reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Z M. bawimy się tak samo już od dłuższego czasu i świetnie mu idzie. Ja wystawiam wszystkie pary i szuka :-)co do fotelika, to ja miałam Maxi Cosi i byłam zadowolona, ale dopiero po dokupieniu pokrowca, bo wcześniej Sebi bardzo się pocił, z pokrowcem było nieco lepiej, chociaż nadal mokry był przy dłuższej podróży.
Dziadkowie kupili biedronce gre Memory, niby od 3 lat, ale Sebi już teraz zapałał do niej miłością wielką. co prawda wykorzystuje ję nieco inaczej niż zaleca instrukcja, bo zabawa polega na szukaniu par bez odwracania kart, tylko z obrazkami do góry, ale i tak jest przeszczęśliwy jak uda mu się znaleść odpowiedni obrazek. a że jest tam aż 24 pary to mozna je zmieniac czesto i sie nie nudzi
Mam dla J. z Boscha ;-) miał wiertarkę a teraz znalazłam coś takiego NARZĘDZIA W WALIZCE BOSCH KLEIN WALIZKA cena HIT (2408273052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Mamy chłopców - czy któryś z Waszych synków bawi się lub bawił zestawem majsterkowicza, narzędziami - idziemy na urodzinki 2 latka - i mały to urodzony majsterkowicz - może macie coś do polecenia
Ten zestaw ma kolega J. i jest bardzo wytrzymały więc polecam
Dziewczyny polecam Wam tą ofertę na sweetdeal. Ja zamawiałam w zeszłym roku kilka ubranek i byłam bardzo zadowolona. Niewiele mają ubranek,ale są tanio i do tego jeszcze -50% od ceny macie.
Polecam wziąć dwa kupony, wtedy kupicie ubranka o wartości 120zł za 60zł plus przesyłka chyba 7 zł.
My mamy ten polarek, bluzę: i spodenki:
http:/http://www.lulibo.pl/dla-dziewczynek/212-spodnie-jeansowe-z-paskiem.html/www.lulibo.pl/dla-dziewczynek/403-polar-z-guziczkami-gwiazdki-.html
Bluza fioletowa z napisem - LuliBo
Sweetdeal: LAST MINUTE! Skorzystaj z wakacyjnej okazji: 399 zł zamiast 820 zł za 3-dniowy pobyt dla dwóch osób + śniadania + masaże kamieniami + basen, sauna i jacuzzi w komfortowym Ośrodku Wypoczynkowym Akces w Dźwirzynie k. Kołobrzegu!
Polecam wziąć dwa kupony, wtedy kupicie ubranka o wartości 120zł za 60zł plus przesyłka chyba 7 zł.
My mamy ten polarek, bluzę: i spodenki:
http:/http://www.lulibo.pl/dla-dziewczynek/212-spodnie-jeansowe-z-paskiem.html/www.lulibo.pl/dla-dziewczynek/403-polar-z-guziczkami-gwiazdki-.html
Bluza fioletowa z napisem - LuliBo
Sweetdeal: LAST MINUTE! Skorzystaj z wakacyjnej okazji: 399 zł zamiast 820 zł za 3-dniowy pobyt dla dwóch osób + śniadania + masaże kamieniami + basen, sauna i jacuzzi w komfortowym Ośrodku Wypoczynkowym Akces w Dźwirzynie k. Kołobrzegu!
aniez
Fanka BB :)
Nata- B. sie bawi, K. sie bawil :-) ale mozesz tez pomyslec o kupnie autek, takich malych do raczki, bo chlopcy je KOCHAJA, a wiertarki tylko lubia :-) poza tym autko mozna zabrac ze soba wszedzie. Polecam SIKU bo sa mega trwale (do dostania w marketach, czy SMYKu, przez neta tez kupisz) i sa tam traktory, samoloty, tiry, wyscigowki Samochody Siku
Sa metalowe i moje chlopaki nie psuja ich :-) to jest plus.
