reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Marta one są na rzepy . zobacze w poniedziałek czy jeszcze są , bo nie było mnie teraz i jak coś cyknę Ci foto .
Butki są jak nowe , bo jeździła w nich dziewczynka na wózku .

To super, bede czekala na Zdjecie.
Jakbyś miala tez jakies chlopiece ortopedyczne rozm od 24 w gore to tez daj mi znac.

A butki te z linka rzeczywiście fajne, od Aurelki w sumie tylko z 10-15zl tansze, no i wkladek nie maja:( ja za te sandalki dla Oli z wkladkami na jej koslawosc stopy i szpotawosc podudzia zaplace 230zl...

Doczytałam na głównym że zastanawiają się dziewczyny nad podkładami do łózek coby dziec nie zasikał materaca...
Ja kupiłam i teraz z czystym sumieniem moge wam polecić bo już wypróbowały 2 wpadki ;-)
Podkład Rizo jest fajny bo z wierzchu ma bawełne z dodatkiem poliestru a pod spodem ceratkę. Jak leże u chłopców na łóżku to jej w ogóle nie czuję. A prać można w 95 st :tak:
tu macie aukcje. Oczywiście rozmiary sa różne :-)
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Beti ja te podkłady daję właśnie pod prześcieradło :tak:
acha i na każdym rogu jest szeroka gumka która utrzymuje podkład na materacu...
Acha... to dobrze:-)

Ja kupiłam kiedyś w Betterware taką ceratkę na duży materac 90/200, ale Jola to testowała (choć nie ma takiej potrzeby), to dogłosy jakie słychać jak poruszała się w nocy są okropne... do tego sama doświadczyłam dyskomfortu jak się na nim leży... nie polecam:no:

Te nic nie szeleszcza a moje chłopaki wiercą się niemiłosiernie w nocy :tak: i tez mam dla nich duży podkład bo też 90x200 i tak jak pisałam ja go nie czuje

reklama
Do góry