reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny, czy ktoras z was miala zimowy kombinezon Reima? Zalezy mi na lekkim, bo zimy u nas nietegie, dlatego mysle o kombinezonie tej firmy.
A moje pytanie dotyczy rozmiarowki, bo sie naczytalam, ze jest duza i zastanawiam sie jaki rozmiar kupic 92 czy 98 na okolo 92cm wzrostu.

Mam kombinezon na 98 i jest spory . Mam też w sklepie kurtkę na 92 i myślę że by na moją Olkę była lekko za duża jeszcze , ale poczekaj postaram się zmierzyć to co ja mam

Rękaw od środka 27 cm . od pachy do dołu kurtka ma 27 cm , suwak czyli całość mniej wiecej ma 47 cm . spodnie od kroku 35 cm , ale pamiętaj że w takich spodniach krok jest niżej niż w normalnych bo zakładamy je na coś :tak: Warto też kupić polarek pod , taki dopianany na napy . Kombinezony są cudowne , cena tylko by mogła być niższa :angry::angry:

A jakby któraś była chętna mam w pracy piękną kurtkę reima za 150 zł z czapką na 92 cm ( ale jest ciut większa ) Grubsza przejściówka , ale po podpięciu polaru może być i zimówka
Koszt nowej jakieś 370 zł , czapki ok 80 zł . cena jest za całość . Kolor wrzosowy fiolet mogę sfotografić :-D

Dzieki Aniam, bardzo mi pomoglas z tymi wymiarami:tak: lepszy dla nas bedzie chyba rozmiar 92.
W zeszlym roku mielismy wedze Decathlon jednoczesciowy na 86/93, na Darie przy 80-83cm wzrostu byl na styk, a tez sie naczytalam w internecie, ze to duza rozmiarowka;-)

reklama
tak, tak, zimowe zakupy czas zaczynac:tak:, bo jak sie nie kupi kurtki lub kombinezonu a nawet butow w pierwszym rzucie towaru (chyba jedynym do sklepow z tego co obserwuje), potem moze byc trudno, a rozmiarowka naszych dzieci jest bardzo popularna:tak:. wszystkie inne rozmiary zazwyczaj sa, tylko tego co potrzebuje akurat nie ma.

Do góry