A do autek dokupilabym ksiazke, kredki, kolorowanki, plasteline... tego nigdy nie jest za duzo :-)
Ale to taki moj typ
My mamy Bosha i dokładnie ten zestaw, który Aga pokazała, ale tego jest tona na rynku, na pewno cos znajdziesz.
Gosiu palaka nigdy nie mialam :-) teraz wozka tez juz nie mam... od kilku miesiecy i jednak nad morze juz go nie zabierzemy, bo sie maly nie da wsadzic, wiec bez sensu.
Sa metalowe i moje chlopaki nie psuja ich :-) to jest plus.
A do autek dokupilabym ksiazke, kredki, kolorowanki, plasteline... tego nigdy nie jest za duzo :-)
Ale to taki moj typ
My mamy Bosha i dokładnie ten zestaw, który Aga pokazała, ale tego jest tona na rynku, na pewno cos znajdziesz.
Gosiu palaka nigdy nie mialam :-) teraz wozka tez juz nie mam... od kilku miesiecy i jednak nad morze juz go nie zabierzemy, bo sie maly nie da wsadzic, wiec bez sensu.
Ostatnia edycja:
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez mój J. to swego czasu autakmi sie nie bawił...za to narzędzia to było to!! Mógł siedzieć godzinami i się bawić dlatego jeśli młody ma ciągałkę do majstrkowania to uważam że narzędzia będą lepszym prezentem niż samochodzik... J. do 3 lat uznawał narzędzia za najlepszą zabawke świata... Autka były na 5 minut a narzędziami to cały dzień się bawił :-)
zresztą do teraz jak jedziemy do mojego brata to pierwsze pytanie brzmi "wujo a będziesz naprawiał auto??" i potrafi wysiedzieć w garażu z wujkiem i mu klucze podawać :-) i wciskać łapki wszędzie aż wujowi piana zaczyna leciec
zresztą do teraz jak jedziemy do mojego brata to pierwsze pytanie brzmi "wujo a będziesz naprawiał auto??" i potrafi wysiedzieć w garażu z wujkiem i mu klucze podawać :-) i wciskać łapki wszędzie aż wujowi piana zaczyna leciec
aniez
Ale to taki moj typ
Agnieszka, ależ ja napisałam, jak powyżej... myslę, że dzieci są rożne. Kuba woli wiertarki, co nie zmienia miłości do samochodów, Bartek woli auta, co nie zmienia miłości do wiertarki.
Dla mnie i tak najlepsze zabawki, to farby i kredki i lego bo rozwijają, jak żadne inne. Przy czym lego dla Kuby było passe do czasu, aż Bartek się nimi zainteresował.
A! sznurek jeszcze jest super, najlepiej z Kubą na początku i wtedy biega się za sznurkiem :-) ja tam jestem pokolenie bezzabawkowe, albo małozabawkowe i wtedy to się człek wybawił... bez zabawek.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
aniez wiem :-) i rozumiem twój typ...
ja z doświadczenia pisałam ;-) jeślim cię uraziła to biję pokłony ;-)
ja z doświadczenia pisałam ;-) jeślim cię uraziła to biję pokłony ;-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Nata, nie wiem ile ten maly ma lat, moze napisalas, ale przeoczylam. Sa takie mega kosiarki, ktore puszczaja banki (kiedys wklejalam link, ale pelno tego na allegro) i to dopiero jest swietna zabawka
reklama
aniez
Nata moj Kuba mial kiedys straz pozarna, ktora puszcza banki i to faktycznie byl hit... taki sam patent o jakim pisze Zielona, tylko do tego jednak kawalek pola jest potrzebny bo mialam cala podloge zalana
Dzis w Smyku widzialam zestaw drwala normalnie... czego to ludzie nie wymysla
Dzis w Smyku widzialam zestaw drwala normalnie... czego to ludzie nie wymysla
Podziel się: