Mati dostał na mikołaja kuchnię. Jak to mój teść skwitował, że to prezent dla dziewczynki, to myślałam, że z krzesła spadnę. Bawi się świetnie, gotuje nam zupki, misie karmi obiadkiem. Naprawdę polecam wszystkim chłopakom Jego reakcja na prezent mnie rozbawiła: -Mikołaj się pomylił, mówiłem, że chcę ijo! (znaczy straż pożarną, kolejną do kolekcji).
reklama
brakuje nam dwóch prezentów dla Małej - jeden od nas a drugi od teściow - a ja juz nie mam pomysłów - weny brak
Znak że nie ma co wiecej kupować Jak już i tak sporo dostanie to po co więcej odłóż dziecku kasę na konto My tak robimy od zawsze 1 prezent a spora część rodziny daje gotówkę i na konto idzie . W tym roku w sumie do skarbonki , bo zbieramy na letni wyjazd do legolandu .
muszę kupić koc - poradźcie z mikrofibry czy akrylu?
Akryl
gosienkag76
Fanka BB :)
Dziewczyny POMOCY!!!! Helka dostała szału na punkcie lalki jaką polecacie? Najlepiej żeby śmiała się i mówiła po polsku
Ostatnia edycja:
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Gosienko, mi sie ta podoba. Glownie dlatego, ze nie jest jakas wymuskana cukierkowa blondyneczka w rozowych fatalaszkach. Mloda tez nie moze od niej oczu oderwac - a jakas wielka fanka lalek nie jest. I pewnie kupie ja jej jak bedziemy wylatywac @ Lalka COCO LULU interaktywna Moje Urwisy PL @ (2841364444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/lalka-lulu-coco-interaktywna-moje-urwisy-pl-i2841382371.html
http://allegro.pl/lalka-lulu-coco-interaktywna-moje-urwisy-pl-i2841382371.html
Gosieńka fajnie jak nie jest cała plastikowa tylko w środku ma materiał . łatwiej to przytulić
Olka ma i taką i taką i taka z materiałem jej bardziej pasi .
Fajne lalki ma interkobo z seri Agatka .
są różne kazda coś tam innego robi
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ew coś z lalek new born , też są fajne
Nie kupuj tylko nic co stoi i np. idzie .
Olka ma taką z pieskiem , zabawka była na 5 min
Z interkobo mamy tez wózek
Agatka Spacerowy Wózek dla lalek 35033 (2853797815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko z inną tapicerką .
Gniotsa nie łamiotsa i do tego ze skrętnym kołem więc łatwy w prowadzeniu
Olka ma i taką i taką i taka z materiałem jej bardziej pasi .
Fajne lalki ma interkobo z seri Agatka .
są różne kazda coś tam innego robi
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ew coś z lalek new born , też są fajne
Nie kupuj tylko nic co stoi i np. idzie .
Olka ma taką z pieskiem , zabawka była na 5 min
Z interkobo mamy tez wózek
Agatka Spacerowy Wózek dla lalek 35033 (2853797815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko z inną tapicerką .
Gniotsa nie łamiotsa i do tego ze skrętnym kołem więc łatwy w prowadzeniu
Gosienko fajne sa te lalki, ktore polecala Nata z Hasbro (pierwszy zabek albo lakomczuszek)
Maja sobie wybrala Natalke, akurat byla w promocji w Smyku po 99zl wiec jej kupilismy:
LALKA NATALIA zaprasza na herbatkę mówi NEW TV rek (2841675245) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny zakochalam sie w tych sukienkach, tylko nie wiem jak one sie nosza (babka, ktora je sprzedaje ma ponad 2tys pozytywnych komentarzy i ani jednego negatywnego wiec nie moga byc kiepskiej jakosci)
widzialyscie kiedys takie na zywo?
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Osobiscie polecam sukienki z quiosque (teraz maja wyprzedaze). Ja mam taka:
Sukienka Sukienki Model 44R906271 - Quiosque Heppin.com
a moja siostra taka:
Sukienka Dzienna Model 44P431299 Black - Quiosque Heppin.com
Maja sobie wybrala Natalke, akurat byla w promocji w Smyku po 99zl wiec jej kupilismy:
LALKA NATALIA zaprasza na herbatkę mówi NEW TV rek (2841675245) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny zakochalam sie w tych sukienkach, tylko nie wiem jak one sie nosza (babka, ktora je sprzedaje ma ponad 2tys pozytywnych komentarzy i ani jednego negatywnego wiec nie moga byc kiepskiej jakosci)
widzialyscie kiedys takie na zywo?
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Osobiscie polecam sukienki z quiosque (teraz maja wyprzedaze). Ja mam taka:
Sukienka Sukienki Model 44R906271 - Quiosque Heppin.com
a moja siostra taka:
Sukienka Dzienna Model 44P431299 Black - Quiosque Heppin.com
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: