reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aniam - i ja polecę, bo mi gacie dla młodej potrzebne i zwykłe bluzki z krótkim rękawkiem. Moja mała bida ma większość zapinanych w kroku, bo się potwornie drapała i te zapinane były bezpieczne. Teraz z jej AZS już lepiej, więc może normalne też nosić.

reklama
Elvie te sandałki z ccc to nowa kolekcja, na pewno ze skórki, nasze mają wstawki z zamszu,ja generalnie kupuję Bartki ale nic ciekawego nie mieli, w Renbucie też pustki a ja potrzebowałam coś na szybko i powiem ci że są leciutkie, dobrze zrobione no i kosztują chyba 69 zł a za Bartki to pewnie 150 trzeba dać. Ja polecam:tak:

mierzyłam Julce te sandałki z ccc - i u nas zdecydowanie odpadły albo maja paskuda ma nietypowa stopę - bo noga jej lata na długość są ok ale buciki sa za szerokie dla niej - zapiętek również był za szeroki. my w tym roku kupilismy elephanteny

Niby mam coś w rybniku...musze to obadać...bo zaznaczone na mapie na niebiesko więc nie wiem jak to bedzie z doborem czy jest tam na tyle fachowa pomoc...bo fachowa jest najbliżej we Wrocku...

ccc ma niezłą kolekcję dla kobiet na lato, podoba mi się.
Sandałki Matiemu też kupiliśmy w tym sklepie i są naprawdę w porządku. Nie mam zastrzeżeń a cena przyzwoita.

Ja w zeszlym tygodniu kupiałam Borysowi sandalki własnie w CCC za całe 39,90, są fajnie wykonane, a poza tym te niby zdrowe stopy...znaczy atesty to tez "pic na wode, fotomontaż", ogladalam kiedys program o tym. Zresztą, moja Weronika miala zawsze Bartki a i tak miala plaskostopie i problemy z nóżkmi. My za to latałayśmy w butach jakie były, a ile się mialo po kims i jakos krzywe nie jesteśmy. Stwierdzilam ostatnio ,że wrzucam na luz. Zresztą i tak kasy nie mam, wiec nie bede wydziwiac, sprawdzam tylko by podeszwa nie była za sztywna i wsio.

reklama
Do góry