reklama
Fotelik mam teraz fajny z mothercare . reszta to raczej Polskie foteliki . Jeszcze chyba haucka mamy , ale nie jestem pewna .
Toreb raczej samych do wózka nie mamy . rzadko się coś takiego trafia .
https://www.facebook.com/Kamyk.Komis.Dzieciecy
tutaj masz fejsa .
Ale zdjęcia jeśli są , to tylko dużych rzeczy typu wózki .
Musisz dać listę tego ci Ci potrzeba , jak będzie wyślę Ci foty , lub pokażę linki na allegro rzeczy jakie mam .
Tak robiłyśmy z Elvie
Toreb raczej samych do wózka nie mamy . rzadko się coś takiego trafia .
https://www.facebook.com/Kamyk.Komis.Dzieciecy
tutaj masz fejsa .
Ale zdjęcia jeśli są , to tylko dużych rzeczy typu wózki .
Musisz dać listę tego ci Ci potrzeba , jak będzie wyślę Ci foty , lub pokażę linki na allegro rzeczy jakie mam .
Tak robiłyśmy z Elvie
maonka - ja będziesz miała chłopaka to ja Ci mogę wyprawkę odsprzedać Aniam mi piękne rzeczy za grosze załatwiła a mój wielkolód tylko dwie wykorzystał, bo reszta z miejsca była za mała, tylko wyprałam, wyprasowałam i leżą. Do sprzedania na teraz mam brązowy fotelik haucka, model jeep, po Lence. Nie wiem po ile takie chodzą, ale za 60zł chętnie sprzedam. Zanim urodzisz to będę też miała grafitowo-czarny fotelik maxi Cosi City, który odkupiłam od Naty. Mam do niego adaptery, które można wpinać do x-landera XT, który także będę sprzedawać. Dziewczyńskie rzeczy planuję wystawiać regularnie na Allegro, ale czasu nie mam.
aniam - mogłabym ubranka Lenkowe hurtem do Ciebie wysłać? Mam śliczne sukieneczki, firmowe, niektóre tylko raz noszone.
aniam - mogłabym ubranka Lenkowe hurtem do Ciebie wysłać? Mam śliczne sukieneczki, firmowe, niektóre tylko raz noszone.
co do fotelika, to ja miałam Maxi Cosi i byłam zadowolona, ale dopiero po dokupieniu pokrowca, bo wcześniej Sebi bardzo się pocił, z pokrowcem było nieco lepiej, chociaż nadal mokry był przy dłuższej podróży.
Dziadkowie kupili biedronce gre Memory, niby od 3 lat, ale Sebi już teraz zapałał do niej miłością wielką. co prawda wykorzystuje ję nieco inaczej niż zaleca instrukcja, bo zabawa polega na szukaniu par bez odwracania kart, tylko z obrazkami do góry, ale i tak jest przeszczęśliwy jak uda mu się znaleść odpowiedni obrazek. a że jest tam aż 24 pary to mozna je zmieniac czesto i sie nie nudzi
Dziadkowie kupili biedronce gre Memory, niby od 3 lat, ale Sebi już teraz zapałał do niej miłością wielką. co prawda wykorzystuje ję nieco inaczej niż zaleca instrukcja, bo zabawa polega na szukaniu par bez odwracania kart, tylko z obrazkami do góry, ale i tak jest przeszczęśliwy jak uda mu się znaleść odpowiedni obrazek. a że jest tam aż 24 pary to mozna je zmieniac czesto i sie nie nudzi
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: