reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mati dostał na mikołaja kuchnię. Jak to mój teść skwitował, że to prezent dla dziewczynki, to myślałam, że z krzesła spadnę. Bawi się świetnie, gotuje nam zupki, misie karmi obiadkiem. Naprawdę polecam wszystkim chłopakom:) Jego reakcja na prezent mnie rozbawiła: -Mikołaj się pomylił, mówiłem, że chcę ijo! (znaczy straż pożarną, kolejną do kolekcji).

reklama
brakuje nam dwóch prezentów dla Małej - jeden od nas a drugi od teściow - a ja juz nie mam pomysłów - weny brak

Znak że nie ma co wiecej kupować :tak: Jak już i tak sporo dostanie to po co więcej odłóż dziecku kasę na konto :tak: My tak robimy od zawsze 1 prezent a spora część rodziny daje gotówkę i na konto idzie . W tym roku w sumie do skarbonki , bo zbieramy na letni wyjazd do legolandu .

Gosieńka fajnie jak nie jest cała plastikowa tylko w środku ma materiał . łatwiej to przytulić :-D
Olka ma i taką i taką i taka z materiałem jej bardziej pasi .
Fajne lalki ma interkobo z seri Agatka .
są różne kazda coś tam innego robi
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ew coś z lalek new born , też są fajne :tak:
Nie kupuj tylko nic co stoi i np. idzie .
Olka ma taką z pieskiem , zabawka była na 5 min :tak:
Z interkobo mamy tez wózek
Agatka Spacerowy Wózek dla lalek 35033 (2853797815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko z inną tapicerką .
Gniotsa nie łamiotsa i do tego ze skrętnym kołem więc łatwy w prowadzeniu :tak:

Gosienko fajne sa te lalki, ktore polecala Nata z Hasbro (pierwszy zabek albo lakomczuszek)

Maja sobie wybrala Natalke, akurat byla w promocji w Smyku po 99zl wiec jej kupilismy:
LALKA NATALIA zaprasza na herbatkę mówi NEW TV rek (2841675245) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dziewczyny zakochalam sie w tych sukienkach, tylko nie wiem jak one sie nosza (babka, ktora je sprzedaje ma ponad 2tys pozytywnych komentarzy i ani jednego negatywnego wiec nie moga byc kiepskiej jakosci)
widzialyscie kiedys takie na zywo?
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Osobiscie polecam sukienki z quiosque (teraz maja wyprzedaze). Ja mam taka:
Sukienka Sukienki Model 44R906271 - Quiosque Heppin.com
a moja siostra taka:
Sukienka Dzienna Model 44P431299 Black - Quiosque Heppin.com

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry