reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a jak długo potrwają?? bo mąż dopiero w sobotę póznym wieczorem wraca... więc najwcześniej w przyszły poniedziałek bym mogła jechać bo nie wiem co bede musiała dokupić...

reklama
u nas przeceny, ale tylko na działach dla dorosłych, byłam, namierzyłam się jak głupia, stwierdziłam, że wyglądam jak świnia (dosłownie) i że dopóki nie schudnę to nic nie kupuję:no: tylko jak tu schudnąć, jak karmię i wiecznie głodna chodzę:zawstydzona/y:

reklama
Aniam daj mi namiary na ten Twój komis, raczej wszystko mam po Alicji, jedynie torbę i fotelik planuję dokupić. Jak będziesz mieć dużą, pakowną torbę do wózka to daj mi znać proszę. I żeby miał taki składany przewijak. No i jeszcze ubranka, jeśli będzie chłopak.

Jakie miałyście foteliki (nosidełka)? Miałam pożyczony taki do 9kg i to był błąd, że od razu nie kupiłam. Fotelik jest twardy, czuć styropian po palcami, ciekawe czy ma jakiś atest. Więc teraz będę musiała kupić i nie chcę byle czego

Ostatnia edycja:
Do góry