reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Isabela śliczne te kozaki!!!

Filonka odważne te buty:tak: ja jednak wolę klasykę.

Ja mało elegancki zakup zrobiłam. Musiałam buty na fitness kupić, a że -20% w weekend we wszystkich sportowych było to jeszcze T na torbę na zajęcia i krótkie wypady naciągnęłam.

Ostatnia edycja:
A ja muszę zacząć powoli myśleć o kozakach dla dzieci. Coś sensownego w sklepach widziałyscie?

Sobie też planuję jakieś kupić, ale dopiero jak się wyprzedaże zaczną, bo 600-700zł nie będę wydawać:no: Mam mnóstwo butów, więc przeżyję;-) Na szybko to potrzebowałabym kupić jakieś fajne jeansy, ze 2 pary najlepiej. Moje ukochane mi ostatnio pękły poniżej pośladka:-D

Aniam he he jak tak samo pewnie bym już jedynek nie miała :-D

Filonka buty odważne :tak:

Elvie kurcze wrzuć link do tych butów co kosztują 700-800 zł bo to chyba jakieś mega firmówki są :tak:

Elvie- a kto mówi ,ze ja na spacer po wiosce w nich śmigam.:-)ja uwielbiam szpilki a ten bordo mnie urzekł, moją mame też jak zajechałam w nich do niej, cytuję" są piękne, zazdroszcze ci ich , poczekaj zaraz ci coś do nich podaruje" i wręczyła mi zaraz piękny króciutki płaszczyk o podobnym odcieniu.który sama sobie nabyła.
Mam dzieci ale to nie znaczy, ze musze ciągle wyrzekać sie fajnych butów zwłaszcza na szpilce, wszystkie poprzednie sprzed ciąż moje kozaki były na szpilkach., noga wtedy wygląda pięknie.Ale to moje zdanie.

Rany, ja ostatnio na chwile szpilki zalozylam i latwo nie bylo... W koncu od porodu na plaskich smigam, a na obcasie bardzo rzadko zakladam... Lubie choc cierpie...

Kupilam Mlodej opakowanie na zime i tego roku Kostka bedzie wielka fioletowa plama... hmmm
No ale nalozyly sie jakies tam promocje i za kurtke 3 w 1, spodnie narciarskie, sniegowce i rekawice zaplacilam niespelna 100 dolcow, a normalnie 200 poszloby lekka reka. Ufff teraz sobie musze kurtke i sniegowce kupic.

Aniam he he jak tak samo pewnie bym już jedynek nie miała :-D

Filonka buty odważne :tak:

Elvie kurcze wrzuć link do tych butów co kosztują 700-800 zł bo to chyba jakieś mega firmówki są :tak:

Gosieńka taki sklep jak gino rossi , co to niby ma być Włoski a jest Polski :-D:-D i takie ceny mają :-D MOże nie 800 zł , ale za 600 nie problem tam kozaki znaleźć .

Elvie ja mam u siebie sklep z Polskimi butami . laska ma buty firmy która dla venezi miedzy innymi robi . I kozaki kosztuja góra 300 zeta :-D bez łachy i bez przeceny .

No to padłam buuhhaahhaaaaa
Śniegowce NAPAPIJRI - Greta 0778950 Grey 086 | DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Kozaki DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Śniegowce PREMIUM \ DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Kozaki PREMIUM \ DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Śniegowce Napapijri PREMIUM \ DAMSKIE \ Kozaki i inn

zielona Ty chyba śniegowców szukałaś :-D:-D

reklama
filonka - ja nie pisałam o Tobie tylko o mnie spacerującej w szpilkach po wsi. U mnie poza wybiegiem dla koni (tak nazywamy chodnik przy naszych szeregach) drogi nie ma i dziura na dziurze. Pewnie, że możesz w takich śmigać jeśli lubisz i Ci wygodnie. No i grunt, że Tobie się podobają. A jeśli o mamę chodzi to ja ze swoją mam kompletnie inny gust, więc spójności zazdroszczę. Wyobraziłam sobie teraz siebie w płaszczu mamy, nie chciałabyś tego oglądać:-D

gosienka - nic konkretnego na myśli nie mam jeszcze, ostatnio w pasażu looknęłam na kilka i ceny kosmiczne. Dwa lata temu kupiłam venezię za 599zł więc w tym roku pewnie ok.700 kosztowałyby takie, które będą mi się podobać.

zielona - o śniegowce to i dla mnie dobre będą. Kostce w fiolecie ślicznie, więc pewnie będzie zachwycona.

Do góry