A wracając do zmywarek to mogę wam polecić tablety z LIdla , ja kupuję czesto osobno tabletki ( kosztują 9 zeta ) nabłyszczacz chyba z 6 zł kosztuje i sól ok 10 zł . Taniej niż wszelkie somaty czy inne cudaki , a myją tak samo . Dostaję często tabletki od przyjaciółki co tyra w euro i to właśnie te lepsze . I jakoś wielkiej różnicy między nimi a lidlem nie widzę . a cena jest dużo niższa.
reklama
Pralkę mamy boscha i jest super Teściowa będzie sobie musiała nową kupić, bo własną dała Kasiuni a z naszej korzysta. Kupiliśmy ją jak już Lenka była na świecie i M. twierdzi, że zadzwoni w sierpniu i oświadczy, że pralkę zabiera, bo to najlepiej wypadający w rankingach model a 1600zł drogą nie chodzi.
Jeśli chodzi o zmywarkę i piekarnik to już decyzja zapadła i będzie bosch. Piekarnik ma się sam czyścić, ma mieć ustawianie czasu włączania i wyłączania się, rozmrażanie, wciskane pokrętła, dwa poziomy teleskopowe i jakoś tak będzie wyglądać:
Piekarnik Bosch HBG 33B550 (2514865696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Generalnie dużo modeli wygląda w ten sposób, ale szczegółami i ceną się różnią.
Zmywarka będzie miała wyświetlacz widoczny Boscha mają najlepsze noty, więc tu się nie zastanawiamy nawet.
Jeśli kupimy płytę ardo to i okap ardo weźmiemy od tego gościa z Allegro.
Zostaje lodówka i tu koncepcji brak. Wiem tylko, że ma być srebrna lub czarna, zamrażarkę ma mieć na dole i wg M. nie ma posiadać uchwytów odstających. Moją faworytką jest lodówka nardi na którą nas nie stać Ale pokażę Wam, bo jest piękna:
Lodówka NARDI NR 32 RN - porównaj ceny - NOKAUT.pl
Jeśli chodzi o zmywarkę i piekarnik to już decyzja zapadła i będzie bosch. Piekarnik ma się sam czyścić, ma mieć ustawianie czasu włączania i wyłączania się, rozmrażanie, wciskane pokrętła, dwa poziomy teleskopowe i jakoś tak będzie wyglądać:
Piekarnik Bosch HBG 33B550 (2514865696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Generalnie dużo modeli wygląda w ten sposób, ale szczegółami i ceną się różnią.
Zmywarka będzie miała wyświetlacz widoczny Boscha mają najlepsze noty, więc tu się nie zastanawiamy nawet.
Jeśli kupimy płytę ardo to i okap ardo weźmiemy od tego gościa z Allegro.
Zostaje lodówka i tu koncepcji brak. Wiem tylko, że ma być srebrna lub czarna, zamrażarkę ma mieć na dole i wg M. nie ma posiadać uchwytów odstających. Moją faworytką jest lodówka nardi na którą nas nie stać Ale pokażę Wam, bo jest piękna:
Lodówka NARDI NR 32 RN - porównaj ceny - NOKAUT.pl
Elvie my lodówkę samsunga nabyć chcemy , ale jeszcze nie teraz i nie chodzi mi tu o kasę , ale o naszego Polara co ma lat 12 i się nic z nią nie dzieje . w sumie to ma chłodzić i to właśnie moja lodówka robi nie psując się wiecej wymagań od niej nie mam . Także na razie jej nie ruszamy bo szkoda
Byłam dzisiaj na żywo lodówki oglądać i macać i jestem bardziej wymagająca niż aniam
Moja ma być srebrna lub czarna, ma mieć zamrażarkę na dole, stabilne półki, dolne na prowadnicach metalowych a nie tylko plastikowe, system no-frost, kostkarka do lodu mile widziana No i przede wszystkim klasa A++ lub A+++
Wybrałam dwie, oczywiście M. musiał mocno oczy na cenę przymykać
Pierwsza ma dodatkowo britę Lodówka SAMSUNG RL58GPGIH, Lodówki z zamrażalnikiem u dołu w Saturn Polska
Druga czarno-srebrna Lodówka LG GB-7138A2XZ, Lodówki z zamrażalnikiem u dołu w Saturn Polska
Moja ma być srebrna lub czarna, ma mieć zamrażarkę na dole, stabilne półki, dolne na prowadnicach metalowych a nie tylko plastikowe, system no-frost, kostkarka do lodu mile widziana No i przede wszystkim klasa A++ lub A+++
Wybrałam dwie, oczywiście M. musiał mocno oczy na cenę przymykać
Pierwsza ma dodatkowo britę Lodówka SAMSUNG RL58GPGIH, Lodówki z zamrażalnikiem u dołu w Saturn Polska
Druga czarno-srebrna Lodówka LG GB-7138A2XZ, Lodówki z zamrażalnikiem u dołu w Saturn Polska
Yupiiii, wynalazłam samsunga na innej stronie o 800zł taniej i M. się zgodził - kupujemy
Lodówka SAMSUNG RL58GPGIH - Sklep internetowy
Lodówka SAMSUNG RL58GPGIH - Sklep internetowy
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
elvie rewelka ta lodówka szkoda że ja na taka miejsca nie mam...nas ogranicza wielkość :-( bo mamy skos duży w kuchni i jest tylko 1 miejsce gdzie może stać...a do salonu jej nie wstawie
ale lodówka pierwsza klasa
A my wczoraj zakupiliśmy rowery :-) dla nas i dla J. no i fotelik dla M. na bagażnik... J. szczęśliwy. Ja zresztą też bo na roweże ostani raz jeździłam chyba 12 lat temu jeśli nie więcej. Ale super sie jeździ. Po zakupie teść wrócił z J. do domu samochodem z jego rowerem a my z A. na rowerach niech no teraz J. opanuje porządnie to jeżdżenie !!!
ale lodówka pierwsza klasa
A my wczoraj zakupiliśmy rowery :-) dla nas i dla J. no i fotelik dla M. na bagażnik... J. szczęśliwy. Ja zresztą też bo na roweże ostani raz jeździłam chyba 12 lat temu jeśli nie więcej. Ale super sie jeździ. Po zakupie teść wrócił z J. do domu samochodem z jego rowerem a my z A. na rowerach niech no teraz J. opanuje porządnie to jeżdżenie !!!
Ostatnia edycja:
Agnieszka - rowery to super sprawa! Ja już się doczekać nie mogę aż na własny wsiądę, bo póki co został u teściów. Trochę żałuję, że się dałam M. na górski namówić, bo teraz na miejskie choruję, szczególnie holenderskie, takie stylowe:-)
My już większość do nowego domu mamy zakupioną lub wybraną. Zostały meble do łazienki. Takie mi się podobają:
LILLÅNGEN Szafka stojaca pod umywalkę/2 drzwi - aluminium - IKEA
Szczególnie szafka nad pralkę i na brudne pranie wydają się praktyczne:
LILLÅNGEN Szafka na pralkę - IKEA
LILLÅNGEN Szafka na rzeczy do prania - IKEA
Mam nadzieję, że jakościowo będą ok i będziemy mogli je dzisiaj kupić.
My już większość do nowego domu mamy zakupioną lub wybraną. Zostały meble do łazienki. Takie mi się podobają:
LILLÅNGEN Szafka stojaca pod umywalkę/2 drzwi - aluminium - IKEA
Szczególnie szafka nad pralkę i na brudne pranie wydają się praktyczne:
LILLÅNGEN Szafka na pralkę - IKEA
LILLÅNGEN Szafka na rzeczy do prania - IKEA
Mam nadzieję, że jakościowo będą ok i będziemy mogli je dzisiaj kupić.
reklama
aniez
Fanka BB :)
Ulubiony temat moich znajomych... bo przecież co chwila ktoś się urządza, więc co impreza stary jest zamęczany tematyką RTV i niejako z rykoszetu AGD.
On poleca Boscha i Siemensa jeśli chodzi o lodówkowo- pralkowo- zmywarkowe dylematy. O piekarnikach wie mniej ;-) mamy Whirpoola z panelem dotykowym i ja jestem bardzo zadowolona (głównie z tego, że na ziemię nie muszę padać, jak coś wyciągam, bo jest w "słupku", ale to innna historia).
On poleca Boscha i Siemensa jeśli chodzi o lodówkowo- pralkowo- zmywarkowe dylematy. O piekarnikach wie mniej ;-) mamy Whirpoola z panelem dotykowym i ja jestem bardzo zadowolona (głównie z tego, że na ziemię nie muszę padać, jak coś wyciągam, bo jest w "słupku", ale to innna historia).
Podziel się: