reklama
filonka
Fanka BB :)
Mamusia - własnie myslałam zeby ce zapytac czy przypadkiem nie byłas tam i nie widziałas po ile tam sa. ale ta cena mi sie kojazyła własnie ze jest owiele taniej, wczoraj myslałam ze jak pojade do poradni to od razu zajade tam i kupie. dzieki.
Zielona kupiłam w końcu plac zabaw taki jak ma Kostka, tylko 114 ele.
DOMEK DLA LALEK + PLAC ZABAW KLOCKI 114 el (2830310384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Udało mi się kupić od laski na allegro nowy plac o 20zł taniej niż w tej aukcji :-)
Miałam kupić inny i odebrać w Częstochowie, ale pisałam do 2 sprzedawców i żaden nie miał odbioru osobistego.
I co zdecydowałaś się na tę matę? Czy jednak coś innego Kostka dostanie?
DOMEK DLA LALEK + PLAC ZABAW KLOCKI 114 el (2830310384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Udało mi się kupić od laski na allegro nowy plac o 20zł taniej niż w tej aukcji :-)
Miałam kupić inny i odebrać w Częstochowie, ale pisałam do 2 sprzedawców i żaden nie miał odbioru osobistego.
I co zdecydowałaś się na tę matę? Czy jednak coś innego Kostka dostanie?
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Maonka, ten placyk zabaw dostarcza mnostwa radosci. NIestety elementy sa lamliwe (te zaczepy przy zjezdzalni, schodkach i co tam jest teszcze), no i lalki sie rozpadaja. Mlodej to jednak nie przeszkadzalo Niedawno wyrzucialam zabawke, bo dziec dupa w nia walna i sie polamala
Z maty muzycznej zrezygnowalam, bo skoro tyle z Was ma o nich zle zdanie, oparte na wlasnym doswiadczeniu, to nie ma co sie w jakis badziew pakowac. Jasne, mata macie nierowna, ale mi checi odeszly. Na mikolajki Kostka dostala pociag, sanki, pszczolkomisia i jakas ksiazeczke. Na gwiazdke bede musiala wykombinowac cos innego, ale nie wiem co. Musze wymyslec cos na tyle fajnego, zeby byl sens wysylac to za nami
Z maty muzycznej zrezygnowalam, bo skoro tyle z Was ma o nich zle zdanie, oparte na wlasnym doswiadczeniu, to nie ma co sie w jakis badziew pakowac. Jasne, mata macie nierowna, ale mi checi odeszly. Na mikolajki Kostka dostala pociag, sanki, pszczolkomisia i jakas ksiazeczke. Na gwiazdke bede musiala wykombinowac cos innego, ale nie wiem co. Musze wymyslec cos na tyle fajnego, zeby byl sens wysylac to za nami
magda1978
Gdzie mogę kupić jakiś fartuszek, osłonkę na ubranie przed ubrudzeniem farbami? Moja jest wielka fanką farb, ale wiadomo bez zabrudzeń się nie obejdzie.
my kupowaliśmy coś takiego FARTUSZKI OCHRONNE DO ZABAW PLASTYCZNYCH HIT HIT (2850658191) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., w sumie w ogóle nie używaliśmy, obydwie jakoś czyściutko się farbami obchodzą, a farby są w użyciu prawie codziennie
aniez
Maonka- w Ikei :-) a jak nie podrodze to na allegro je sprzedają ;-) IKEA FARTUCH OCHRONNY DO MALOWANIA MALA FARTUSZEK (2842156022) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mam go od 1,5 roku i nic się z nim nie dzieje, zapinasz na rzep z tyłu i moim zdaniem dziecko nie ma się jak uciapać :-)
ZIelona- no to jest poniekąd problem ;-) z tego, co pamiętam Kostce podobały się: kasa, namiot i jeździk
Mam go od 1,5 roku i nic się z nim nie dzieje, zapinasz na rzep z tyłu i moim zdaniem dziecko nie ma się jak uciapać :-)
ZIelona- no to jest poniekąd problem ;-) z tego, co pamiętam Kostce podobały się: kasa, namiot i jeździk
zielona maupa
Aniez, eeee, no to nie ma problemu, bo namiot i jezdzik ma ;-)
Do Ikea niestety mi nie po drodze, ale nie ma to jak allegro.
Już znalazła i kupiłam fartuszek. Mama mi odbierze w częstochowie
Fartuszek dla młodych talentów.Ikea (2838261196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co prawda jest duży, ale to najwyżej podwinie się rękawki i starczy na bardzo długo.
Zielona skoro namiot, jeździk już ma, to może ten stragan co wstawiałam wcześniej, tam też jest kasa. Za dobrą kasę z 50zł też byś musiała dać, trochę dołożysz i masz cały stragan
SKLEP WARZYWNIAK STRAGAN KASA FISKAL WAGA OWOCE*SY (2803796494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Już znalazła i kupiłam fartuszek. Mama mi odbierze w częstochowie
Fartuszek dla młodych talentów.Ikea (2838261196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co prawda jest duży, ale to najwyżej podwinie się rękawki i starczy na bardzo długo.
Zielona skoro namiot, jeździk już ma, to może ten stragan co wstawiałam wcześniej, tam też jest kasa. Za dobrą kasę z 50zł też byś musiała dać, trochę dołożysz i masz cały stragan
SKLEP WARZYWNIAK STRAGAN KASA FISKAL WAGA OWOCE*SY (2803796494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
zielona maupa
Maonka, dzieki. Wiesz, nas za dwa miesiace juz tutaj nie bedzie, wiec chce mlodej kupic cos bardziej "mobilnego" niz jakis stragan. Cos, co bez problemu moge zapakowac w pudlo i nadac poczta. Bardzo mozliwe, ze kupie jej jakies klocki, duuuuuuuuuzo klockow. ;-)
Podziel się: