reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Zielona Aniez i Kittek widziałam i raczej Kittkowa wyższa na bank :tak:

Ale masz rację trudno tak porównywać bo prawda jest taka że po pierwszej ciąży ciało wygląda inaczej, po drugiej mogą gdzieś jakieś kilogramy zostać, piersi po drugim karmieniu są inne a po trzecim to już w ogóle ;-)( muszę pomyśleć nad operacją cycków) :szok:
Jedni łatwiej zrzucają kilogramy, wiek ma duży wpływ, hormony dużo by wymieniać ;-)

reklama
Gosieńka możesz mnie oglądać, ale rozbierać się nie będę :-D:-D:-D

Aniezowa ma dobrze dobrany stanik, ja zawsze nosiłam 75F a okazało się, że mam 65H. Poza tym też ją miałam okazję widzieć na żywo i do specjalnie szczupłych wg mnie aniez nie należy, normalna zgrabna babka z niej jest:tak:
Szczupłe w moich oczach to Kittek i marta są:tak:

DZIĘKI! Bo ja im tego nie umiem wytłumaczyć :-)

Ja mam ten problem, że kiedyś ważyłam ponad 100 więc to determinuje mój problem z brzuchem. Poza tym mam też swoje lata :-p
I żeby nie było, ja się ze sobą czuję świetnie niezależnie od wagi :-D lubię siebie i mąż mnie lubi :-p i o to chodzi!!!

A co do rozmiarów stanika, to wiem, co mówię, bo branża nie jest mi obca :tak: i nawiasem pisząc wolę wychodzące wałeczki, niż wiszączy cycek, a tak, jak pisałam dobrze skrojony i uszyty stanik może tylko pomóc.

O i tu się zgodzę zielona :tak:
a kitkowa żeczywiście należy do wyższych :tak: a na pewno ode mnie :-D
Ja się musze wybrać kiedyś do tej bra-fittierki o której elvie mi pisiała to mi dobierze porzadny stanik... Ja teraz kupuje 70B ale powinnam 70AA z moich wyliczeń... tylko oczywiście nie w mojej cudownej miejscowości takiego rozmiaru :no:

Agnieszka Ty sobie nie wyliczaj. Kiedys tu ktoras wklejala link do kalkulatora rozmiarow, ze niby taki dobry... tylko mnie w depreche wpedzil, bo wynikalo z nigo, ze powinam miec 95AA albo 90B - nosze 75D :-)

aniez - spadłaś mi z nieba, bo ja właśnie się za dobrymi lakierami rozglądałam. Z ori mi się ścierają na końcówkach po 2-3 dniach. Daj znać, ile się te Twoje trzymają.

Elvie drugi dzien go mam i spoko :))) lazienke i kuchnie wyszmatowalam i mu nie zaszkodzilo, zobaczymy jutro i dam znac :)

reklama
Do góry