reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Marta, fajny krój, będzie Ci pasowała...
Agnieszka, świetny fason tej szafirowej, choć ja Cię widzę już w tej białej z różą... czekam na fotki
Aniam, to no Olka trochę poszaleje ze zwierzątkami...

ja niedawno pisałam, ze kupiłam młodej sandałki z CCC... wyglądają jak te z Bartka z zeszłorocznej kolekcji, a są przynajmniej o 100 tańsze... polecam
Cholibka, nie mogę wgrać zdjęcia:crazy:
To te z prawej strony (my mamy różowe)
Junior Kids

Kittek kochana ja byłam na straży i broniłam twojego wzrostu jak lwica;-):-D

Agnieszka
biała kiecka śliczna a druga ma super krój, teraz czekamy na foty z modelką:tak:

Marta ja podobnie ja Aniam spódniczki bym nie ubrała bo nie w moim stylu ale ty szczuplaku będziesz w niej super wyglądała:tak:

Beti też polecam te sandałki, my mamy te środkowe:tak:

Też mamy takie sandałki:tak:
Dzieciakom co roku kupuję w ccc i zawsze super im się chodzi, jakościowo też niezłe, nie zdzierają się jakoś mega szybko

Wiesz, sandałki są ze skóry, mają usztywnioną pietę i wyprofilowaną wkładkę... żadnych certyfikatów nie widziałam, ale jakoś nie to mnie interesowało... sandałki są zapinane na rzepy w 3 miejscach, więc dobrze można wyregulować nogę, żeby się dobrze układała...

Elvie 3/4 butów z CCC dla dzieciaków nie jest ze skóry . Z tego co przynajmniej u mnie widziałam to kilka modeli .

W mothercare jest przecena do -50% na prawie całą kolekcję . Kupiłam trzy bluzki dla Szymka za całe 34 zł ( trzypak ) Olce gacie ( 7 paki są po 24 zł ) I ogólnie wszystko prawie jest za pół ceny.

reklama
Do góry