reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja miałam Maxi Cosi Cabrio Fix i szczerze polecam. Teraz też sobie kupiłam! W zestawie z wózkiem Quinny. Po Matim sprzedałam, bo miało nie być więcej dzieci:-D

reklama
Fotelik mam teraz fajny z mothercare . reszta to raczej Polskie foteliki . Jeszcze chyba haucka mamy , ale nie jestem pewna .
Toreb raczej samych do wózka nie mamy . rzadko się coś takiego trafia .
https://www.facebook.com/Kamyk.Komis.Dzieciecy
tutaj masz fejsa .
Ale zdjęcia jeśli są , to tylko dużych rzeczy typu wózki .
Musisz dać listę tego ci Ci potrzeba , jak będzie wyślę Ci foty , lub pokażę linki na allegro rzeczy jakie mam .
Tak robiłyśmy z Elvie :tak:

Aniam właśnie miałam pytać, macie może w komisie torby do wózka Qiunny ? i potrzebuję pałąk do spacerówki, również do tego modelu! (nowy 139 zł kosztuje).

maonka - ja będziesz miała chłopaka to ja Ci mogę wyprawkę odsprzedać:tak: Aniam mi piękne rzeczy za grosze załatwiła a mój wielkolód tylko dwie wykorzystał, bo reszta z miejsca była za mała, tylko wyprałam, wyprasowałam i leżą. Do sprzedania na teraz mam brązowy fotelik haucka, model jeep, po Lence. Nie wiem po ile takie chodzą, ale za 60zł chętnie sprzedam. Zanim urodzisz to będę też miała grafitowo-czarny fotelik maxi Cosi City, który odkupiłam od Naty. Mam do niego adaptery, które można wpinać do x-landera XT, który także będę sprzedawać. Dziewczyńskie rzeczy planuję wystawiać regularnie na Allegro, ale czasu nie mam.

aniam - mogłabym ubranka Lenkowe hurtem do Ciebie wysłać? Mam śliczne sukieneczki, firmowe, niektóre tylko raz noszone.

Pałąk do spacerówki się u nas nie sprawdził zupełnie. Kupiłam oryginalny do maclarena i Lence on służył za zabawkę, więc zdemontowałam i leży, a tani nie był, więc odradzam. Pasy nam w zupełności wystarczają:tak:

co do fotelika, to ja miałam Maxi Cosi i byłam zadowolona, ale dopiero po dokupieniu pokrowca, bo wcześniej Sebi bardzo się pocił, z pokrowcem było nieco lepiej, chociaż nadal mokry był przy dłuższej podróży.

Dziadkowie kupili biedronce gre Memory, niby od 3 lat, ale Sebi już teraz zapałał do niej miłością wielką. co prawda wykorzystuje ję nieco inaczej niż zaleca instrukcja, bo zabawa polega na szukaniu par bez odwracania kart, tylko z obrazkami do góry, ale i tak jest przeszczęśliwy jak uda mu się znaleść odpowiedni obrazek. a że jest tam aż 24 pary to mozna je zmieniac czesto i sie nie nudzi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mamy chłopców - czy któryś z Waszych synków bawi się lub bawił zestawem majsterkowicza, narzędziami - idziemy na urodzinki 2 latka - i mały to urodzony majsterkowicz - może macie coś do polecenia

Do góry