to polecam
Kurde outletów tam nie macie ? Bo ceny kosmos .
Bo fajne mają śniegowce z goretexem .
Coś w tym stylu
ŚNIEGOWCE PUMA CIMOMONTE II NYLON - Roz.40 OKAZJA! (3627592272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mam takie buty tylko bordowe . Kupiłam 7 lat temu i dalej noszą się dobrze i są jak nówki . Także jakbyś trafiła to polecam
Kurde outletów tam nie macie ? Bo ceny kosmos .
reklama
filonka - ja nie pisałam o Tobie tylko o mnie spacerującej w szpilkach po wsi. U mnie poza wybiegiem dla koni (tak nazywamy chodnik przy naszych szeregach) drogi nie ma i dziura na dziurze. Pewnie, że możesz w takich śmigać jeśli lubisz i Ci wygodnie. No i grunt, że Tobie się podobają. A jeśli o mamę chodzi to ja ze swoją mam kompletnie inny gust, więc spójności zazdroszczę. Wyobraziłam sobie teraz siebie w płaszczu mamy, nie chciałabyś tego oglądać
gosienka - nic konkretnego na myśli nie mam jeszcze, ostatnio w pasażu looknęłam na kilka i ceny kosmiczne. Dwa lata temu kupiłam venezię za 599zł więc w tym roku pewnie ok.700 kosztowałyby takie, które będą mi się podobać.
zielona - o śniegowce to i dla mnie dobre będą. Kostce w fiolecie ślicznie, więc pewnie będzie zachwycona.
gosienka - nic konkretnego na myśli nie mam jeszcze, ostatnio w pasażu looknęłam na kilka i ceny kosmiczne. Dwa lata temu kupiłam venezię za 599zł więc w tym roku pewnie ok.700 kosztowałyby takie, które będą mi się podobać.
zielona - o śniegowce to i dla mnie dobre będą. Kostce w fiolecie ślicznie, więc pewnie będzie zachwycona.
Podziel się: