reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja musze jakis sandalkow dla Oli poszukac, mala stope ma bo rozmiar 20 to dla niej jeszcze troche za duzy...
Na jesien bede napewno Aurelki kupować

reklama
Martuś to ja zerknę na Mai sandałki, nie pamiętam ale chyba 20tkę miała. Jak będą pasowały to ci podeślę :)
A te tenisówki Nike z zeszłego roku są już na Oleńkę dobre?

Marta mam fajune Aurelki zimowe w pracy ale 24 . Po dziewczynce z MPD która je miAŁA tylko do wózka więc jak nowe . ale Ola nie będzie miała pewnie takiej nogi na zime

Aniam Jesli Ola w tym roku nie zacznie chodzic, a raczej nie zacznie, to obstawiam ze bedzie zima nosila gdzieś 22/23 wiec lipa,szkoda bo Aurelki drogie jak diabli...

No i poczlapalm do Factory jedyny plus tej decyzji, to plac zabaw dla dzieci, ze pogoda pod przyslowiowym psem, to sie wyszalaly :-)

Elvie- jak po stroj to lipa, jakbys miala 80C albo na ten przyklad 67 AAAAAAAAAAAA to mozesz isc ;-)

Aniam- no qurcze nic :-( załamka... tzn. z ciuchów bym coś znalazła, ale jakoś nastawiłam się na strój, więc ciuchy mnie nie interesowały ;-)

Aniez rzeczywiście chyba kiepski macie ten outlet . W sumie u nas to jest tak ( wiem z pracy ) że z normalnych sklepów wysyła się zwykle jak najbliżej towar , czyli do naszych outletów wysyła się towar raczej z warszawskich sklepów plus to co zostało w magazynach . a że u nas sklepów jest pełno to może i większy wybór mamy .
U nas w tym co byłam ze sklepów ze strojami jest atlantic , pompea , wspomniana już wcześniej calzedonia , reserved . ale w kilku innych też stroje widziałam . nie zdarzyło mi się żebym nic w factory nie kupiła

reklama
W biedronce maja od dzis bardzo ladne czapki z daszkiem za 9,99, my kupilysmy blekitno rozowa z myszka Minnie, sliczna jest

Do góry