reklama
To super, bede czekala na Zdjecie.
Jakbyś miala tez jakies chlopiece ortopedyczne rozm od 24 w gore to tez daj mi znac.
A butki te z linka rzeczywiście fajne, od Aurelki w sumie tylko z 10-15zl tansze, no i wkladek nie maja ja za te sandalki dla Oli z wkladkami na jej koslawosc stopy i szpotawosc podudzia zaplace 230zl...
Jakbyś miala tez jakies chlopiece ortopedyczne rozm od 24 w gore to tez daj mi znac.
A butki te z linka rzeczywiście fajne, od Aurelki w sumie tylko z 10-15zl tansze, no i wkladek nie maja ja za te sandalki dla Oli z wkladkami na jej koslawosc stopy i szpotawosc podudzia zaplace 230zl...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Doczytałam na głównym że zastanawiają się dziewczyny nad podkładami do łózek coby dziec nie zasikał materaca...
Ja kupiłam i teraz z czystym sumieniem moge wam polecić bo już wypróbowały 2 wpadki ;-)
Podkład Rizo jest fajny bo z wierzchu ma bawełne z dodatkiem poliestru a pod spodem ceratkę. Jak leże u chłopców na łóżku to jej w ogóle nie czuję. A prać można w 95 st
tu macie aukcje. Oczywiście rozmiary sa różne :-)
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja kupiłam i teraz z czystym sumieniem moge wam polecić bo już wypróbowały 2 wpadki ;-)
Podkład Rizo jest fajny bo z wierzchu ma bawełne z dodatkiem poliestru a pod spodem ceratkę. Jak leże u chłopców na łóżku to jej w ogóle nie czuję. A prać można w 95 st
tu macie aukcje. Oczywiście rozmiary sa różne :-)
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
beti1982
III'2008 i IV'2010
Dzięki Agnieszka... na pewno skorzystam na razie wykorzystuję taki materacyk z ceratką (na nadstawkę do łóżeczka), który wkładam pod prześcieradło;-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Beti ja te podkłady daję właśnie pod prześcieradło
acha i na każdym rogu jest szeroka gumka która utrzymuje podkład na materacu...
beti1982
III'2008 i IV'2010
Acha... to dobrze:-)Beti ja te podkłady daję właśnie pod prześcieradło
Ja kupiłam kiedyś w Betterware taką ceratkę na duży materac 90/200, ale Jola to testowała (choć nie ma takiej potrzeby), to dogłosy jakie słychać jak poruszała się w nocy są okropne... do tego sama doświadczyłam dyskomfortu jak się na nim leży... nie polecam
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Te nic nie szeleszcza a moje chłopaki wiercą się niemiłosiernie w nocy i tez mam dla nich duży podkład bo też 90x200 i tak jak pisałam ja go nie czuje
reklama
Podziel się: