reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Barteq ma buty po Kubie :-) fakt, że trafilo na Geoxy, ale koszt mi się rozłozył na 2 sztuki :-) z że Kuba na razie sandały ma dobre, to poczekam z zakupem. Dla starszaka to muszę patrzeć na trwałość butków, bo Kuba już mocno niszczy :-( np. tenisówki są na miesiąc.

Z cerfyfikatami, jak z wodą i cała resztą... marketing kochane, marketing. Trzeba samemu dokładnie ogladać, idealnie byloby mieć ortopede w rodzinie, to ew.można by mu zaufać :-D

reklama
Dzieki za namiary na buciki w CCC.Jak juz bede w domku to odwiedze go bo Ami nie ma zadnych butow.Ma tam jakies trampki i adidaski ale juz za goraco na takie buty.
Geoxy tez ogladalam kiedys.Sliczne maja buciki ale cena troche mnie powalila.

Barteq ma buty po Kubie :-) fakt, że trafilo na Geoxy, ale koszt mi się rozłozył na 2 sztuki :-) z że Kuba na razie sandały ma dobre, to poczekam z zakupem. Dla starszaka to muszę patrzeć na trwałość butków, bo Kuba już mocno niszczy :-( np. tenisówki są na miesiąc.

Z cerfyfikatami, jak z wodą i cała resztą... marketing kochane, marketing. Trzeba samemu dokładnie ogladać, idealnie byloby mieć ortopede w rodzinie, to ew.można by mu zaufać :-D

Mój też niszczy już buty :wściekła/y::wściekła/y: ma teraz ecco i na palcach już widzę że je poździerał :wściekła/y::wściekła/y: a 160 zł za buty dałam :wściekła/y::wściekła/y: Olka ma też kilka par zostawionych , przede wszystkim kozaków . mam brązowe dwie pary więc uniwersalne . A to buty w sumie najdroższe w zakupie . Tak samo kombinezony wszystkie zostawiam . Też mam dwa w brązie więc dodatki w różu i będzie śmigać . Kupując razy dwa zimowe rzeczy to chyba bym bankrutem została :-D:-D
Tak więc Szymek chyba póki co więcej na buty ecco liczyć nie może :-D:-D
W tym roku w przedszkolu poszły też dwie pary kapci ( dziury na palcach ) i ok 6 par spodni ( dziura na wylot na kolanie :wściekła/y::wściekła/y: ) dobrze że coś tam z pracy mogę przytargać :-D

Aniam- można kupić gotowe łaty :-) tym sposobem moje dziecko wszystkie przedszkolne dresy ma z pięknymi łatami :-) dobrze, że babcia je przyszyła, bo ja nie umiem :-D
Też bym nie wyrobiła z 2 kompletami na raz, szczególnie na zimę, więc Bartolini chciał- nie chciał będzie ganiał w ciuchach i butach po Kubie i w poważaniu mam, że buty, to dla jednej osoby :cool2:

Gosiek
- ja Geoxy kupuję na promocjach, albo w outlecie, po prostu na nie "poluję" i tyle :-) maja dobrą jakość i się tak nie niszczą, teraz właśnie czaję się na pełne Geoxy dla Kuby, bo w góry bym chciała :-)

Aniez u mnie teściowa sama " produkuje " łaty i je naszywa :-D:-D do przedszkola mu kupować następnych spodni nie zamierzam :no:

Aniez u nas też Mateo po Emilu buty nosi i ja w tym też problemu nie widzę tylko jakoś z zimowymi nie mogę się rozmiarowo wstrzelić :-(

Aniam u nas też swego czasu łatki królowały teraz już chłopaki na kolanach nie śmigają ;-) Co do butów to Emilowi ostatnio z Bartka kupiłam półbuty tylko bardziej jak trapery wyglądały z przodu miały gumę dzięki czemu czubki jeszcze całe ;-)

A mnie aniam ostatnio podszkoliła w zakupach i teraz Lena dzięki tym radom będzie w uniwersalnych butach chodzić, szczególnie o zimowe mi chodzi. Ostatnio wybuliłam dwie stówy za kozaki Bartki a miała je na sobie 3 razy, bo zimy nie było:baffled:Oczywiście są fioletowo-różowe, więc Maciek nie ponosi:no:

elvie, sandaly nie w moim stulu, ale moglabym sie skusic na bezowe. Kiedys mialam podobne to tych z perlami, tyle ze mialy bardzo subtelne kamyczki - to bez znaczenia - problemem nie bylo nietrzymanie w kostce, ale generalnie nietrzymanie stopy. One mi bardzo lataly.

reklama
ja mam te pierwsze tylko czarne
polecam są tak wygodne, że czuję się w nich jak na boso, przechodziłam cały poprzedni sezon i w tym roku wyjęłam jak nowe

Do góry