reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Filonka w kwestii narożnika nie pomogę bo się nie znam ale przypomniałam sobie, że szukasz przewijaka a ja ostatnio byłam w hurtowni Bambino ul. Handlowa 1 i tam były po 48zł ładne przewiaki

reklama
Mamusia - własnie myslałam zeby ce zapytac czy przypadkiem nie byłas tam i nie widziałas po ile tam sa. ale ta cena mi sie kojazyła własnie ze jest owiele taniej, wczoraj myslałam ze jak pojade do poradni to od razu zajade tam i kupie. dzieki.

Zielona kupiłam w końcu plac zabaw taki jak ma Kostka, tylko 114 ele.
DOMEK DLA LALEK + PLAC ZABAW KLOCKI 114 el (2830310384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Udało mi się kupić od laski na allegro nowy plac o 20zł taniej niż w tej aukcji :-)
Miałam kupić inny i odebrać w Częstochowie, ale pisałam do 2 sprzedawców i żaden nie miał odbioru osobistego.

I co zdecydowałaś się na tę matę? Czy jednak coś innego Kostka dostanie?

Gdzie mogę kupić jakiś fartuszek, osłonkę na ubranie przed ubrudzeniem farbami? Moja jest wielka fanką farb, ale wiadomo bez zabrudzeń się nie obejdzie.

Maonka, ten placyk zabaw dostarcza mnostwa radosci. NIestety elementy sa lamliwe (te zaczepy przy zjezdzalni, schodkach i co tam jest teszcze), no i lalki sie rozpadaja. Mlodej to jednak nie przeszkadzalo :rofl2: Niedawno wyrzucialam zabawke, bo dziec dupa w nia walna i sie polamala:cool2::rolleyes::-D

Z maty muzycznej zrezygnowalam, bo skoro tyle z Was ma o nich zle zdanie, oparte na wlasnym doswiadczeniu, to nie ma co sie w jakis badziew pakowac. Jasne, mata macie nierowna, ale mi checi odeszly. Na mikolajki Kostka dostala pociag, sanki, pszczolkomisia i jakas ksiazeczke. Na gwiazdke bede musiala wykombinowac cos innego, ale nie wiem co. Musze wymyslec cos na tyle fajnego, zeby byl sens wysylac to za nami :tak:

Gdzie mogę kupić jakiś fartuszek, osłonkę na ubranie przed ubrudzeniem farbami? Moja jest wielka fanką farb, ale wiadomo bez zabrudzeń się nie obejdzie.

my kupowaliśmy coś takiego FARTUSZKI OCHRONNE DO ZABAW PLASTYCZNYCH HIT HIT (2850658191) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., w sumie w ogóle nie używaliśmy, obydwie jakoś czyściutko się farbami obchodzą, a farby są w użyciu prawie codziennie

Do Ikea niestety mi nie po drodze, ale nie ma to jak allegro.
Już znalazła i kupiłam fartuszek. Mama mi odbierze w częstochowie
Fartuszek dla młodych talentów.:)Ikea (2838261196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co prawda jest duży, ale to najwyżej podwinie się rękawki i starczy na bardzo długo.

Zielona skoro namiot, jeździk już ma, to może ten stragan co wstawiałam wcześniej, tam też jest kasa. Za dobrą kasę z 50zł też byś musiała dać, trochę dołożysz i masz cały stragan
SKLEP WARZYWNIAK STRAGAN KASA FISKAL WAGA OWOCE*SY (2803796494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Maonka, dzieki. Wiesz, nas za dwa miesiace juz tutaj nie bedzie, wiec chce mlodej kupic cos bardziej "mobilnego" niz jakis stragan. Cos, co bez problemu moge zapakowac w pudlo i nadac poczta. Bardzo mozliwe, ze kupie jej jakies klocki, duuuuuuuuuzo klockow. ;-)

Do góry