reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
kurcze te domki super ale ceny rzeczywiście zwalają z nóg...

dla J. przyszedł dzisiaj strój spidermana... radość dziecka bezcenna :-) jak go dostł tak w nim chodzi :-) ide mu zrobić zdjęcie :-)

A własnie bo szukam i znaleźć nie moge.

Aniam czy masz może u siebie w pracy bezrękawnik (taki grubszy coś ala puchowy czy jaki tam) na 92-98? Bo szukam dla M.i nie ma... dla J. mam 2 a ten nie ma żadnego :-(

Agnieszka w pracy nie mam , ale mam po SZymku takie z cherooka brązowy , tylko muszę luknąć co to za rozmiar . :tak:

Elvie _ Maciek to ma swoją prywatną stylistkę :-D:-D

Ja za to potem Maćkowe foty dostaję na tel :-D

Maonka adres mi daj na PW .
Zielona tyż , to nadam razem co mam nadać :tak:

Kurcze, niby nie az tak strasznie zimno, a mi juz giczki przemarzly. Zamowilam sobie wiec piekne (moim zdaniem) skórzane kozaczki z jakims tam ociepleniem i juz nie moge sie doczekac kiedy do mnie dotra...

6031400_1.jpg

Zamówiliśmy meble do kuchni takie jak te + narożne szafki których nie ma na zdjęciu. Już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy remont bo moja obecna kuchnia jest w opłakanym stanie
JUNONA_LINE.jpg

reklama
bardzo ładna :tak:
moja kuchnia tez się rozpada a ma ledwo 6 lat :no: uchwyty odpadają, fornir czy co tam jest na frontach przyklejone odłazi i odpada, drzwiczki się psują :no: masakra :no: jeszcze trochę z nią wytrzymam ale tak za 2 lata pewnie będę ją zmieniać i w ogóle kuchnie remontować...

Do góry